Ne olacagi belli degilken bu tavir da ne?

Ben bekarken ofisteki kadın ve erkek arkadaşlarım da bana çok baskı yaparlardı evlilik konusunda.

Gerçekten istemiyordum ama nedense onlar buna hiç inanmadı.

Sonra şunu farkettim. Benim sosyal hayatım aşırı aktifti. Hoş, ona da söylenirlerdi. Mesai sonrası ben etkinliklerime gitmek için heyecanla makyajımı tazelerken onlar akşam yemeğine gelecek görümceye kayınvalideye pratik yemek yapmak için internette panik panik tarif ararlardı.

Ruhum daralırdı onlara bakınca ve bunu da söylerdim zaten. İşte o an bunu farkedince aydınlanma yaşadım. Hiçbirinin evlilik hayatında huzur yoktu.

Ben evlenip 2 çocuğum olunca hepsi de hayatımdan çıkıp gittiler yeni bekarlara yelken açtılar büyük ihtimal. Bunların sustuğu hiçbir şekilde görülmemiştir. Eğer yeterince sınır koyarak cevap verirseniz bir daha yorum bile yapamazlar. Bu arada o grupta boşananlar oldu. Dediğiniz gibi kimsenin yarın ne olacağı belli değil. Ayrıca evlilerin de başı göğe ermiyor.

Hindistan'da yaşıyor galiba. Onların dizilerinde öyle oluyor. Evli kadın olma onuruna ermek falan diyorlar
Doktorların dövüldüğü bir ülkedeyiz
Hiç haber de mi izlemiyorsunuz?
Kadin cinayetleri çocuk cinayetleri oluyor sürekli hiç duymuyor musunuz?

Hindistan ile ne alakası var konunun?
Polis olup eşine siddet uygulayan var.
Ogretmen olup çocukları taciz edenler var
Doktor olup hastasını taciz eden var

Olimpiyatlardaki doktor onlarca sporcuyu taciz etmiş
Yargılanıyor şu an
Bu dünya çapında yaşanmış bir olay ülkemizde değil
Siz nerde yaşıyorsunuz???

Ne yapıyorlar size tam olarak bu sorulmuş ama cevaplamamışsınız, bir örnek vermemişsiniz. Hatta fiziksel şiddet falan demişsiniz bir yerde. Ne yaşadığınızı tam olarak yazmadığınız için herkes kendine göre konuşmuş

Hindistan'da yaşıyor galiba. Onların dizilerinde öyle oluyor. Evli kadın olma onuruna ermek falan diyorlar
Bu yorum ve bu yorumun birbiriyle alakasını çözemedim.

Tüm bu olayların sizin konunuzla ne alakası var ?

Fiziksel şiddet gördüğünüzü söylüyorsunuz. "Sen nasıl hala evlenmezsin ,bekar kalırsın" diye mi itilip kakıldınız ?

Bu yorum ve bu yorumun birbiriyle alakasını çözemedim.
Tüm bu olayların sizin konunuzla ne alakası var ?

Fiziksel şiddet gördüğünüzü söylüyorsunuz. "Sen nasıl hala evlenmezsin ,bekar kalırsın" diye mi itilip kakıldınız ?
Bu olaylar hala yaşanmıyor eskilerde kaldı diyorsunuz
Hindistan mi burası ne demek?
Bizim ülkemizde yaşanmıyor sen nerde yaşıyorsun diyorsunuz

Bu olayları anlatarak "Benden daha ağır eski kafayla yaşanmış olaylar var
İnsanın aklının almadığı inanmadığı olaylar var"
diyorum.

Yorum yazmak zorunda degilsini
Daha faydalı şeyler yapabilirsiniz
Bana faydanız olmuyor.

Bot hesap mısınız ? Yaptığınız alıntılarla verdiğiniz yanıtların birbiriyle zerre kadar alakası yok.

Artik evlen diye takılan cok oluyor bana da ama hiç ağır sözlerle karşılaşmadım, acaba siz de bu konuyu çok takıyor ve en ufak söze alınıyor olabilir misiniz?
Misal ne diyorlar bu kadar ağır ve kırıcı?

Çok haklısnız. Evlenen çoğu arkadaşım küçümsedi. Yaşayan bilir. İş yerinde bile sen bekarsın diye kötü program yapmalar. Çok iyi anlıyorum. Resmen 2. sınıf görüyorlar. Çok yaşadım. Yaşamayan anlamaz. Rabbime havale ediyorum. Kimsenin hiçbir şeyi baki değil. Hı tabi ki herkes bir değil. Ama çokça bu tarz kişi var toplumda maalesef. Evlenmeyene kızkurusu diye lakabımız var. Daha ne olsun.

Artik evlen diye takılan cok oluyor bana da ama hiç ağır sözlerle karşılaşmadım, acaba siz de bu konuyu çok takıyor ve en ufak söze alınıyor olabilir misiniz?
Misal ne diyorlar bu kadar ağır ve

Bosverin bir şey yok
Ben alindim

Herkes kafasına göre takılmış, çıkıp da şu oldu dememişsiniz. Kimse anlamadı konunuzu
Mobbing uygulandı demek cok açık bir konu
Her türlü fizyolojik psikolojik zorbalığa uğradım demek oluyor
Onun için bu kelimeyi bulmuşlar uzun uzun anlatmamak için
Fizyolojik psikolojik şiddet gördüm demek yeterli zaten.
Ama düşene bir tekme Her yerde atılıyor
Dışarıdakilere dert anlatılmıyor burası da farklı değil

Uzun zamandır buraya girmiyordum
Şimdi hatırladım
Bir daha giriş yapmiyacagim

Size ve sizin gibilere teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…