- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Gülüp geçmeye devam edin. Kalpleri sadece Allah bilir. Allah herkese hak ettiği şekilde muamele etsin.Merhaba kk,
Dert midir bilemiyorum. Insanlar, ülkemiz nelerle uğraşıyor ama beni rahatsız eden bor konu var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü çevremde paylaşacak kimsem yok.
İki eltim var. Ne zaman görüşsek birbirlerine iltifatlar, abartılı sevgi gösterileri, kucaklarına yatmalar, ağızlarına çerez vermeler falan... Geçen yıl ailecek birlikte tatile gittik gitmez olaydım. Resmen ben yok musum gibi davrandılar. Bir tanecik eltim diyorlar yanımda gereksiz hareketler
...
Ben onlarla mırç mırç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.
Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok yapmacik geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
Zamanında olumsuz biseyler yasadiniz mi acaba merak ettim maddi ya da manevi ?Merhaba kk,
Dert midir bilemiyorum. Insanlar, ülkemiz nelerle uğraşıyor ama beni rahatsız eden bor konu var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü çevremde paylaşacak kimsem yok.
İki eltim var. Ne zaman görüşsek birbirlerine iltifatlar, abartılı sevgi gösterileri, kucaklarına yatmalar, ağızlarına çerez vermeler falan... Geçen yıl ailecek birlikte tatile gittik gitmez olaydım. Resmen ben yok musum gibi davrandılar. Bir tanecik eltim diyorlar yanımda gereksiz hareketler
...
Ben onlarla mıç mıç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.
Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok itici geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
Hayır ama ilk tanışmamızda diğer eltim laf sokmusttu ben de ondan sonra mesafemi koydumZamanında olumsuz biseyler yasadiniz mi acaba merak ettim maddi ya da manevi ?
Sizi kiskanmislar sanırım.Yazik böyle fesat insanlarla akraba olmak kötü.Ne kadarda takmayacagim kafaya desende mide bulandırıyor bu mevzular.Yaslari sizden büyük mü ya da sizin onlardan önde olmanızı sağlayan bir statünüz varsa bunlar normal diyebilirimHayır ama ilk tanışmamızda diğer eltim laf sokmusttu ben de ondan sonra mesafemi koydum
Ayyyyyyyy yorumumuza ayrı görsele ayrı güldüm çok alemsinizBuna bozulunmaz, gülünür ve belgesel gibi izlenir.
"Aç ağzını aç" diye uzaktan fıstık filan atsanıza siz de ehehe. Maymuna atar gibi tövbest.
Niye benim böyle çevrem yok yaa.. : (
Eki Görüntüle 2897859
Elti konusuMerhaba kk,
...
Ben onlarla mıç mıç samimi olmak istemiyorum ama sanki beni dışlamak için özellikle yapıyorlar gibi geldi. Ben yeni evliyim, en küçük gelinim zaten aileye alışmaya çalışıyorum onlar böyle yaptıkça istemsiz üzülüyorum.
Amaçları ne olabilir acaba ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum. Yapmacık hareketleri bana çok itici geliyor.Tavrım nasıl olmalı. Onlar böyle yapınca gülüp geçiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?