ne olacak boyle yaa

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Annemle birlikte televizyon izlerken bi TV kanalında hocaya soru sordular, anne be babasıni dinlemeyip evlenmiş,20 sene olmuş mutsuzmus esi saygisizmis vs ayrılmak istiyomus.. Hocada başladı
"Kızlarımız beni iyi dinleyin annenizi babanizi dinleyin. siz daha doğmadan onlar sizi isteyen adamın ailesinin kötü, ahlaksız olduğunu biliyorlar, siz napiyosunuz onlari dinlemeyip aşık olup, yakisikliligna kanip kaciyosunuz sonra bir de çocuk yapiyosunz sonra anlaşamayıp ayrılıp bitiyor"vs.şeyler soyledi..
Benimde ailemin istemediği bi iliskim var, ailesi yüzünden istemiyorlar.. birlikte izlediğimiz için beni duysun diye kafa salliyo evet hakli diyo ..
tabi benim moralim bi anda uçtu gitti niye boyle şeyler hep benim karşıma cikiyo
Artik boyle evlenmeyi düşünmekten korkar oldum.. :KK43:

merhaba ,
bazen gerçekten ailler haklı olabiliyor çünkü resme dısardan bakabılıyorlar ,, aşkın gözün kördür diye boşa dememişler ..
ama insan aşkını da . kavgasında. mutsuzlugunuda. mutlulugna . neşesııde ve dier tüm his ve duyguları kendi yasıyor ... insanın hayat tecrübeside böyleoluyor zaten seninde kendi hayatın kendi dogruların aileninde kalbini kırmadan ilişkini yaşa yanlıınıda doğrusunuda kendin gör ... mutluluklarr

bu forumda ailesinin sözünü dinlemeyip evlenen ve mutsuz oldugunu dile getiren onlarca örnek gördük

bazen bizi göremediklerimizi görebiliyorlar

bence aileni karşına alma

Evet canım çünkü düşünce paylasimina ihtiyacım var
vallahi benim babam istememişti,zengin damat istediğinden,ama eşim çok iyi biri çıktı allaha şükürler olsun:nazar:
görmezden geldiğin sorunlar varmı erkek arkadaşınla..

vallahi benim babam istememişti,zengin damat istediğinden,ama eşim çok iyi biri çıktı allaha şükürler olsun:nazar:
görmezden geldiğin sorunlar varmı erkek arkadaşınla..
Yok canim 5 sene oldu tabii ufak tefek sorunlar oluyo ama o da karsilikli

Yok canim 5 sene oldu tabii ufak tefek sorunlar oluyo ama o da karsilikli
ciddi ve görmezden geldiğin sorunlar varsa problem yaratabilir,aşırı kıskançlık,tembel olmasıiçki vs bağımlılığı.........

Benim annemde gel doux dinle bak hoca ne anlatiyor der bana cogu zaman :KK48:
Ama benim ögrendigim birsey varsa oda evlenirken anne baba rizasi olmali..
Ben dinlemedim..nisan yaptim..ama cok sükür sonrasinda Allah benim önüme gercekleri serdi ve nisani attim.
Ama evlenince bosanmak okadar kolay olmayabilir..
Ailen neden istemiyor ki sevdigini?

Benim annemde gel doux dinle bak hoca ne anlatiyor der bana cogu zaman :KK48:
Ama benim ögrendigim birsey varsa oda evlenirken anne baba rizasi olmali..
Ben dinlemedim..nisan yaptim..ama cok sükür sonrasinda Allah benim önüme gercekleri serdi ve nisani attim.
Ama evlenince bosanmak okadar kolay olmayabilir..
Ailen neden istemiyor ki sevdigini?
Ailesi yüzünden pek tekin biri degiller

Ailesi yüzünden pek tekin biri degiller

Senin yerinde cok sevdigin bir dostun olsa ona ne derdin düsün..
Insan disardan gözlemlemiyor kendini..ve kendine yalan atabiliyor kendini kandiriyor görmek istemiyor bazen gercekleri.
Hakkinda hayirlisi olsun

X