Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruhen sağlıklı bir durum olduğunu düşünsem buraya bu konuyu açmazdım degilmi elim ayağım hala titriyor diyorum siz ne diyorsunuz?Cocugumu benden alamazlar babasını bizden uzaklaştırsinlar yeter..Cunku ben onun kılına zarar vermem! Lütfen biraz daha kırıcı olmadan konuşun.Bu kadar gergin bir ortamda ruhen saglikli bir cocuk yetistirdiginizi mi saniyorsunuz , yasadigim ulkede olsaydiniz cocugun gozunu goren birisi sikayet ederdi ve alirlardi cocugu sizden. Demek istedigim su ki konu Cok vahim ve kocaniz duzelmek derdinde degil bence, cocuga yazik her zamanki gibi
Kusura bakmayın ama haklı üyeler.Ruhen sağlıklı bir durum olduğunu düşünsem buraya bu konuyu açmazdım degilmi elim ayağım hala titriyor diyorum siz ne diyorsunuz?Cocugumu benden alamazlar babasını bizden uzaklaştırsinlar yeter..Cunku ben onun kılına zarar vermem! Lütfen biraz daha kırıcı olmadan konuşun.
Hassassınız ama maalesef yorum sert olsa da haklı.Ruhen sağlıklı bir durum olduğunu düşünsem buraya bu konuyu açmazdım degilmi elim ayağım hala titriyor diyorum siz ne diyorsunuz?Cocugumu benden alamazlar babasını bizden uzaklaştırsinlar yeter..Cunku ben onun kılına zarar vermem! Lütfen biraz daha kırıcı olmadan konuşun.
Çocuğu sizden alıp almaları sadece sizin direkt zarar vermenize bağlı değilRuhen sağlıklı bir durum olduğunu düşünsem buraya bu konuyu açmazdım degilmi elim ayağım hala titriyor diyorum siz ne diyorsunuz?Cocugumu benden alamazlar babasını bizden uzaklaştırsinlar yeter..Cunku ben onun kılına zarar vermem! Lütfen biraz daha kırıcı olmadan konuşun.
Maalesef hafife alınacak bir sorunu yok. Eğer tedavi olacaksa, iyileşmek için elinden geleni yapacaksa tamam evliliğinizi bitirmeyin. Ama bahaneler veya çaba göstermeme durumu olursa boşanmanız en doğrusu. Hem çocuğunuz stres ve gerginlik dolu ortamda büyümemeli. Hem de siz boşuna bu adamın kahrını çekmemelisiniz. Tedaviye başlayana kadar annenizde falan kalsaniz daha uygun olur sankiKızlar iyiaksamlar dilerim..
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Esimle 3 senelik evliyiz..Kendi icimizde bikac kere sorun yasadik evi terk edip ailesinin yanına yerleşti ama her defasıda yapamadı geri döndu .Arada cocuk var vs dedik ve tekrar denedik..Zaman gectikce aramızda ki sorunlari aştık sayılır..Esimin anlık öfke krizleri hariç tabiki..Şöyle ki ; Sokakta yūrūrūz çocuğun arabası (2 arabamız var biri daha pratik diye genelde heryere onunla cıkarız.Bayağı bir yıprandı yaptırıyoruz tekrar kırılıyor)bozulur acısını sinirini hepimizden cıkarır.Halbuki bizlik bir durum değil ama inanılmaz gerginleşir ağzımızı acamayız her sözűmuz o an batar ona...Evin icinde yururken cocugun bir oyuncagına carpsin alır o oyuncagı kırar yada gider cöpe atar..Evin icinde cocuklar top oynasın kűkrer resmen..Cocuklar azıcık sesli oyun oynasın yine ayni sekillere girer ve ben araya girdigimde alır başı bir tartışma ..
Bunun gibi ornekler diyeyim..
En son bu aksam yasadığımız olaydan bahsedecegim ki ben bıktım usandım artık ..Nasıl davranayım nasıl edeyim bilemiyorum..
Lolilop sekerleri vardır bilirsiniz 29 aylık cocugumuz sekerin paketini acamayınca ver oglum ben acayım dedi.Bende hadi oglum babaya ver acsın dedim.Cocukta tam 2-3 yaş sendrom doneminde..Sinirlendi ve ayaklarini masaya vurmaya basladı bende anladım biseyler olacagını (cunku malımı biliyorum) hemen cocugun onune siper oldum sakin oglum sakin baba sekeri acsın verecek diyorum.Bi yandanda esime hızla donup donup bakıyorum gerilmeden paketi açsın diye.(Nasıl bir panik icindeyim cunku biliyorum o paketi fırlatacağını ama tam cocugumu kucagıma alayım iceri kacırayım derken) Esim paketi acamadıkca gerildi bi yandan oglum ayaklarını masaya vurdukca sesten oturu dahada sinirlendi pakette acılmayınca elindeki sekeri cocuga fırlattı ve sekerin çubuğu cocugumun burun tarafına dogru gozunun ust kapagına denk geldi kanamaya başladı..Senin allah belani versin bunu yapacagını biliyordum sen nasıl bi insansın gozu kanıyor cocugun diye bagırarak oglumu aldım banyoya gittim yuzunu yıkadım ..sonra geldi baktı felan hala stresli tabi pismanlikta var ..Cocuga sarilmaya calisti felan cocugum istemedi..
Arkadaslar biz danismana gittik fakat doktor yıllık izinde dediler agustos ortası gelecek dediler.
Ben bu adamın kesinlikle ilac kullanmasından yanayım faydası olmadığıda oluyormuş dogrumu?Gerekirse gitsin hastaneye yatırsınlar.
Zaten zor gonlunu ettim ama doktor yok suan..bu durum beni inanılmaz rahatsız etmeye basladı ve ben heran biseyler olcak diye panikatak tarzı şeyler yasamaya basladım...Cocugumun gozunde insallah iz kalmaz diye dua ediyorum.Psikolojisinemi yanayım gordugu siddetemi ve bu ofke nobetlerinemi bu adamın durumunun ne olacağınamı..çok uzgunum hala elim ayagim titriyor..Psikoljikmen gercekten bizi mahvediyor..Kendi psikolojisi bozuk tedavi olmayarak bizi de harab ediyor.
Hic kusura bakmayin, biz KK uyeleri olarak sizin adiniza sikayette bulunup uzaklastirma karari cikaramayiz. Bakin aslinda ne yapilmasi gerektigini bal gibi biliyorsunuz ancak yapmak yerine gelip burda konu acmissiniz .Ruhen sağlıklı bir durum olduğunu düşünsem buraya bu konuyu açmazdım degilmi elim ayağım hala titriyor diyorum siz ne diyorsunuz?Cocugumu benden alamazlar babasını bizden uzaklaştırsinlar yeter..Cunku ben onun kılına zarar vermem! Lütfen biraz daha kırıcı olmadan konuşun.
Çünkü tanidikmis dedim çok iyiymiş hemde çok yakın dedim yürüyerek gideceğimiz biryerde doktor.ancak bu şekilde gönlünü edebildim.Danışmana değil de direk psikiyatriye gitseniz daha doğru olmaz mı? İzindeki danışmanı beklemek neden?
Zor gunler geciriyor babasi hastaymis baksana .ust uste gelen ofkesini dizginleyemedigi birsey var.baska doktoral mu yok baska doktora gidin ilac kullanir sakinlesir.sizde sen soylesin sen boylesin diye suclayici tavirla konusmatin evet yapyigi cok yanlis ofkeye ofkeyle karsilik vermeyin.madem esiniz kontrolsuz nir muddet disari cocugunuzla jendiniz cikin adam sinirleniyor mu jelibonu siz acin belki gecici bir durum belki.norolojik.iyi olacak belki tedaviyle.iyi gunde kotu gunde diye evleniliyor hastalik durumu olabilir.ha baktin duzelmiyor siddete vardi ayrilmak dogrusu.suan tedavisine odaklanin.Kesinlikle bisey var diye dusunuyorum...Hasta belden asagisi tutmayan babasina bakti bikac ay boyunca..onada bagirip cagiriyor hep...Kendi annesi bile aşırı sinirinden sikayetci...Tedavi icin zorluyoruz..Oda ne kadar basarılı olur bilemiyorum..
Inanın elimden geleni yapıyorum..evet tam 5 ay babasına tek başına baktı.yemedi yedirdi hastanelere kucağında görürdü getirdi.Altini aldı banyosunu yaptırdı.Tabiki anamız babamız yapacağız görevimizi en üst düzeylerde.. Ama bunlarin kolay şeyler olmadığınıda cevremde yaşayanlardan çok duyuyorum.8 kardeşten kimse bakmadı kendisi baktı sadece gece gündüz basında bekledi..Belki diyorum sinirleri altust oldu.Guzelce konuşuyorum bak sonu iyi değil şimdi oyuncağı kırıyor döküyorsun yarın birgün bize zarar verceksin...Ama şimdi bugün olan oldu.Zor gunler geciriyor babasi hastaymis baksana .ust uste gelen ofkesini dizginleyemedigi birsey var.baska doktoral mu yok baska doktora gidin ilac kullanir sakinlesir.sizde sen soylesin sen boylesin diye suclayici tavirla konusmatin evet yapyigi cok yanlis ofkeye ofkeyle karsilik vermeyin.madem esiniz kontrolsuz nir muddet disari cocugunuzla jendiniz cikin adam sinirleniyor mu jelibonu siz acin belki gecici bir durum belki.norolojik.iyi olacak belki tedaviyle.iyi gunde kotu gunde diye evleniliyor hastalik durumu olabilir.ha baktin duzelmiyor siddete vardi ayrilmak dogrusu.suan tedavisine odaklanin.
Psikolojik şiddet küçümsenecek bir şey değil kiArkadaşlar ben bugünden itibaren ciddi bir karar alacağım zaten çünkü bugünkü gerçekten kıyametlik bir konu bunun bende farkındayım.
Zaten konumdada belirttiğim gibi bize karşı bugüne kadar bedensel bir şiddet yoktu.psikolojik olarak evet vardı ama tedavi ettirelim dedik.Ama bugünkü olay son noktaydı zaten çünkü bedensel olarak şiddet var.Anlatabiliyormuyum.
Ceyceyim kesinlikle öyle düşünüyorum bende.Bir an önce gereken yapılmalı zaten ya tedavi ya bosanma.Doktorada Zorbela gönlünü ettim.Yarinda ailemle konuşacağım zaten.rest çekin.ya terapiste gideriz tedavi olursun düzelirsin ya da ayrılırım senden diyin.öfke kontrolü problemi var eşinizin.tedavisi de var.
O zaman kendini de yipratmadan kararini ver senden baska yok senden birtane varInanın elimden geleni yapıyorum..evet tam 5 ay babasına tek başına baktı.yemedi yedirdi hastanelere kucağında görürdü getirdi.Altini aldı banyosunu yaptırdı.Tabiki anamız babamız yapacağız görevimizi en üst düzeylerde.. Ama bunlarin kolay şeyler olmadığınıda cevremde yaşayanlardan çok duyuyorum.8 kardeşten kimse bakmadı kendisi baktı sadece gece gündüz basında bekledi..Belki diyorum sinirleri altust oldu.Guzelce konuşuyorum bak sonu iyi değil şimdi oyuncağı kırıyor döküyorsun yarın birgün bize zarar verceksin...Ama şimdi bugün olan oldu.