• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak böyle

gkezgi0607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
39
52
3
36
Merhaba kk üyeleri sürekli takipci yim ama yeni üyelik alıp yazmak istedim kafam çok karışık. Bi haftadır biriyle evlilik amaçlı tanistirildik arkadaşım tanıştırdı. Çok güzel konuşuyorduk. İlk defa birinden bu kadar etkilendim görüşmeden bile. Yüz yüze henüz görüşmedik. Ama iki gündür söyle bi şey oldu. Benim kürt olduğumu bilmiyormus öğrenince konuşmaları mesajları azaldı ve soğuk konuşmaya başladı bi anda. Ve şimdi kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl konusmaliyim

Ben 22 yila yaklasti bir urfaliyla evlendim
Ne alaka anlamadim
Insaniz canim ne bu kürt Türk olayi yaaaaa

Açıkça sor hayırdır yoğun musun var mı bi sebep gibisinden
Cidden öyleyse de zaten ayrılmak en mantıklısı
Belki de başka bişeye bozuldu, sormadan bilemezsin
Belki de evet kültür farkımız çok var bu bana ters der

Merhaba kk üyeleri sürekli takipci yim ama yeni üyelik alıp yazmak istedim kafam çok karışık. Bi haftadır biriyle evlilik amaçlı tanistirildik arkadaşım tanıştırdı. Çok güzel konuşuyorduk. İlk defa birinden bu kadar etkilendim görüşmeden bile. Yüz yüze henüz görüşmedik. Ama iki gündür söyle bi şey oldu. Benim kürt olduğumu bilmiyormus öğrenince konuşmaları mesajları azaldı ve soğuk konuşmaya başladı bi anda. Ve şimdi kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl konusmaliyim
Irk ayrımı yapan birinden herşey beklerim ben... Bende bir kürdüm kürdüz diye insan degilmiyiz yani yol ver gitsin

Kültür farkindan falan bahsetti ailede ablamın evliliginde falan sorun oluyor mu dedi ben de onu tatmin edici olumlu cevaplar verdim. İlk defa bu kadar etkilenmistim birinden böyle olunca çok üzüldüm :-( :-(

Bi de 33 yaşında ben de 27. Küçük de değil okumuş bilgili bi insan ama neden böyle düşünüyor anlamıyorum.

eminmisiniz bu sepebten daha az mesaj yazıyor olmasına,belkide yoğundur ,tamamen denk gelmiştir.o kadar takıntılı olsa sizi tanıştıran kişiye sorardı baştan nereli falan diye.

Nereden biliyorsun bu sebepten mesajlarini azalttigini? Belki gercekten senden hoslanmadi.

Kultur farki sorun olur mu diye soru sorulsaydi "tabi ki de olur eninde sonunda patlak verir" diye cevap verecek insanlar adami hemen irkci ilan etmis.

kultur farkini sorun etmistir, kimse kimseden ustun degil hepimiz Adem ve Havvanin torunlariyiz kimse kimseden farkli degil. Ama herkesin kendi karari ve tercihi.

Bi de 33 yaşında ben de 27. Küçük de değil okumuş bilgili bi insan ama neden böyle düşünüyor anlamıyorum.
Canim yanlis anlama ama bazi insanlar kurtlerden hoslanmiyorlar ,tanistirildigin adam da boyle biri olabilir,ki eger oyleyse daha simdiden uzaklasmasi iyi olur ileride sorun olmasin basina

E ona kalırsa derler ki " kürt ün iyisi tüm insanlıktan iyi olur " diye. Sahit olmuşluğum da vardır. Kürt değilim ama başkaları için canini verecek kadar kürtler tanıdım.

Irk ayrımı yapan birinden herşey beklerim ben... Bende bir kürdüm kürdüz diye insan degilmiyiz yani yol ver gitsin
ben karadenizliyiş eşim kürt ama inanın bir karadeniz erkeğinden çok daha şefkatli ve iyi yürekli.Bence insanlığına bakmayı ırkçılık yapması hoş değil o öyle ise kimbilir ailesi nasıldır.Bence görüşme boşver kürtle pkk yı aynı kefeye koyan bir millet değiliz ki biz böyle adilere bakmayın derim

Back
X