Ne olacak bu çocuğun hali

dertbin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
137
49
13
33
Çocukluk arkadaşım olan biri var . Benim yaşlarımda, Zamanında bir kıza çok aşıktı ama yürütemediler. Benim arkadaş da o kızı unutamadı bir türlü .
3.5 sene geçti o kızın üstünden , bugune kadar olan tüm ilişkilerinde o kıza aşık olduğu gibi kimselere aşık olamadığı için yaklaşık 1-2 ayda tüm ilişkilerini bitiriyor. Yakışıklı , zeki , çevresinde talep gören biri ama böyle.
Uzman desteği al diyorum. Gerek yok diyor. Çok zor biri, takıntılı , kolay beğenmiyor , çok kolay eleştiriyor ama çok iyi niyetli biri . Hayatına giren kızlarada üzülüyorum. Ah alma diyorum . Nasıl geçer bu durum sizce ?

Bence böyle melankolik olmak hoşuna gidiyor gibi..Zamanı geldiğinde birisine elbette kalbini kaptiracaktir.Cok fazla uzerinde durmayin

Kızın ne yaptığını bilmiyorum ama arkadaşımın haline çok üzülüyorum. Çok olgun zeki biri. Şu yaşta evliliği kaldırabilecek biri
Yine denesinler madem unutamıyor gercekten seviyor demekki. Yani olmaz bisey degil... cok mu imkansiz tekrar birlikte olmaları

Yine denesinler madem unutamıyor gercekten seviyor demekki. Yani olmaz bisey degil... cok mu imkansiz tekrar birlikte olmaları
Arkadaşım çok kararlı onunla asla olmaz diyor . Kız bıraktı arkadasımı . Arkadasım evlilik hayal ediyordu o kızla

Bence arkadasiniza uzulmeyin. Bu onun problemi ve sanirim o da bunu problem olarak gormuyor. Herkes bir sekilde oyle ya da boyle buyuyor, tecribe ediyor. Herkesin tecrubesi farkli. Siz arkadasiniza destek olun, arkadasliginizi yapin ama onun ozeline de cok girmeyin.

Bence arkadasiniza uzulmeyin. Bu onun problemi ve sanirim o da bunu problem olarak gormuyor. Herkes bir sekilde oyle ya da boyle buyuyor, tecribe ediyor. Herkesin tecrubesi farkli. Siz arkadasiniza destek olun, arkadasliginizi yapin ama onun ozeline de cok girmeyin.
Destek olmaya devam edeceğim ama çok üzülüyorum onun haline hem de hayatına giren kızlara . O kızlarada yazık, Arkadaşım 3.5 senedir enkaz halinde, eskiden daha neşeliydi

Destek olmaya devam edeceğim ama çok üzülüyorum onun haline hem de hayatına giren kızlara . O kızlarada yazık, Arkadaşım 3.5 senedir enkaz halinde, eskiden daha neşeliydi
Arkadasiniza karsi hassasliginizi anlayabilirim ama biraz da abartmayin lutfen. O kizlarin kafasina kimse silah dayamiyor flort etmeleri icin. Iliski sonsuza kadar surecek diye birsey de yok. Her baslamgicin bitisi olabilecegi olasiligini bile bile baslar insan iliskiye.

Cok etkili bir sey yasamalı ki kendine gelmeli , baska tavsiyesi olan var mı

O halinden memnun demekki.Kendi tercihi siz karışmayın.Onunla ilgilenirken kendi hayatınızı kaçırırsınız.ihtiyaç duyarsa o size söyler zaten.Normal arkadaşlığınızı sürdürüp gerisini ona bırakırsanız kendinize de iyilik edersiniz

Sürekli ilişkiye başlayıp iki ayda karşındakini düşünmeden ayrılan bir erkek bana pek iyi niyetli biri gibi gelmedi .
Hem takıntılı , hem vurdum duymaz .

Çocukluk arkadaşım olan biri var . Benim yaşlarımda, Zamanında bir kıza çok aşıktı ama yürütemediler. Benim arkadaş da o kızı unutamadı bir türlü .
3.5 sene geçti o kızın üstünden , bugune kadar olan tüm ilişkilerinde o kıza aşık olduğu gibi kimselere aşık olamadığı için yaklaşık 1-2 ayda tüm ilişkilerini bitiriyor. Yakışıklı , zeki , çevresinde talep gören biri ama böyle.
Uzman desteği al diyorum. Gerek yok diyor. Çok zor biri, takıntılı , kolay beğenmiyor , çok kolay eleştiriyor ama çok iyi niyetli biri . Hayatına giren kızlarada üzülüyorum. Ah alma diyorum . Nasıl geçer bu durum sizce ?
Sana aşık net

Arkadaşınız kaç yaşında? Bence arkadaşınız hem ilişki hem evlilik için hazır değil.hazir olmadığını zamanla anlayacak zaten.sizde çok kafaniza takmayin onun bu durumunu.sadece arkadaşınıza kimseyi onermeyin yeter.

Back
X