Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşınız kaç yaşında? Bence arkadaşınız hem ilişki hem evlilik için hazır değil.hazir olmadığını zamanla anlayacak zaten.sizde çok kafaniza takmayin onun bu durumunu.sadece arkadaşınıza kimseyi onermeyin yeter.
Sürekli ilişkiye başlayıp iki ayda karşındakini düşünmeden ayrılan bir erkek bana pek iyi niyetli biri gibi gelmedi . Hem takıntılı , hem vurdum duymaz .
Gecen hafta yine konustuk , bana diyor ki onu unutamıyorum eski günlere dönmek istiyorum daha genc oldugumuz donemlere ama olmuyor yeni kızlar tanımalıyım denemeliyim diyor . Sonra hyatına yeni giren kızlar bana ağlıyor sen en yakın arkadasısın niye böyle oldu niye bıraktı beni diye
Kız birden bire bıraktı arkadasımı , 9 yaşından beri arkadaşım onu ilk kez böyle aşık görmüştüm . Arkadaşım başka bir erkek yüzünden beni bırakmış olabilir diyor . Tam emin değil ama . Aradan 3.5 sene geçmiş . Arkadaşım , o kızı çok masum buluyordu o yüzden çok bağlanmıştı , hiçbir kız içime sinmiyor , ona baktığımda onunla konuştuğumda hissetigim hisler çok farklıydı diyor
Kız birden bire bıraktı arkadasımı , 9 yaşından beri arkadaşım onu ilk kez böyle aşık görmüştüm . Arkadaşım başka bir erkek yüzünden beni bırakmış olabilir diyor . Tam emin değil ama . Aradan 3.5 sene geçmiş . Arkadaşım , o kızı çok masum buluyordu o yüzden çok bağlanmıştı , hiçbir kız içime sinmiyor , ona baktığımda onunla konuştuğumda hissetigim hisler çok farklıydı diyor
Yaa işte her yaşın,her ilişkinin hissettirdiği aşk farklı bana kalırsa.
O kızla yeniden bir araya gelse eski frekansı yakalayamayacak belkide.
Olur mu olur.
Zaman herşeyi değiştirir.
İnsanların ilişkilerde büründüğü halleri bile.
Bazen fedakarsındır.sütten ağzın yanar sonraki ilişkinde süründürürsün karşındakini..
Anaaammm ne diyorum ben gece gece çok başka alemlere kaydım affola.
Yaa işte her yaşın,her ilişkinin hissettirdiği aşk farklı bana kalırsa.
O kızla yeniden bir araya gelse eski frekansı yakalayamayacak belkide.
Olur mu olur.
Zaman herşeyi değiştirir.
İnsanların ilişkilerde büründüğü halleri bile.
Bazen fedakarsındır.sütten ağzın yanar sonraki ilişkinde süründürürsün karşındakini..
Anaaammm ne diyorum ben gece gece çok başka alemlere kaydım affola.
Arkadaşım yeniden o kızla bir araya gelmez, Ne gerek vardı beni üzdü o kadar ben her şeyimi ona adamıştım . Hiçbir erkek benim yaptığımı yapmaz ona diyor .
Açıkçası o dönem kendine zarar verecek diye endişelenmiştim. Biz birbirimizin hep yanındaydık bu sorununu inşallah erken atlatır.