Ne olacak bu gönül işleri??

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
164
117
53
Merhabalar,

Ben 30 yaşında akademisyen bir bayanım. İki ay sonra doktor ünvanı alacağım. Böyle çok çirkin bir bayan değilim. Elim yüzüm düzgündür. Bakımıma da dikkat ederim. Evim, arabam herşeyim var bütün birikimimi yaptım. 30 a yakın ülke gördüm. Gezdim, tozdum. Fakat bu aralar çok duygusal boşluktayım sanırım. Birilerini sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyorum. Birkaç ilişki denemem oldu fakat hepsi hüsran. Bakıyorum arkadaşlarım tek tek evleniyor çoluğa çocuğa karışıyor. İnsan imreniyor. Beni beğeneni ben beğenmiyorum, benim beğendiğim de beni istemiyor. Ölene kadar hep böylei devam edecek bu döngü. Artık dünyayı sevdiğim insanla dolaşmak istiyorum. Size öyle içimi dökmek istedim. Çok teşekkürler şimdiden 😊

Kadınların eğitim seviyesi arttıkça gönlüne uygun bulması zorlaşıyor çünkü kaliteli erkek sayısı kaliteli kadınla doğru orantılı değil.😉
Çok kaliteli adamları hemcinsleriniz kapmış oluyor 😂
Espri bir yana illa bir zamanı vardır siz yinede size uygun olabilecek kişileri değerlendirin nasip kısmet
Herşey gönlünüzce olsun 🤩

seni cok iyi anliyorum, umarim bu bahar yeni umutlar ve güzel bir ask seni bulur gönlüne göre.. durumlar farkli degil, yolunda giden iliskim vardi aile engeline takildik biz de.. kismet :)

Merhabalar,

Ben 30 yaşında akademisyen bir bayanım. İki ay sonra doktor ünvanı alacağım. Böyle çok çirkin bir bayan değilim. Elim yüzüm düzgündür. Bakımıma da dikkat ederim. Evim, arabam herşeyim var bütün birikimimi yaptım. 30 a yakın ülke gördüm. Gezdim, tozdum. Fakat bu aralar çok duygusal boşluktayım sanırım. Birilerini sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyorum. Birkaç ilişki denemem oldu fakat hepsi hüsran. Bakıyorum arkadaşlarım tek tek evleniyor çoluğa çocuğa karışıyor. İnsan imreniyor. Beni beğeneni ben beğenmiyorum, benim beğendiğim de beni istemiyor. Ölene kadar hep böylei devam edecek bu döngü. Artık dünyayı sevdiğim insanla dolaşmak istiyorum. Size öyle içimi dökmek istedim. Çok teşekkürler şimdiden 😊
Aynı kişi olabilir miyiz, artık sorular geliyor ve ben bende sorun olduğunu düşünmeye başladım...

yabancı meslektaşlarınızla aynı ortamda bulunabileceğiniz ortamlar olursa onları değerlendirin.
Uluslarası kongreler vs

Back
X