• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak bu halim:(:(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Çok perişan bi durumdayım şişko bakımsız:KK43::KK43: 3 yıl öncesine kadar zayıf fit bir kadındım her giydiğimi yakıştırırdım evlendikten. Sonra 60 kiloydum 75 kilo oldum özellikle emzirirken şimdi ikinciye hamileyim 100 olmaktan korkuyorum karnım top gibi zaten iyice saldım kendimi artık özgüvenim de azaldı 163 boyundayım yakında fil gibi olacağım lütfen yardım edin:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
İstediğim hiçbir şeyi giyemiyorum eşim kilomla şakayla karışık dalga geçiyor

Artık kendimi güzel de bulmuyorum

Öğretmenim ama o kadar paspalım ki utanıyorum

Bir beslenme uzmanina basvursaniz dogumdan sonrada yine bir uzmanls diyet uygularsiniz ama kesinlikle tek basinizs hareket etmeyin

Bu devirde asiri kilolu olmayi da gercekten anlamiyorum ben,pek cok yontem var saglikli beslenerek kilo vermek icin. Her yer spor salonu,her yer diyetisyen. Bile isteye sisman ve bakimsiz da olunmaz ki ayip artik.

Bir arkadasim hamile kalmadan once 20 kilo verdi . Aman be sacmalama nasil olsa kilo alacaksin demistim. Oyle aman aman da bir kilosu yoktu. Simdi ne kadar iyi bir karar verdigini goruyorum.

Biz nasıl yardım edelim ki, kendinize yardım edecek olan sizsiniz. Biraz hırs, biraz amaç, biraz teknik lazım size.

Kendinize bir kilo hedefi koyun, bir zaman belirleyin diyetisyen ile çalışarak. Evde bile rahatlıkla spor yapabilirsiniz. Gidin bir elbise seçin kendiniz için, alın ve koyun gardırobunuza. "Doğum ve emzirme sürecinden sonra bu elbisenin içine gireceğim" hedefi koyun kendinize. İmkansız değil.

Ömrümce 70 kilonun üstünü görmeyen, 63-65 kilo arası gidip gelen ben, doğuma 96 kilo ile girdim, 88 kilo ile çıktım.
Şimdi 73 kiloyum ve en az 6-7 kilo daha vereceğim. Biraz çaba ile üstesinden gelirsiniz, şimdilik hamileliğinizin keyfini çıkarın.

Ha ama bakımı ihmal etmeyin kiloluyum diye. Öyle kaş bıyığı salıp, tarak girmemiş saçlarla gün boyu bir pijamadan diğer pijamaya geçişlerle depresyona kadar sürüklersiniz kendinizi. Zor değil bakımlı olmak, yeter ki isteyin.

Fazla kilo almadan da hamileliğini sağlıklı şekilde tamamlayabilirsin Uzman bir diyetisyen eşliğinde. Hergün yürüyüş yapmalısın. Doğumdan sonrada bebekleriyle spor yapan anne videolarını izleyip sende yapabilirsin. Bende Yapabilirim dersen tabi

pardon 75 kilo aldm derken 75 misiniz kilonuza ek mi 75 aldiniz anlamadm?
Yediklerine dikkat ederek hamileiktede az kilo alabilirsin .Sağlıklı vitaminli şeyler yiyin .Ekmekten uzak durun ,yazın sebze ve meyve çeşitleri bol ben şanssız hamilelerdenim ilk 6 ay hiç bir sey yiyemedim .Son 3 ayda da 14 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum.Dogumdan sonra vermeyi düşünün , şimdi dikkat ederek hamileliginizin tadını çıkarın.

Herkes moralimi bozuyor
O herkes çok biliyor, doğumdan sonra diyetisyene gidersiniz diyete uygun beslenir kilo verirsiniz. Siz de biliyorsunuz ki emzirmek de kilo vermeye yardımcı... Şu an bunları düşünmeyin doğumdan sonra azmedin ve kilo verin bir daha da almayın o kısa boya 75 kilo çok fazla. Sizin en fazla 55 olmanız gerekiyor fazlası iyi değil

Yediklerine dikkat ederek hamileiktede az kilo alabilirsin .Sağlıklı vitaminli şeyler yiyin .Ekmekten uzak durun ,yazın sebze ve meyve çeşitleri bol ben şanssız hamilelerdenim ilk 6 ay hiç bir sey yiyemedim .Son 3 ayda da 14 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum.Dogumdan sonra vermeyi düşünün , şimdi dikkat ederek hamileliginizin tadını çıkarın.
Yanlış alintilamisim:KK48:

Çok perişan bi durumdayım şişko bakımsız:KK43::KK43: 3 yıl öncesine kadar zayıf fit bir kadındım her giydiğimi yakıştırırdım evlendikten. Sonra 60 kiloydum 75 kilo oldum özellikle emzirirken şimdi ikinciye hamileyim 100 olmaktan korkuyorum karnım top gibi zaten iyice saldım kendimi artık özgüvenim de azaldı 163 boyundayım yakında fil gibi olacağım lütfen yardım edin:KK43::KK43::KK43:

Doğumdan sonra yavas yavas verırsın. Suan öncelik bebegın olsun. Bende 70 dim suan 52. Ikısının arasında kocaman psıkolık fark var. Birinde obur şişko gobegı onden selam veren. Diğerinde fit ne gıysen yakısan biriyim.
Hamilelik vs . gercekten cok etkılıyor kılo alımını

Hayatimin hatasi hamileyken diyetisyene gitmemekti, o yuzden bir beslenme uzmanina basvurun ve onun sozunden cikmayin.
Zaten hamilelik ve emzirme surecinde size bir zayıflama diyeti vermeyecek, saglikli ve dengeli bir beslenme programi hazirlayacak, hem bebeginiz hem siz cok iyi beslenmis olacaksiniz, bir yandan da dogal olarak kilo kontrolu saglanmis olacak.

Back
X