Ne olacak bunun sonu

tavsannn

Bi’ cinnet her şeyi çözer
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.602
16.145
298
Iyi geceler kizlar
Ve iyi seneler, bu sene bana iyi geçemeyeceği sinyallerini verdi ama yine de umudum var.
benim iki yillik bi iliskim var, yari uzaktan devam ettirmeye çalışıyoruz tatiller harici iki haftada bir falan gorusuyoruz
Bi iliski uzaktan ne kadar gidebilirse o kadar iyiyiz sanirim
Bi kavga ediyorsak yanyana gelmeden duzelemiyoruz ya da yuzyuze soylenemeyecek lafları telefonda baya saydiriyoruz
Hele ben hic az degilim biliyorum
Bu da bizi baya yipratiyor tabi.
Son iki haftadir falan bozuguz, ariyo acmiyorum mesaj atiyo cevap yazmiyorum cunku konusasim yok biliyorum ki adam akilli saglam yuzyuze bir konusma gerekiyor ve yanina gidecegim gunu bekliyorum.
Neyse ben daha nasil duzelicez diye kara kara dusunurken daha buyuk bi dertle karsilastim bu sabah.
telefonda annemle konustum araniz bozuk mu dedi evet dedim. Benim de canim sıkkın dedi. Bu arada erkek arkadasim memleketimde universite okuyor ve dersleri bolumu cok agir. Gecen seneden alttan bir suru dersi var ve bu sene de durum cok parlak degil cunku bolum hocasiyla arasinda baya sıkıntı var. Neyse, anneme demis ki derslerimde baya sorun var notlarim cok kotu degil ama sanirim okulu biraz daha uzaticam. Babamla konustum bir donem tekrarı daha yaparsam bir daha okula gondermeyecek. Ben de bu donem de halledemezsem askere giderim. Ben bunu duyunca sok oldum. Bu cocuk okumazsa napacak? 20yasindan sonra sanayiye cirak mi girecek. Ben guzel bi universitede iyi sayılacak bi bolumde okuyorum. Derslerimde masallah basariliyim. Okulumun bitmesine 2bucuk sene kaldi. Benim icin ben uni sevgilim lise mezunu falan bunlar onemli seyler degil. Ama ben bu cocugu babamin karsisina nasil cikaracagim? Benim babam ters bi adamdir, sevgilimi ogrendiginde nerde okuduğunu ne okudugunu derslerinin nasil olduğuna kadar sordu. Bunlar bi kiz babasi için onemli seyler. Ben sevgilim okuyamadi isi de bulamadi desem babam aa oğlum al kiz senin diye kucak acmayacak.
Ben boyle sorunlar yasamak istemiyorum. Sabahtan beri sinirlerim bozuk. Yuz kere aradi acamadim ne diyeceğimi bilmiyorum. Bana daha bi şey anlatmadi anlatirsa ne derim nasil tepki veririm kalbini kirmadan durumu nasil anlatirim bilmiyorum. Okul bitmezse ne yaparim bilmiyorum. Boyle bi seyden onu kaybetmek istemiyorum.
Ama gozumu kör edip mutsuz olmaktan mutsuz etmekten korkuyorum.
Bana fikir verin allah askina.
Ben nasil bi yol izlicem bilmiyorum.

Daha iliskin dogru duzgun oturmamis sen babana ne diyecegini düşünüyorsun?? Okulu uzarsa calissin okusun babasi gondermez de nedir??

Annenizle erkek arkadaşınız sizin aranız bozuk diye mi görüştüler, yoksa normaliniz mi bu?

Anlık kararlar almayın bence, benzer sorunu intibak döneminde yaşamıştım ben, o yılı veremezse okuldan atılacaktı, sonra gitti en olmadık dersten kaldı, yaz okulunda dersi verecekti ama okul açmadı, başka okulu ben ayarladım orada da kaldı ahahha kendi okulunda bu sefer yeniden imkan verdiler sınav için geçti, hiç bir felaket senaryomuz gerçekleşmedi yani. Sene sonuna kadar çalışmasına, derslere olan ilgisine falan bakın daha iyi. Halledememe sebebi siz olmayın moral bozukluğunuzla.

Daha iliskin dogru duzgun oturmamis sen babana ne diyecegini düşünüyorsun?? Okulu uzarsa calissin okusun babasi gondermez de nedir??
Sen once uslubuna bi dikkat et. Butun sinirimi suraya bosaltmayim.
Sen benim ilişkimin oturup oturmadigina nerden karar verdin? 2 senelik iliski diyorum. Gık dese susadigini yan baksa cisinin geldigini anlarim.
Vallahi adami cildirtmaya mi geliyorsunuz anlamıyorum.
Pardon sizin gibi prensesler hiç sevgilisiyle tartismaz. O yuzden tartismali ask seni bozdu.

Yat uyu güzelim, daha üniversite bitmesine 2,5 yıl var, iş buldun, para biriktirdin vs. En az 1-2 yıl, sen gelmiş 5 sene sonraki evliliğin tasasına düşmüşsün.

Okulu bırakırsa, sen ve ailen de bu durumu kabul etmezseniz ayrılırsın olur biter yani. Öyle bi yazmışsın, dertlenmişsinki, dünyada ondan başka erkek yok sana.

Annemin dogum gunuydu erkek arkadasim kutlamis konusmuslar falan oradan acilmis konu. Bayramda seyranda konusurlar öyle.

Haklısıniz ben ondan bi caba gorememekten korkuyorum aslında.
Suanda konuşmuyoruz pek ama okulu falan salladigini dusunuyorum. Mantıklı dusunmesini istiyorum is isten gectikten sonra ah ben ne yaptim demesini istemiyorum

Sizin icin cok basit olabilir. Ben de erkek diye yanip kavrulmuyorum burda. Seviyorum seviliyorum ve aksi gerceklesmedikce sudan sebepten ayrılmak istemiyorum

Bence üniversitede okuyan çocuğu okuldan almak öyle kolay is degil bir de erkek yani, babasinda da akıl mantık vardir eminim. Yani demek istedigim sadece daha cok çalışsın diye alırım seni okuldan diyerek gözünü korkutmak istemiştir erkek arkadasinizin babası.

Ya zaten koca cocugu sen artik okula gitme diye okuldan alamaz en fazla verecegi parayi keser ki zaten sevgilim babasinin yaninda calisarak cikariyor okul masrafini. En kotu ihtimal kendi calisip kendi okuyacak babasiyla da zitlasacak falan ben bunlar da olsun istemiyorum tatsizlik cikmasin istiyorum. Çünkü babasi da inat erkek arkadaşım ondan da inat. Onlar keci gibi inatlasirken ben arada kaynamaktan korkuyorum

Her insanın arada abuk sabuk planları oluyor, erkeklerde de "askere giderim o zaman ya" şeklinde tezahür ediyor ama gerçekleştireni çok nadir. Aranız düzelince daha detaylı konuşursunuz, dönülmez bir yerde değil sonuçta, annenizden de derslerin durumunu saklamaması güzel bir şey bence. Ama sallamadığını düşündürecek kadar çok hareketine denk geldiyseniz rest zamanı!! fakat dersleri ağır ve kurtarılamayacak bir durum yoksa ortada sizinki de kendi kendine felaket tellallığı.

Terbiyesiz saygisiz haddini bil! Cildirsan ne dengesiz! Seni insan sanip yorum yazmak hataymis prensesmis dengesiz subyan cocuk mu var karsinda! Haddini bil bildirirler sana haddini saygisiz

Derdini paylaşmışsın konu iyi yada kötü eleştiriye açık. İşine gelmeyen yorum gelince hıncını çıkarıyosun resmen. Sinirlerim bozuldu ya.

Suan sallayip sallamadigindan pek de emin degilim cunku gorusmuyorum ama morali bozukken derse agirlik verecegini dusunmuyorum. Ne bileyim oyle hissettim sanki. Biraz arayi duzeltip durumu izliycem. Cok durusttur cok caliskandir gercekten ama bugun duyduklarimdan sonra soyle en kotu ihtimali dusunerek bir sene icinde olacaklari hayal ettim de, belki de felaket tellalligi yaptim ki umarim oyle yapmisimdir.

Sevgiliniz sizi seviyorsa arada kaynamaniza izin vermez zaten, ama dediginiz gibi neden tatsizlik olsun? Dua etmek geliyor elden başka bir çare de yok ki. Ama bence uzak mesafe iliskilerinde daha çok dikkarli olmak gerekiyor gercekten cok basit sebepler koskocaman kavgalara ayriliklara gidebiliyor. Nerden mi biliyorum, neredeyse tanistigimizdan beridir uzakta olduğumuz 3 yillik bi ilişkim var, 3 yılda cok sey öğreniyor insan. 2 ayda bir filan görebiliyorum ve bir ara o bile olmuyordu. Gercekten uzun kuslukler cok zarar verebiliyor iliskiye toparlamasi zor oluyor yeni bir sayfa açma lüksünü vermiyor bazen hayat. O sebeple suan bu probleme yoğunlaşin ve açık açık konuşup bundan böyle birbirinizden uzaktayken daha dikkatli olmak karari alin:)

Derdini paylaşmışsın konu iyi yada kötü eleştiriye açık. İşine gelmeyen yorum gelince hıncını çıkarıyosun resmen. Sinirlerim bozuldu ya.
Kimden hincimi cikarmisim arkadasim. O arkadas harici kime kirici yorum yapmisim. Insanlar burda derdi var diye konu aciyo. Azar yemek için degil. Derdimiz var diye de basimiz yerde gezmiyoruz. Seviyeli elestiriye acigim. Burda gergin insanı daha fazla germeye kimsenin hakki yok.

Terbiyesiz saygisiz haddini bil! Cildirsan ne dengesiz! Seni insan sanip yorum yazmak hataymis prensesmis dengesiz subyan cocuk mu var karsinda! Haddini bil bildirirler sana haddini saygisiz
Cikar misin konumdan arkadasim rica ediyorum.

Canım bence sen erkek arkadaşınla yüzyüze geldiğin zaman ciddi ciddi konuş..Derslerini kurtarmaya çalışsın..Bu memlekette okumayana ekmek yok ne yazık ki..Eskiden ingilizce bilene ayrıcalık tanınırdı şimdi yeri geliyor 3 dil istiyorlar iş verenler..Geleceğiniz için okul önemli..Seninde baban haklı..Adamcağız kızını okutsun,büyütsün evlendiğinde zorluk çeksin istemez..Kendi denginde birini bulmasını ister..Erkek arkadaşını kırmadan tatlı bir dille bunları anlatman gerek..

Cikar misin konumdan arkadasim rica ediçocuk.
Sen haddini bil! O cocugun dersleri neden kotu belli oldu. Yan bakisindan cisini anlayan cocuk git once hayatını kur! Bir daha da alinti yapip yorum yazma canimi sıkma! Cok sey yazardim da degmez hadi gule gule.

Uzak mesafe cok zor gercekten. Biz bir yil falan yanyanaydik. Sonra uzak yerlere dustuk. Ilk bir yil ben kavga ettigimizi bile hatirlamiyorum. Simdi de o kadar buyuk kavgalar etmiyoruz ama gercekten bunu ceken bilir. Normalde yanyanayken bes dakikada bi gulucukle barisilacak konu uzaktayken uzuyor da uzuyor. Bunun sevgiyle falan alakasi yok cunku ne kadar sevildigimi o kadar iyi biliyorum ki. Cevremdeki herkes de farkinda. Ama iste mesafe cok lanet bi sey.
sizle de kaderdaşmisiz :) teşekkür ederim yorumunuz icin inşallah hakkimizda hayırlısı neyse o olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…