Sen haddini bil! O cocugun dersleri neden kotu belli oldu. Yan bakisindan cisini anlayan cocuk git once hayatını kur! Bir daha da alinti yapip yorum yazma canimi sıkma! Cok sey yazardim da degmez hadi gule gule.
Off yaş kaç ya bi an ayna ayna falan diceniz sandim.
Kadınlar kulübü super ya. Derdin varken konu aciyorsun biri geliyo sana asil derdini unuturuyo :)
Sagolun aksam aksam guldurdunuz. Selametle
Off yaş kaç ya bi an ayna ayna falan diceniz sandim.
Kadınlar kulübü super ya. Derdin varken konu aciyorsun biri geliyo sana asil derdini unuturuyo :)
Sagolun aksam aksam guldurdunuz. Selametle
Aslinda biz bir konusma yaptik. Ben kendimi kontrol edemiyorum sinirliyken ya kalbini kiriyorum ister istemez ya da konusamiyorum. Dedim ki zaten gelmeme bir hafta var. Birakalim biraz dinlenelim gelince yuzyuze guzelce konusalim. Cunku telefonda aştığın sandığın sorunlar aslinda aşilmiyor. Yuzyuze daha saglikli. Ayrilmak ya da ara vermek gibi bir niyetim yok. Sadece kafamizi toplayalim neden boyle oldu ya da ne yapsak böyle olmaz diye dusunelim dedim. Tamam dedi. Ama arada arayip soruyor ben de acmak ististemediğimi söylüyorum cunku sesini duyunca yumusuyorum ve o sorunu asmadan barismis oluyoruz.