• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak halim(iz)

incetertuby

....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
148
82
18
Merhaba arkadaslar konum aslında herkeain yasadığı sıradan bir konu olabilir ama beni çok rahatsız etmiyor değil...
2 yıllık evli 1 aylık çiçeği burnunda anneyim :) eşimle severek evlwndik derdim şu ki eşim bana karşı çok ilgisiz sanki ben hiç yokmusum gibi davranıyor. Zor bir gebelik sürekli düşük tehlikesi korkusu ile aramızda ilişki yönünden sogukluk girdi sonra geçti bu seferde hormonlar devreye girdi ben istemedim dofumdan sonra düzelir dedim o gün geldi çattı zor bir dogum geçti başımdan dikişlerim tutmadı açıldı ayaga kalkamadım kendime bakamadı perişan ve sefil bi görüntüm vardı. Gel gelelim düzeldim eşime teklif ettim kabul etmedi sarılmıyor öpmüyor gerek duymadıkça konuşmuyor telefon elinden düşmüyor pc başından kalkmıyor dogumda bi çiçek dahi almadı beni öpmedi bile aklına gelmemiş... sütüm kesilecek diye korkuyorum rüyalarımda beni bırakıp başkasına aşık oldugunu görüyorum sizce ne yapmalıyımmmmm :(

Bu durumu onunla konuşmalisiniz. Hamilelik döneminde eşler birbirinden uzaklaşıyor. Ama sizinki fazla olmuş. O kadar fedakarlığı yapan siz yine eşine yaklaşmaya çalışan siz ama naz niyaz yapan o. Gerçekten Allah biz kadınların yardımcısı olsun.
Çok gariptir ki ikimizde bu konularda çok çekingeniz bekarken konudan konuya gecen ben eşimle ikimiz hakkında bişey kpnusamıyorum içimden geçiriyorum sunları sunları dıycem dıye onu görünce hep askıda kalıyo

1 aylik bir bebeğiniz var yeni doğumdan çikmişsiniz bunlari düşünmeyin ilerleyen zamanlarda eşiniz de düzelme olmazsa sorun var daha çok erken..
Acaba ben mi kuruntu yapıyorum ki kafam çok jarısık modum düşük basladım bugun güne

Süt ôyle kolay kolay kesilecek bir şey değil

Ama bu konuyu da onunla konusmalisin ,istemiyor ise nedeni ne bunu bilmek hakkın
Sorsam sebebini var isede yok der... bi kaç kez göğüslerin hep böyle mi kalacak sünecek mi kalcan cok büyümüş filan demişti bunlardan yola çıkmalımıyım

Yanlış anlamayın ama gebelikte ilişki yaşamıyorsunuz diye hiç mi başka bi yol denemediniz eşinizi tatmin etmek için.(asla ters ilişki kast etmiyorum) hamilesin diye kadınlığını cilveni yitirmiyorsun ki. Bende kanama düşük tehlikesi sorunu yaşadım ondan biliyorum zor evet. Erkekler çok nankör malesef ihmale gelmiyor... işve cilve ahlaksız teklifler hareketler yapın eşinize karşı inş düzelir

Bu adam ne bekliyordu ki doğum yapmışsın vücut eskisi gibi olana kadar zamana ihtiyaç var tabi ki
Tahmin ediyorum ki ablaları dpgumdan snra çubuk gibilerdi etrafında da başka hamile görmemiş kendi ablalarından başka benimde zayıf olacagımı dusundu galiba bu soruları sanırım o yüzden bilmediği çok belliydi ama bu durumda hosuna gitmiyordu

Yanlış anlamayın ama gebelikte ilişki yaşamıyorsunuz diye hiç mi başka bi yol denemediniz eşinizi tatmin etmek için.(asla ters ilişki kast etmiyorum) hamilesin diye kadınlığını cilveni yitirmiyorsun ki. Bende kanama düşük tehlikesi sorunu yaşadım ondan biliyorum zor evet. Erkekler çok nankör malesef ihmale gelmiyor... işve cilve ahlaksız teklifler hareketler yapın eşinize karşı inş düzelir
Cinsel içerikli şeyler konışamam kendimi başka türlü gibi hissediyorum o zaman deneyim dedim bi kere olmadı yani tatmin oluyodu ama ben olamayınca canım istemiyodu uzak duruyodum

Doğum yapan kadın
Hormonları vücudu değişen kadın
Ama psikolojisi etkilenen erkek oluyo nedense
Benim eşimde doğum yaptıktan hemen 1 hafta sonra zayıflayacaksın değil mi, eski kilona ne zaman dönersin acaba falan demeye başlamıştı.
Hem bizdeki değişimi hem ilginin bebekte olmasıni kabullenemiyolar eskisi gibi bakımlı cilveli neşeli olalım istiyolar ama ilk başlarda bu mümkün olmadığı için bu tür soğukluklar oluyo. Hem sen hem bebeğin toparlanınca eskiye dönecektir. Bizdede değişim olduğu için abartılı düşünebiliyoruz o zamanlarda tabi.

Doğum yapan kadın
Benim eşimde doğum yaptıktan hemen 1 hafta sonra zayıflayacaksın değil mi, eski kilona ne zaman dönersin acaba falan demeye başlamıştı.
Hem bizdeki değişimi hem ilginin bebekte olmasıni kabullenemiyolar eskisi gibi bakımlı cilveli neşeli olalım istiyolar ama ilk başlarda bu mümkün olmadığı için bu tür soğukluklar oluyo. Hem sen hem bebeğin toparlanınca eskiye dönecektir. Bizdede değişim olduğu için abartılı düşünebiliyoruz o zamanlarda tabi.

Cinsel içerikli şeyler konışamam kendimi başka türlü gibi hissediyorum o zaman deneyim dedim bi kere olmadı yani tatmin oluyodu ama ben olamayınca canım istemiyodu uzak duruyodum
Çan'ının istemesi mümkün değil Zaten karnın burnundayken :( ama istekliymiş gibi görünmek gerek galiba..

Doğum yapan kadın
Allah yardımcımız olsun belkide ben abartıyorumdur inşallah bn
Doğum yapan kadın
Allah yardımcımız olsun inşallah ben abartıyorumdur da bu hislerim yaşadıklarımız bizim kuruntumuzdur bide ben mutsuz oldum mu bütün eve yansıyor bu devirde 10 yıllıl evliyim diyene gıpta ile bakıyolar artık yuvalarımız dagılsın isteöeyiz değil mi bu yüzden kadınlar daha ödün veriyor kendinden

Allah yardımcımız olsun belkide ben abartıyorumdur inşallah bn

Allah yardımcımız olsun inşallah ben abartıyorumdur da bu hislerim yaşadıklarımız bizim kuruntumuzdur bide ben mutsuz oldum mu bütün eve yansıyor bu devirde 10 yıllıl evliyim diyene gıpta ile bakıyolar artık yuvalarımız dagılsın isteöeyiz değil mi bu yüzden kadınlar daha ödün veriyor kendinden
İşte bu yüzden kendini kısa sürede toparlamaya çalış canım kolay değil bebeğimizle birlikte hayatımız değişti ama bazı konular eskisi gibi olmalı artık. Bebeğin bi kaç aya kadar düzene girecek sen ona o sana alışacaksınız o zaman eşin gelmeden güzelce giyin yüzüne biraz renk ver şakalaş neşelen eşinde normale döner. Şimdide kendini biraz zorla içinden gelmez anlıyorum ama erkekler anlamıyo bunu. Hemen eskisi gibi olalım istiyolar. Tekrar heyecanlandırmak bizim elimizde

İşte bu yüzden kendini kısa sürede toparlamaya çalış canım kolay değil bebeğimizle birlikte hayatımız değişti ama bazı konular eskisi gibi olmalı artık. Bebeğin bi kaç aya kadar düzene girecek sen ona o sana alışacaksınız o zaman eşin gelmeden güzelce giyin yüzüne biraz renk ver şakalaş neşelen eşinde normale döner. Şimdide kendini biraz zorla içinden gelmez anlıyorum ama erkekler anlamıyo bunu. Hemen eskisi gibi olalım istiyolar. Tekrar heyecanlandırmak bizim elimizde
İçimden geliyor ama zor dönemler geçirdim dikişler filan derken cok yıprandım korkuyorum canım yancak diye ikimizede zaman tanımaya karar verdim hem böylece yaralarımda kapanmış ve iyilwşmiş olur ben biraz daha kendime gelmiş olurum. Bugun bide işten gwldipinde uyuyordum bana sarılarak uyandırdı beni galiba benim kuruntum inşaallah geçer mutlu mesut yuvalarımız olur

Back
X