• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak halim?....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiyamam sana canim ya
Umarim her sey istedigin gibi olur, önemli olan sey yeniliklere acik olmalisiniz ve olumsuz bir sey ile karsilastiginizda bir tecrübe olarak bakin buna.

Hemen yok yapamam, edemem demeyin. Gül gibi yaparsiniz, milletin dediklerine de fazla kulak asmayin. Tatil yapmaya gelince iyidir türkiye, niye yasamaya gelince iyi degil??
Hersey gönlünce olsun canim.

Sağol canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Tabiki de farklı olucak bazı şeyler ama bunların hepsini ben çoktan göze aldım..
Şimdi sadece bi an önce burdan kurtulmak istiyorum..
Bende türkiyede yaşamak istiyorum bu yabancı yerden bu soğuk insanlardan çok sıkıldım..mafoldumben elimde olsa 5 dk durmam:((
Millet çok konuşuyo evet ama sonuçta hayat benim hayatım benim hayalim kim ne derse desin..
Çok şanslısın canım :nazar:
Yeni evlisin dimi? İnşallah hep mutlu olursunuz opuyorumnanaktan

acalim vallah iyi laklaklariz :lepi:

sey acil cikis halamlara gidiorum simdi senin ellerinden opse bu is olurmu lutfen banada profilime link atarsin sevdim seni kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:1hug:

gorusuz kib ii aksamlar

Sağol canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Tabiki de farklı olucak bazı şeyler ama bunların hepsini ben çoktan göze aldım..
Şimdi sadece bi an önce burdan kurtulmak istiyorum..
Bende türkiyede yaşamak istiyorum bu yabancı yerden bu soğuk insanlardan çok sıkıldım..mafoldumben elimde olsa 5 dk durmam:((
Millet çok konuşuyo evet ama sonuçta hayat benim hayatım benim hayalim kim ne derse desin..
Çok şanslısın canım :nazar:
Yeni evlisin dimi? İnşallah hep mutlu olursunuz opuyorumnanaktan

Aynen öyle canim, hayat senin hayatin opuyorumnanaktan
En önemlisi ailen, onlarda zaten arkandaysa hic bir engel yok kaydirigubbakcemile4
Evet yeni evliyim, 1.5 ay oldu :kedi: Darisi senin basina canim opuyorumnanaktan

sey acil cikis halamlara gidiorum simdi senin ellerinden opse bu is olurmu lutfen banada profilime link atarsin sevdim seni kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:1hug:

gorusuz kib ii aksamlar

seni gidi seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Öyle bir topic varmis arastirdim da simdi...

http://www.kadinlarkulubu.com/hemse...n-butun-gurbetcilerimizin-paylasim-odasi.html

babana anlatabilirsin
madem işi varmış evi varmış zaten maddi sıkıntı çekmezsiniz umarım
hem çekseniz bile madem birbirinizi seviyosunuz yenersiniz zorluklarıda
bunları babana anlatabilirsin..

Back
X