Selam hanımlar
Babaannem 2 ay önce vefat etti.
Kanserdi altı ay boyunca çok zor bir süreç yaşadık ve babaannem adına huzurluyum ve iyiki ölüm var diyebiliyorum bu süreci yaşadıktan sonra
Hepimiz torunları çocukları yanındaydık hatıra olarak fotoğraf çekildi son anlarınin fotoğrafları hepimizde var
Buraya kadar normal
Kuzenlerle biri bu fotoğrafları facebookta paylaşmış
Babam bugün aradı bana
Kızm adı Ayşe olsun ayşe ye şöyle fotoğrafları kaldırsın buna müsaade etmiyorum dedi
Biraz tereddüt ettim ama aradım
Ayşeye babamın fotoğraflar konusunda rahatsız olduğunu olum döşeğinde birinin fotoğraflarınin paylaşmasını etik bulamadığımızi söyledim
Aldığım yanıt senide babanıda ilgilendirmez oldu kaldıramayacağını söyledi
Tabi babamla konuşmadım daha soylediklerinide babama söylemem ama her an bir tatsızlık olabilir
Ne yapmalıyım sizce!
Guncel: Ne oldu bilmiyorum ama fotoğraflar kaldırılmış
Babaannem 2 ay önce vefat etti.
Kanserdi altı ay boyunca çok zor bir süreç yaşadık ve babaannem adına huzurluyum ve iyiki ölüm var diyebiliyorum bu süreci yaşadıktan sonra
Hepimiz torunları çocukları yanındaydık hatıra olarak fotoğraf çekildi son anlarınin fotoğrafları hepimizde var
Buraya kadar normal
Kuzenlerle biri bu fotoğrafları facebookta paylaşmış
Babam bugün aradı bana
Kızm adı Ayşe olsun ayşe ye şöyle fotoğrafları kaldırsın buna müsaade etmiyorum dedi
Biraz tereddüt ettim ama aradım
Ayşeye babamın fotoğraflar konusunda rahatsız olduğunu olum döşeğinde birinin fotoğraflarınin paylaşmasını etik bulamadığımızi söyledim
Aldığım yanıt senide babanıda ilgilendirmez oldu kaldıramayacağını söyledi
Tabi babamla konuşmadım daha soylediklerinide babama söylemem ama her an bir tatsızlık olabilir
Ne yapmalıyım sizce!
Guncel: Ne oldu bilmiyorum ama fotoğraflar kaldırılmış
Son düzenleme: