Ne olacak şimdi?

Koluna bi serum takılsa fotoğrafını çekip paylaşıp, hastane yer bildirimi yapan var
Bana o kadar saçma geliyor ki :kızgın:

Hele ki ölüm döşeğinde olan bir insanın fotoğrafını paylaşmak Ultra cahillik
Babanız haklı ama siz daha çok haklısınız arada kaldınız
Bırakan onlar halletsin sorunu

Bu arada başın sağolsun
Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun

O fotoğrafı şikayet edebilirsiniz belki işe yarar. Babaniz adına da üzüldüm. Başınız sağolsun. Ben de sinir oluyorum insanların babanne-anneannelerin o hasta hallerini paylaşmasına.

Allah rahmet eylesin.. Basiniz sag olsun..
Normal şartlarda babanizin yegeninin paylasimlarina karisma hakki yok ama paylaşılan kisi ölmüş annesi olduğundan rahatsiz olma ve mudahale etme hakki var bence.. Babaniz kuzenin yaşı, konumu kendinden küçük diye araya sizi soktu muhtemelen ama bence soyleyebilir.. Onun babannesi/anneannesi belki ama babanizin ANNEsi, ötesi yok..

Ay mezar, cenaze, hastalik vb fotograflari paylasana ben de sinir oluyorum. Iki begeni almak icin insanlarin atmadigi takla kalmadi. Ayse de hassassa babanin acisina saygi duymali, birinin anasi digeri o kadar yakin degil. Benim de kuzenim vefat etti, bir tane bile fotograf paylasmiyoruz eski g7nlerden ailesi rahatsiz olabilir diye.
Bana da çok saçma geliyor. Daha geçen gün birisi yakınının mezarını çekmiş koymuş tövbe tövbe. Millet ölüm anını video çekebilse koyacak yani o derece.

başınız sağolsun. bu tarz görüntüleri beğeni almak amacıyla paylaşanlara aptal gözüyle bakıyorum. kim her o profili açtığında babaannesinin solgun yüzünü görmek ister ki? eminim üstüne de bol emojili,üzgün olduğunu belli eden bir mesaj yazmıştır. amaç millet mesaj atsın,like atsın.

rahatsız olmakta haklısınız. ama keşke siz değil babanız söyleseydi. babanıza kaldırmıyormuş deyin madem,kendisi söylesin yeğenine. amcasına da aynı cevabı verecek karakterdeyse hiç uğraşmayın.

Herkes farklı böyle konularda.. ben mutlu olduğum anları çok rahat paylaşırım ama acı dolu anlarımı asla paylaşamam...
Ben de babamı kanserden kaybettim elim gidiyo bazen doğum günün de ölüm yoldönümün de falan ama ağlamaktan çatlıyorum şimdi annemle kardeşim de görürse kötü olur diyorum vazgeçiyorum.. yapamıyorum...
kuzeninizi de kendi kişisel sayfası paylaştığı şeye kimse karışamaz babanızın hükmü kendine ait hesaplarda geçerli.. kırmadan üzmeden anlatın babanıza tatsızlık olmasın...
Kuzenim kendine ait bir fotografini paylaşmıyor ortak bir değeri çok çirkin bir şekilde paylaşıyor
Konulmuş kanun yok bu konuda ile ilgili ama bir ahlak anlayışı olmalı saygı değer diye birşey var

Selam hanımlar
Babaannem 2 ay önce vefat etti.
Kanserdi altı ay boyunca çok zor bir süreç yaşadık ve babaannem adına huzurluyum ve iyiki ölüm var diyebiliyorum bu süreci yaşadıktan sonra
Hepimiz torunları çocukları yanındaydık hatıra olarak fotoğraf çekildi son anlarınin fotoğrafları hepimizde var
Buraya kadar normal
Kuzenlerle biri bu fotoğrafları facebookta paylaşmış
Babam bugün aradı bana
Kızm adı Ayşe olsun ayşe ye şöyle fotoğrafları kaldırsın buna müsaade etmiyorum dedi
Biraz tereddüt ettim ama aradım
Ayşeye babamın fotoğraflar konusunda rahatsız olduğunu olum döşeğinde birinin fotoğraflarınin paylaşmasını etik bulamadığımızi söyledim
Aldığım yanıt senide babanıda ilgilendirmez oldu kaldıramayacağını söyledi
Tabi babamla konuşmadım daha soylediklerinide babama söylemem ama her an bir tatsızlık olabilir
Ne yapmalıyım sizce!
Guncel: Ne oldu bilmiyorum ama fotoğraflar kaldırılmış
Vallahi ben şu an çok şaşkınım. Ölüm döşeğinde olan bir insanın fotoğrafının çekilmesi zaten acayipken bir de bu fotoların paylaşılmasını gayet doğal bulup, kızın hakkı olduğunu savunanlar olmuş. Gayet sağlıklı fotoğraflarımızı bile yok gözüm kapalı çıkmış, ağzın kaymış falan diye paylaşmak istemiyoruz kimi zaman. Acaba o kadıncağız ölüm döşeğinde çekilen fotoğraflarının paylaşılmasını ister miydi, razi gelir miydi. Ben olsam bilincim yerindeyse çekilmesine bile müsaade etmezdim. Ne günlere kaldık . Bu tür fotoları yayınlayanlar ne tür bir haz alıyor acaba. Ben insanların görmek istediğini hiç sanmıyorum. Madem babaannesini anacak, sağlığında çekilen güzel bir fotosunu yayınlasın.

Benim arkadaşımın babası vefat etti 2 ay hiç kendimle ilgili vs foto paylaşmadım, içimden sosyal medyaya girmek bile gelmedi. Çok üzülüyorum ölüm haberlerine, ama sonra baktım ne yapıyor diye ne göreyim, babasının vefatından 9 gün sonra ayakkabısını gösteren foto paylaşmış hadi ben kaçtım :) demiş. Sonra barlar gezmeler tozmalar.
Bilemiyorum ben hiçbir şeyin etkisinden çıkamıyorum. Askerler şehit oluyor ve uzun süre sessizliğe gömülüyorum çok üzülüyorum. Ama insanlar böyle değil, kimsenin kendi acısına bile saygısı kalmamış.
Bir kaç like uğruna artık acılarını bile yaşayamıyorlar, yaşıyormuş gibi gösteriyorlar. Ve bu bence çok acı.
Çünkü şimdi yaşayamadıkları acıları ilerde çok ağır yaşayacaklar ve kapı kapı psikolog dolaşacaklar. Görüyoruz zaten artık kimse psikologtan çıkmıyor. Antidepresan kullanmayan yok.

Vallahi ben şu an çok şaşkınım. Ölüm döşeğinde olan bir insanın fotoğrafının çekilmesi zaten acayipken bir de bu fotoların paylaşılmasını gayet doğal bulup, kızın hakkı olduğunu savunanlar olmuş. Gayet sağlıklı fotoğraflarımızı bile yok gözüm kapalı çıkmış, ağzın kaymış falan diye paylaşmak istemiyoruz kimi zaman. Acaba o kadıncağız ölüm döşeğinde çekilen fotoğraflarının paylaşılmasını ister miydi, razi gelir miydi. Ben olsam bilincim yerindeyse çekilmesine bile müsaade etmezdim. Ne günlere kaldık . Bu tür fotoları yayınlayanlar ne tür bir haz alıyor acaba. Ben insanların görmek istediğini hiç sanmıyorum. Madem babaannesini anacak, sağlığında çekilen güzel bir fotosunu yayınlasın.
Ölüm döşeğinde fotoğraf çekimi için haklısınız acayip bir durum
Fotoğrafları 257 beğeni almış altında yorumlar var
Kimisi vah vah ne hale gelmiş diyor kimisi üzüntü bildiriyor
Canada dan babaannemin bir yeğeni çok üzüldüm keşke böyle görmeseydim paylasmasaydin diyor
Babam bunları görünce çok üzülüyordur eminim

Back
X