• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak şimdi?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
368
172
53
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyordum ama hiç üye olamamıştım kısmet buguneymiş yardımınızı bekliyorum...
Yeni tanıştığım biri oldu ama şöyle onu bir daha görme imkanım %0.01di.Ben de onun numarasını buldum yanında bir arkadaşı da vardı bana gönül onu sevdi.Ben bunu aradım konuştuk işte benim oldugumu az da olsa tahmin etti bunu hissediyorum telefonda konusurken ses tonundan anladım konuştuk numaramı nasıl buldun dedi sesini duymak nasılsın demek için aradım aslında numarayı nasıl buldugumun açıklamasını yapacaktım ama fırsat olmadı hiçbirşey demedi iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim kendimi küçük düşürdüm mü sonra sabh bir mesaj attım mesaj da onurumu bir erkeğin ayakları altına aldığımı onu arayarak ona olan duygularımın basit ve dünyalık olmadığını boş hayaller peşinde olmadıgımı yazdım kendine iyi bak yazdım
Sorum şu bayanlar sizce ben ne yapmalıyım ? İyi geceler dedi olumlu olumsuz birşey demedi ? Ben acık kapı bırakmadan kendine iyi bak dedim? Sizce beni düşünüyor mudur numaramı silmiş midir bana geri dönüş yapar mı. Tesekkür ederim şimdiden

Merhaba arkadaşlsr yardımınızı bekliyorum...
Yeni tanıştığım biiri oldu ama şöyle onu bir daha görme imkanım %0.01di.Ben de onun numarasını buldum yanında bir arkadaşı da vardı bana gönül onu sevdi.Ben bunu aradım konuştuk işte benim oldugumu az da olsa tahmin etti bunu hissediyorum telefonda konusurken ses tonundan anladım konuştuk numaramı nasıl buldun dedi sesini duymak nasılsın demek için aradım aslında numarayı nasıl buldugumun açıklamasını yapacaktım ama fırsat olmadı hiçbirşey demedi iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim kendimi küçük düşürdüm mü sonra sabh bir mesaj attım mesaj da onurumu bir erkeğin ayakları altına aldığımı onu arayarak ona olan duygularımın basit ve dünyalık olmadığını boş hayaller peşinde olmadıgımı yazdım kendine iyi bak yazdım
Sorum şu bayanlar sizce ben ne yapmalıyım ? İyi geceler dedi olumlu olumsuz birşey demedi ? Ben acık kapı bırakmadan kendine iyi bak dedim? Sizce beni düşünüyor mudur numaramı silmiş midir bana geri dönüş yapar mı. Tesekkür ederim şimdiden

Ya dünyanın kanunı be güzelim bir erkeğe ilgi göster duygularınu acıkla tamam olay bitmiştr bi tarafları kalkıo bekle dahada yazma arama ki havalara girmesn sabret canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni tanıştığım biiri oldu ama şöyle onu bir daha görme imkanım %0.01di.Ben de onun numarasını buldum yanında bir arkadaşı da vardı bana gönül onu sevdi.Ben bunu aradım konuştuk işte benim oldugumu az da olsa tahmin etti bunu hissediyorum telefonda konusurken ses tonundan anladım konuştuk numaramı nasıl buldun dedi sesini duymak nasılsın demek için aradım aslında numarayı nasıl buldugumun açıklamasını yapacaktım ama fırsat olmadı hiçbirşey demedi iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim kendimi küçük düşürdüm mü sonra sabh bir mesaj attım mesaj da onurumu bir erkeğin ayakları altına aldığımı onu arayarak ona olan duygularımın basit ve dünyalık olmadığını boş hayaller peşinde olmadıgımı yazdım kendine iyi bak yazdım

sonuçta illa erkek adım atacak değil.. sen de adım atabilirsin bu gurursuzluk değil.. ama biraz abartmışsın sanki.. "sesini duymak" "onurumu bir erkeğin ayakları altına aldığımı onu arayarak ona olan duygularımın basit ve dünyalık olmadığını boş hayaller peşinde..." pek tanımadığın biri sonuçta.. "aşığım" demişsin resmen.. daha arkadaşvari konuşup gerisini ona bıraksaydın keşke.. ona da fazla hızlı gelmişse ürkmüş olabilir.. bekle bakalım canım.. hayırlısı.. tanımadığın biri için de üzülme lütfen yaa..

Sedalein bu insan muhafazakar biri bilmiyorum ürktü mü ürkmedi mi ben de başörtülüyüm bilmiyorum bana dua edin lütfen ne olur ne olmaz bilemem ana ürkmüş olabilir dedin ya keşke o mesajı atmasydım

Yaşın kaç Allah aşkına ya.Böyle bi şey yapılır mı? O mesajı aymasaydın bari.Arama bence bir daha aklında kaldıysan o seni arar zaten.

Biz kızların bu kompleksi ne olucak ilk adımı atman kendine güveninide gösterir niye öyle onuru ayaklar altına almak falan diye düşünüyorsun ki eğer o mesajı atmasaydın arardı ama o mesajdan sonra arama ihtimali az

Ya keşke atmasayım o mesajı bilmiyorum ki ya moralim cok bozuktu atim dedim yorumlarınızı bekliyorum diğer bayanlardan lütfen aramaz artık öyle mi :(

Son düzenleme:
Biz ne söylersek söyleyelim işler olacağına varır.

Telefonla aramak pat diye hoşlandığını söylemek felan ...ne bileyşm bir erkek bana yapsa hoş karşılarmıyım erkek nasıl karşılar kişiden kişiye değişir ama şu var sadece seninle ilgilenen adam sana sorular sorar tanımaya çalışır bir kaç gün bekle sana dönüş yaparsa belki bir umut ama o zaman senden teklif bekler herşeyi senden bekler..

kadınların en büyük hatası bu oluyor değer görmek için adım atmayacaksın karşı taraf çabalayacak. olumsuz birşey olduğunda direk benden önce kaç erkeğe aynı şeyi yaptı bakalım diye pat yüzüne çarpar...

Bence aramanda sorun yok. İlk adım erkekten gelecek diye bir şart yok. Bunun gururla falan da ilgisi yok. Ama mesaj atman hele de mesajın içeriği hiç iyi olmamış. Keşke yapmasaydın. Ama olanla ölene çare yok derler. Boşver takma kafana. Bir daha arayıp sorma sen. İlgisi varsa arar zaten o.

Canım çok sıkkın ya çok pişmanım attığıma da aslında direk iyi geceler dedi ya gurursuzluk oldu diye o mesajı attım ama bilmiyorum elden birşey gelmez ama yorumlarınıza da ihtiyac oluyor cünkü dertler sıkıntılar paylaştıkça azalır

hoslandıgımda soyleyen bır tıp olsamda malesef herseyın bır sınır var.senın yaptıgın bence bıraz fazla olmuş.bana bır erkek yapsa hadı canım hadı ıyı geceler uzada aydın havası olsun tarzında hareket ederım.herseyın bır sınırı var.o sınırı sen baya bir geçmişsin.

Back
X