ne olacaksa olsun deyip tüm gemileri yakmalı mıyım?

O kızla kendini kıyaslama ondan daha iyisinki onla değil seninle evlendi kendine güven ondan iyi olmak için uğraşma daha önce zaten tartismissin aklında yoksada öyle sürekli söyleyerek aklına sokarsin bide onu kiskandigini dusunmesin bekle takipte kal başka yazismasi filan olursa ileri giderse soylersin

şu an sinir ve üzüntüden ellerim tir tir titriyor. lütfen imla hatalarıma ve kusurlu anlatımıma takılmayın. ifşa olmak da umurumda değil tüm ayrıntısıyla anlatıyorum. eşimle beş aydır evliyiz ve aynı iş yerindeyiz. az önce dışarı çıktı arabasının bakımıyla ilgili bir iş için. şirket telefonunu masasına bırakmış, uçak moduna alıp. sipariş geçtiğimiz bir tedarikçi var, siparişleri internetten alıyor, giriş için de şirket yetkilisinin telefonuna bir şifre gönderiyorlar. eşim şifre gelecek telefonu uçak modundan çıkarıp yanımdaki x hanıma gelen şifreyi söyler misin dedi. dediğini yaptım. sonra telefonunda benim de bildiğim isimsiz cisimsiz bir instagram hesabı var. ona girdim ne var yok diye. bir baktım aramalarda eski sevgilisi.
hanımlar bu kıza zaten takıktım ben, aramızda bayağı sorun olmuştu daha önce onunla alakalı konu açtım bir iki tane hatta. bu durumu kendisi de biliyor, şimdi diyeceksiniz meraktan bakmıştır. ama daha önce konusu geçmişti ve feci kavga etmiştik. akşama ailesine gideceğiz, hasta ziyaretinde bulunmamız lazım. ama suratını bile göresim yok. dayanamıyorum, içime atan bir yapım yok. gelir gelmez bu iş yerini başına yıkmak istiyorum. bu işin sonu boşanmaya kadar gider, şu an hatta çantamı alıp bi avukata gidesim var. allah aşkına benim yerimde olsanız ne yapardınız. bayılmak üzereyim, hiç iyi hissetmiyorum. yardım edin n'olur...
Daha çok yeni evlisiniz fevri hareket etmeyin bence. Eşinizle konuşun ve onun tutumuna açıklamasına gore gemilere yön verin

eski aramalar meselesine hiç takılmayın bence. ben alakalı alakasız birçok kişinin sosyal medya hesaplarını merak ediyorum. bundan unutamadı anlamı çıkarmayın.

kız istememiş ayrılmayı, önce ortak bir arkadaşlarını göndermişti, bizim ilişkimiz devam ederken. sonrasında da hal hatır sormak istiyorum ararsam açar mısın tarzı bi şeyler yazmıştı. eşim ilişkilerinin arkasından kötü konuşmayan biridir, bu da sevdiğim bir özelliği. kızı hiç kötülemedi şimdiye kadar. ama tamamen bittiğini söylediği oldu ilişkimizin başlarında. bilmiyorum kafam çorba gibi şu an.

Esiniz kiz guzel ve basariliysa neden ayrilmis peki nedenini soyledi mi?

Umarım her şey yolundadır?
Pek yalniz kalamadim onun icin yazamadim maalesef. Eve gectigimizde anladi zaten suratimdan. Sende bi seyler var hayirdir ne oldu bi seye uzgunsun sanki vs. Ben de evet uzgunum dedim neye uzuldun diyince bilmem dusun sence neye olabilir dedim. Sonra anladi zaten kotu niyetli olsam sana telefonu ac der miyim ya da onu orda birakir miyim bana guvenmiyorsun ve bu daha aci seni sevdigime inanmiyorsun vs vs vs... Ben de biraz konustum iste ama geri adim atmiyor meraktan oylesine baktim diye zeytinyagi gibi uste cikti arada gelip sarilmaya calisiyor ama icimden hic konusmak gelmiyor. Resmen haksiz duruma dusen ben oldum. Bu arada ben o hesabini biliyorum gizli bi hesap degil. Futbolculari ve profesyonel forografcilari vs takip ediyor. Boyle iste...

Esiniz kiz guzel ve basariliysa neden ayrilmis peki nedenini soyledi mi?
Kiz baska yapmaya baslamis ne zaman evlenecegiz diye. Yuzuk falan aldirmis dogumgunu hediyesi bahanesiyle. Hayatimi gecirmek.istedigim kisi o degildi nisan tarihi ile alakali da emrivaki yapinca kiz ayrilmis esim.

Kiz baska yapmaya baslamis ne zaman evlenecegiz diye. Yuzuk falan aldirmis dogumgunu hediyesi bahanesiyle. Hayatimi gecirmek.istedigim kisi o degildi nisan tarihi ile alakali da emrivaki yapinca kiz ayrilmis esim.

O zaman gercekten sevmemis ki ayrilmis yoksa ona emrivaki gelmezdi gider alirdi.

Merak gibi nedenlerle bakmis olabilir bu konu disinda anlasmazliklar sorunlar var mi?

O zaman gercekten sevmemis ki ayrilmis yoksa ona emrivaki gelmezdi gider alirdi.

Merak gibi nedenlerle bakmis olabilir bu konu disinda anlasmazliklar sorunlar var mi?
Hic bi sekilde yok ilgisizlik, sevgisizlik, sozlu veya fiziksel siddet, cinsel uyumsuzluk, kavga dovus vb seyler yok hayatimizda. Bu sebeple belki bu kadar kirilisim

Hic bi sekilde yok ilgisizlik, sevgisizlik, sozlu veya fiziksel siddet, cinsel uyumsuzluk, kavga dovus vb seyler yok hayatimizda. Bu sebeple belki bu kadar kirilisim

O zaman guzel sorun yasiyorsaniz bosluktan bakmis olabilirdi ki bu yanlis bir sey ama ne yazik ki yapanlar oluyor.

Zaten kendi birakmis istese onunla olurdu siz de cok takmayin o zaman daha cok kiymetlenir.

Demek ki eşiniz onu istememiş öyle olsa sizle değil onunla evli olurdu zoru ne. Ben sizi anlıyorum kafanızda soru işareti öyleyse neden bakıyor kadına diye..sadece meraktan öylesine bakabilir eşiniz yazdıklarınıza göre öz güveni tam ve size karşı dürüst biri..inanın sizi değil onu sevseydi sizle evli olmazdı ya da evli kalmazdı..Ve bir de o kadınla evlilikten kaçmış. Evliliğe karşı olduğu için değil onu istemediği için çünkü evliliğe karşı olsaydı yine sizle evlenmezdi demek ki sevdiği ve evlenmek istediği kadın sizsiniz..

Back
X