şu an sinir ve üzüntüden ellerim tir tir titriyor. lütfen imla hatalarıma ve kusurlu anlatımıma takılmayın. ifşa olmak da umurumda değil tüm ayrıntısıyla anlatıyorum. eşimle beş aydır evliyiz ve aynı iş yerindeyiz. az önce dışarı çıktı arabasının bakımıyla ilgili bir iş için. şirket telefonunu masasına bırakmış, uçak moduna alıp. sipariş geçtiğimiz bir tedarikçi var, siparişleri internetten alıyor, giriş için de şirket yetkilisinin telefonuna bir şifre gönderiyorlar. eşim şifre gelecek telefonu uçak modundan çıkarıp yanımdaki x hanıma gelen şifreyi söyler misin dedi. dediğini yaptım. sonra telefonunda benim de bildiğim isimsiz cisimsiz bir instagram hesabı var. ona girdim ne var yok diye. bir baktım aramalarda eski sevgilisi.
hanımlar bu kıza zaten takıktım ben, aramızda bayağı sorun olmuştu daha önce onunla alakalı konu açtım bir iki tane hatta. bu durumu kendisi de biliyor, şimdi diyeceksiniz meraktan bakmıştır. ama daha önce konusu geçmişti ve feci kavga etmiştik. akşama ailesine gideceğiz, hasta ziyaretinde bulunmamız lazım. ama suratını bile göresim yok. dayanamıyorum, içime atan bir yapım yok. gelir gelmez bu iş yerini başına yıkmak istiyorum. bu işin sonu boşanmaya kadar gider, şu an hatta çantamı alıp bi avukata gidesim var. allah aşkına benim yerimde olsanız ne yapardınız. bayılmak üzereyim, hiç iyi hissetmiyorum. yardım edin n'olur...