- 4 Mart 2016
- 112
- 186
- 18
- 34
- Konu Sahibi gonca_gulce
Bebek dogunca kim bakacak konu sahibi? Bu durumda ucretsiz izin alman da zor gorunuyor... Uzuldum senin adina..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemle babam su an yanımızda.bi önceki konumda onunla ilgili sıkıntıyı da anlatmıştim..ara ara da KV idare edicez bi şekilde..Bebek dogunca kim bakacak konu sahibi? Bu durumda ucretsiz izin alman da zor gorunuyor... Uzuldum senin adina..
Nasil aldiriyorsunuz? Benimki tutturmus bu sartlarda ev alınmaz diye...aynen arkadasım eğer ben onu borca sokmasam anası danası yıyecek onun için 4 yılda bir ev değiştriyorum araba değiştiriyorum nefes aldırmıyorum . kv tutumluyum dıye beni över ama kocamın parasını yiyemiyor diye benden nefret eder.
kötümüyüm bakıyorum vallahi kötüyüm![]()
eşiniz sizin yüzündenüzden işinden olduğu ve sevmediği bi iş yaptığı için size öfkeli, yeniden seveceği bi iş bulunca ancak ozaman düzelir aranız..Neresinden başlasam ki anlatmaya?
İki yıl kadar önce dolandırıldım kızlar. Güvendiğim bir arkadaşıma 25 bin lira verdim işlerinde kullanması için.henüz para yok ortada geri almak için çabalıyorum.
Eşime bu borcu verdigimi gecen yıl evlendikten hemen sonra soyleyebildim.öncesinde haberi yoktu.
Şimdi bu paradan ve eşimin bedelli askerliğini yapması için çektiğim krediden dolayı aylık 2500 lira gibi bir ödemem var.1100 lira da kiramiz.normalde maasimla 8 aydır altından kalkabiliyordum.evet tek basıma çünkü benim işim yüzünden ilçeye taşındık ve eşim o zamandan beri işsiz..
Şimdi doğum iznine ayrıldım ve gelirim biraz azaldı. Eşim de bu arada bir yapi markette işe başladı.kabus da o zaman başladı zaten..
Parasızlık yüzünden çalışmak zorunda ama işinden ilk günden nefret etti.hiç istemeyerek gidiyor ve yaşadığı her şeyi bana ve eve yansıtıyor.
Doğum bugün yarın zaten onun stresi yetiyor bana.bi de onun afra tafrasi artik çok yoruldum ben..
Eve geldiğinde peşinde dolaniyorum yemeğini çayını eksik etmiyorum gözüne bakıyorum ama yok yok..
Ben beş kuruş fazla gelsin,bebegime bir gün fazla bakayım diye 37. haftama kadar çalıştım gık demeden.şimdi onun bu her şey senin yüzünden tavrı çok canımı yakıyor..
Aldırma kendine bak sen demeyin nolur..gözümün içine bakan adam gitti sinirli asabi bi adam var evimin içinde.. Napacagimi şaşırdım..allahım sen sabır ver..
Neresinden başlasam ki anlatmaya?
İki yıl kadar önce dolandırıldım kızlar. Güvendiğim bir arkadaşıma 25 bin lira verdim işlerinde kullanması için.henüz para yok ortada geri almak için çabalıyorum.
Eşime bu borcu verdigimi gecen yıl evlendikten hemen sonra soyleyebildim.öncesinde haberi yoktu.
Şimdi bu paradan ve eşimin bedelli askerliğini yapması için çektiğim krediden dolayı aylık 2500 lira gibi bir ödemem var.1100 lira da kiramiz.normalde maasimla 8 aydır altından kalkabiliyordum.evet tek basıma çünkü benim işim yüzünden ilçeye taşındık ve eşim o zamandan beri işsiz..
Şimdi doğum iznine ayrıldım ve gelirim biraz azaldı. Eşim de bu arada bir yapi markette işe başladı.kabus da o zaman başladı zaten..
Parasızlık yüzünden çalışmak zorunda ama işinden ilk günden nefret etti.hiç istemeyerek gidiyor ve yaşadığı her şeyi bana ve eve yansıtıyor.
Doğum bugün yarın zaten onun stresi yetiyor bana.bi de onun afra tafrasi artik çok yoruldum ben..
Eve geldiğinde peşinde dolaniyorum yemeğini çayını eksik etmiyorum gözüne bakıyorum ama yok yok..
Ben beş kuruş fazla gelsin,bebegime bir gün fazla bakayım diye 37. haftama kadar çalıştım gık demeden.şimdi onun bu her şey senin yüzünden tavrı çok canımı yakıyor..
Aldırma kendine bak sen demeyin nolur..gözümün içine bakan adam gitti sinirli asabi bi adam var evimin içinde.. Napacagimi şaşırdım..allahım sen sabır ver..
Nasil aldiriyorsunuz? Benimki tutturmus bu sartlarda ev alınmaz diye...
burası türkiye sartlar nezaman düzelecek kim bilir , kazandıgımız para boşamı gitsin tutumlu olmazsak milleti kendimizemi güldürelim idare ederiz , zorluk çekmeden kim rahata çıkmış ki
cümleler kuracaksın ve eşine destek olacaksın fazla masraflardan kaçacaksın , canım :)
Aidat ile birlikte 1450 lira gidiyor kiraya. Esim 3800 lira aliyor. Bu durumda istanbul gibi bir yerde zor gibi görünmüyor mu ?başka sehire de ben gitmek istemiyorum...
siz çalışmıyormusunuz ,eğer oyleyse kendinize uygun bir iş bakabilirsiniz.destek amaclı
Sen rest çekmeden bunun jetonu düşmezGece 9.30da odaya çekildi.müzik fln dinledi uyudu sabah da kalktı tras oldu hoscakal fln demeden çıkıp gitti..bakalım ne zamana kadar böyle birbirimizi görmezden gelicez..
Şuan çalışmıyorum 3 aylık bir bebeğim var. Yine de basvurularimi yaptım internet üzerinden. Ogretmenim. Bakalım.nasip..