İyi geceler arkadaşlar
Bu saatte benim gibi uyuyamamış herkese Allah huzur versin :)
Neden uyuyamadığımı kısaca anlatmaya çalışacağım. 8 aydır bir erkek arkadaşım var. Gayet güzel bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum aslında ama bugün aramızda bir konuşma geçti. Ne olduğunu anlayamadım ve kafam karışık. Uyandığımızda mesajlaştık her şey normaldi. Akşamüstü işiyle ilgili bir şey anlatmak için aradı o zamanda normaldi. Spora gideceğini söyledi. HER ZAMAN çıkınca ya mesaj atar ya arar. İkisini de yapmayınca ben aradım. Evdeydi yemek hazırladığını sonra arayacağını söyledi. Aradan 1-2 saat geçip ses çıkmayınca ben aradım. Azarlar gibi ben arayacağım seni dedim ya deyince bozuldum ve kapattım. Biraz sonra aradı. Zaten bir gariplik olduğunu hissetmiştim. Ters konuştuğu için bozulduğumu söyledim. Bazen böyle çıkışları oluyor, kendisi fark etmiyor ama karşısındakini kırıyor. Ama söyleyince özür de diliyor, durumu toparlıyor. Bu sefer hiç umursamadı. Ters konuşmaya devam etti. Ne olduğunu sorduğumda spordan sonra kendisini fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak kötü ve depresif hissettiğini, her zaman iyi olamayacağını, anlayış beklediğini, biraz yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim genel olarak her şeyi sorguladığımı ve kafama taktığımı bildiği için ilişkimizle ve bana olan hisleriyle ilgili bir durum olmadığını söyledi. İnanılmaz derecede stresliydi. Stresli olduğunda sürekli aynı şeyleri tekrarlar, durmadan. Sürekli nedenini bilmiyorum dedi, belki elli defa. En son sporda arkadaşına sinirlenmiş olabileceğini söyledi ama neden dediğimde açıklama yapmadan lafı değiştirdi.
Biz her şeyi konuşuruz normalde. Birine sinirlenmiş olsa ya da canını sıkan belli bir olay olsa anlatır, ketum değildir. Daha gündüz her şey normalken böyle birden depresyona girmez insan, belli ki bir şey olmuş, ve bu bana anlatmak istemediği bir şey. Bende biraz güvensizlik ve paranoyaklık da var. Aklıma hemen başka bir kız geliyor. Yeni biri değil de böyle eskilerden falan biri mi aradı, mesaj mı attı, bir haber mi aldı bir şey oldu ve kafası karıştı o yüzden bana ters davranıp konuşmamak ya da zaman kazanmak için de böyle kaçıyor gibi düşünüyorum.
Bu durum yarın da devam ederse ne yapayım? Aramaz sormazsa, ben aradığımda aynı şekilde davranırsa bir şey olmuş ne oldu diye üstüne gideyim mi? Ama gerçekten başka bir kızla falan ilgili değilse, bana söylemek istemediği bambaşka bir durum varsa ya da gerçekten sebepsizse anlayışsız bir şekilde sıkıştırmak da istemiyorum. Cumartesi büyük ihtimalle görüşeceğiz, o zamanı mı bekleyeyim? Bekleyemiyorum da. Kötü bir şey varsa ayrılacaksak da hemen öğreneyim istiyorum. Ne yapayım?