Ne oldu ki şimdi

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.849
3.164
133
Herkese merhaba.
Şimdi bugün bir şey yaşadım da acaba yanlış bir şey mi oldu diye düşünüyorum.
Bugün telefonumu kaydettirmek için bankadan harç yatırdım. Öğleden sonra teyzem aradı pazardaymış akşam yemeğe çağırdı ona göre balık alacakmış. Annemin balık sevmediğini bildiğimiz için teyzeme anneme soracağımı söyledim ve mesajla sordum. Annem de aaa gidelim hem kaydını yaparsınız formu doldurursunuz eniştenle dedi.
Neyse eve geldi az önce biraz konuştuk sonra teyzen ne dedi diye sordu. Ben de dediğim gibi akşam gidiyoruz ama kaçta olduğunu söylemedi dedim. Bir anda suratı asıldı.
Ne oldu ki dedim gitmek mi istemiyorsun. Aman boşver işin görülsün de dedi. Annem ben kaydı beraber yaparız diye düşünmüştüm, hem balık da sevmediğini bildiğim için sana sordum istemiyor muydun diye sordum. Yok zaten ben unuttum nasıl kayıt yapıldığını hem kız o kadar hazırlık yapmış dedi ama gönülsüz bir şekilde. Yani resmen ses tonuyla “Bak ben gitmek istemiyorum ama hadi sizi kırmamak adına geliyorum” dedi. Tabii normal olarak suratım asıldı. Üzülme sen dedi. Yok canım neden üzüleyim ki dedim. Üzülme sebebim kendimi zorla iş yaptırmış gibi hissetmem. Asla aldığım tepki değil.
Tamam şu an işten geldi yorgun ama ben kimseye zorla bir şey yaptırmadım. Eğer hayır kızım ben gelmek istemiyorum/gelemem deseydi bir şey bulup gitmezdik ya da ben giderdim kendisi gelmezdi akşam teyzemler beni bırakmaya gelirdi muhakkak (teyzemle bizim aramız arabayla 10 dakika ve bazen onun gelmek istemediği/gelemediği zaman biz teyzemlerle gidip geliyoruz o evde oluyor veya işi varsa onu yapıyor ben yokken) Eğer yorgunsa da diyebilirdi ki kızım çok yoruldum başka gün gitsek sorun olur mu diye ben de anlayışla karşılardım.
Ondan aldığımız cevaba istinaden biz program yaptık. Neden böyle oldu ben hiç anlamadım.
Çok ince düşünüyorum yakında üşüteceğim yalnız :(
Not: asla bir ısrar söz konusu değil teyzem de zaten anlayışlı bir insan keza ben de gidilmese ses çıkartmazdım.

Anneniz ne teyzenize yabancı ne de size istemese söyleyebilir diye düşünüyorum bence siz ince düşünmüşsünüz ,dert edilecek bir durum yok...

Evet cok ince düsunuyorsunuz.aksama siz gidin afiyetele baliklari yiyin oh misss bu arada benim de menum balik imm:kk77:

Erken yaslanirsin sen.
Bir anlik ses tonu degismesi falandir o gercektende senin icin geliyorum havasi varsa da var takilma bu kadar.

Erken yaslanirsin sen.
Bir anlik ses tonu degismesi falandir o gercektende senin icin geliyorum havasi varsa da var takilma bu kadar.
Pabuç abla aynen erken yaşlanacağım herhalde :D
Ne bileyim onu da rahatından etmek istemezdim belki başka bir planı vardı sonuçta benim burada son iki haftam.

Havası değişmiştir bir anda
Malum biz hanımlar bazen bunu yapıyoruz
Eş kişisi hadi çıkalım biraz
Ben tamam:KK53:
Adam hadi hazırlanmadın mı?
Ben aman boşver hiç çekemem :kahve:
Adam:deli:

Ne kaydı bu anlamadım memleket meselesi olmuş :) keşke sen hiç muhatap olmayıp teyzeme anneni aramasını söyleseydin. Tuhaf olan sen değilsin annen bu arada

Ne kaydı bu anlamadım memleket meselesi olmuş :) keşke sen hiç muhatap olmayıp teyzeme anneni aramasını söyleseydin. Tuhaf olan sen değilsin annen bu arada
Ya ben iki hafta sonra Türkiye’den çıkacağım orada da kayıt yaptırmak lazım. Aynen keşke öyle yapsaydım diyorum :/

Back
X