• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE OLDU SIMDI? BU ADAMIN DERDI NE?

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhabalar...

Esimle bosanma asamasindaydik daha dogrusu dava bitti ama temyiz etti kendisi sonucu bekliyoruz.(1 seneye yakindir ayriyiz)

Ben bu esnada biri ile tanistim ozunde iyi biri oldugunu dusunuyordum. Bu kisi bekar 35 yasinda, kiskanc birisiydi. Onceleri her sey cok iyiydi birbirimizi oldugumuz gibi kabullendigimizi saniyordum. Ve bana asik oldugunuda biliyorum.

Ben de Izmir kulturu aldigimdan daha rahat, cok kisa degil ama dekolte giyinen birisiyim. Ve bu adam beni boyle gordu en basinda.

Neyse konuya gelelim... Dun yine gorustuk 3 tane bira ictik, muhabbet ettik vs.vs. bugun whatsaap tan beni engellemisti aradim acti ve neden engelledigini sordum. Bana sen kaf dagisin bense duz ova aramizda cok fark var kisacasi biz olamayiz dedi.

Ben de sen beni boyle gordun boyle tanidin. Bir orta yolu bulmak yerine neden kestirip atmayi dusunuyorsun dedim. Sen alkol aldin ben boyle istemem dedi ben de sanki alinca sarhos mu oldum dedim. Hayir ama ben istemiyorum dedi. Bu ara da kendiside icen birisi.

Ben de kendisine kimsenin dort dortluk olmadigini, istersek bazi seyleri degistirebilecegimizi, eger buna ragmen gitmek istiyorsa gidebilecegini, altinda baska seyler oldugunu soyledim. Uzatmayalim bitsin ben seni tasiyamam dedi.

Hayir yani bitmesine bitsin kimse kimseye mecbur degil de birden neden bu u donusu? Yani ortada buyutecek sebepler yok.

Simdi baslayalim dese bile ben zaten istemem. Sadece uzuldum. Uzun zaman sonra birine bir sey hissetmek hosuma gitmisti. Bu durum beni gercekten uzdu.

Sizce neden bu kadar degisti?

değişmesi sizin için daha iyi olmuş daha öncesi de üzüntü yaşadığınız bir evlilik olmuş buda baştan gitmiş.

fikrini de açıkça söylemiş bence adam dürüst davranmış daha da ilerletip iyice bağlanıp belki daha farklı şeyler yaşayıp da hadi ben gidiyorum da diydebilirdi.

tercihini yapmış açıkça söylemiş.

değişmesi sizin için daha iyi olmuş daha öncesi de üzüntü yaşadığınız bir evlilik olmuş buda baştan gitmiş.

fikrini de açıkça söylemiş bence adam dürüst davranmış daha da ilerletip iyice bağlanıp belki daha farklı şeyler yaşayıp da hadi ben gidiyorum da diyabilirdi.

tercihini yapmış açıkça söylemiş.
Haklisiniz da kor muydu bu? Bir de diyelim ki ben hataliyim neden duzeltme taraftari degil?

Hayir butunu ile yapmazdim ama ortayi bulabilirdik.

zaten kimse için değişme seni sen olgudun için seven biri olmalı sizle ıkıp çıkıp hadi eyvallah diyen biri olmamalı

yine diyorum bu adam hayatınıza iyiden girip alt üst edip gitseydi daha beter olurdu.adam yine dürüstlük yapmış

olurda yeniden dönerse siz kabul etmeyin.çünkü bir kez giden bir daha gider bu sefe yaran daha beter olur

Iııııy ne kadar da ben erkeğim yaparım , kadın yapamazcı bir erkek .
Canım sevin sevin. Beden senin mide senin ne istersen onu yaparsın . Birileri için değişmeye neden kalkasin ? Mutsuz olursun . Bence sen.duygusal bosluktaydin bi şekilde bu adam dolduruyordu o yüzden üzüldün ama geçer

zaten kimse için değişme seni sen olgudun için seven biri olmalı sizle ıkıp çıkıp hadi eyvallah diyen biri olmamalı

yine diyorum bu adam hayatınıza iyiden girip alt üst edip gitseydi daha beter olurdu.adam yine dürüstlük yapmış

olurda yeniden dönerse siz kabul etmeyin.çünkü bir kez giden bir daha gider bu sefe yaran daha beter olur
Istemem zaten canimi sikan nokta beni etkileyipte manen yari yolda birakmasi :KK42: ya neden insanlar bu kadar acimasiz? Gorunmeyen bir sey icin degil en basinda gordugu bir sey yuzunden bu karari aldi. Asla kal demem ama icime oturdu :KK43:

Iııııy ne kadar da ben erkeğim yaparım , kadın yapamazcı bir erkek .
Canım sevin sevin. Beden senin mide senin ne istersen onu yaparsın . Birileri için değişmeye neden kalkasin ? Mutsuz olursun . Bence sen.duygusal bosluktaydin bi şekilde bu adam dolduruyordu o yüzden üzüldün ama geçer
Aynen oyle oldu

Istemem zaten canimi sikan nokta beni etkileyipte manen yari yolda birakmasi :KK42: ya neden insanlar bu kadar acimasiz? Gorunmeyen bir sey icin degil en basinda gordugu bir sey yuzunden bu karari aldi. Asla kal demem ama icime oturdu :KK43:

boşver canım böylesi daha iyi allaha iyileri çıkarsın karşına

Bence sizi istemem is bahanesi de o saçma sözler olmuş. . Zorla sevdiremezsin kendini,istemiyorsa sen bilirsin diyeceksin tatlim

nefretlik erkek grubu
maalesef sayıca çok fazlalar
o içebilir ama karısı karşısına geçip iki kadeh tokuşturamaz ancak karısı ve arkadaşları içerken meze falan getirir hizmet eder
sen açık giyinemezsin mini eteği elbiseyi vs. unutman gerekir ama o başka kadınların bacaklarına bakabilir çünkü erkek o erkek
uçarak uzaklaş

boşver canım böylesi daha iyi allaha iyileri çıkarsın karşına
Amin insallah...
Ya su duygusal buhrani atlatirsam sevinirim belki de bu duruma. Ya tutturmus bir namus turkusu onu calip duruyor.
Bir de bana ben namusum icin adam bile vururum, hic bir erkege selam bile vermeyeceksin, seni erkek olan dostlarin bile arayamaz vs. Vs. Diyordu.

Bir de ben aileme hic karsi gelmedim. Seni alip goturesim var onlari uzer miyim acaba vs. De diyordu.

Bu adam okumusta birisi biyoloji ogretmeni atanamadigi icin normal memur olmus

Back
X