• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE OLDU SIMDI? BU ADAMIN DERDI NE?

Kac yasindasin bilmiorum ama evlendigine gore bunun mümkün olmadigini bilecek yastasindir :) içinden gelse seni degistirmekle ugrasirdi ki sen de bunu istiyosun ama adam oturup uc bira icip muhabbet edince bisey hissetmeyecegini anlamis ve durust davranmış.
Bu zamana kadar hisseden adam 1 gece de degisti ama. Durustluk degil ki bu bence. Oncesinde onun imkansiziydim beni karsina alin g***kalkti. Bahane ettigi konu huyum suyum olsa derim ki adam degisim gormstur. Ama beni oyle tanidi o zaman bastan yanasmasaydi

En başta o bekarmış siz boşanmışsınız.. Hiç olmayacak bişey değil ama boşanmış birini boşanmış biri daha iyi anlar.. Ayrıca erkeklere başta her şey iyi gibi görünür sonra değişir. Bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli olabilir.. Siz ayrılıyorsunuz. Artık bundan sonra daha ince eleyip sık dokumanız, daha doğru tercihler yapmanız lazım. O istese bile boşanmış bir bayanı ailesi ,istemez..
Ya zaten su asamada evlilige sicak bakmiyordum ki ben. Iyice tanimam gerekti ondan sonra olursa olurdu. Ben kendine evlenelim demedim ki. Aksi e kendisi bu dusuncedeydi.

ne zamandır beraberdirniz. alkole karşıyım ama, kendin içerken hayatımdaki insan içmesin demek ne kadar saçma. adam sana erkek arkadaşların olmucak konuşamazsın demiş, sen hala niye orta yolu buluruz diyosun. sen evliliğini bitirmişsin birinin daha seni üzmesine niye izin veriyosun. sen sormasan bitti bile demicek, engellemekle yetincekti heralde

Bu zamana kadar hisseden adam 1 gece de degisti ama. Durustluk degil ki bu bence. Oncesinde onun imkansiziydim beni karsina alin g***kalkti. Bahane ettigi konu huyum suyum olsa derim ki adam degisim gormstur. Ama beni oyle tanidi o zaman bastan yanasmasaydi

Himmm ne zamandir taniyordu ki ben yeni tanistiginiz gunlerde oldu diye dusundum
.

Bence bira bahane, bahane olmasa bile nedenlerinden biridir. Ailesinden kimse bilmese bile yakın arkadaşına evlenmiş, çocukları olan bir kadın (bu bir kusur asla değil) olduğunuzu söylemişse bile nasıl burada ne işin var, git kendin gibi bekar bul, deniyorsa ona da öyle bir şey denmiş olabilir.

O yüzden kendinizi iyi hissedin yol yakınken bitmesi iyi olmuş.

Sana bıçak gibi kesmiş olarak gelmiş olabilir ama belki uzun zamandır bunu yapmak istiyordu. Sağlık olsun en başından bitmesi en temizi olmuş.

ne zamandır beraberdirniz. alkole karşıyım ama, kendin içerken hayatımdaki insan içmesin demek ne kadar saçma. adam sana erkek arkadaşların olmucak konuşamazsın demiş, sen hala niye orta yolu buluruz diyosun. sen evliliğini bitirmişsin birinin daha seni üzmesine niye izin veriyosun. sen sormasan bitti bile demicek, engellemekle yetincekti heralde
Cok uzun olmadi 1 kac ay. Ya diyorum ya bosluktaydim bir de vazgecmeyisi vs. Belkide inanmak istedim, bir sekilde basiretim baglandi

Himmm ne zamandir taniyordu ki ben yeni tanistiginiz gunlerde oldu diye dusundum.
Bir kac aydir. Soyle soyleyeyim cok ta erkil birisi. Surekli benden korktugunu ama vazgecemedigini soyluyordu. Korkusuda ben taparcasina seviyorum birini sevince ve hayattimda ilk kez bir kadin beni bu derece kendine bagladi daha fazla baglanmaktan korkuyorum diyordu. Be adam madem oyle yiyemecegin lokmayi niye agzina aliyorsun.

Bence bira bahane, bahane olmasa bile nedenlerinden biridir. Ailesinden kimse bilmese bile yakın arkadaşına evlenmiş, çocukları olan bir kadın (bu bir kusur asla değil) olduğunuzu söylemişse bile nasıl burada ne işin var, git kendin gibi bekar bul, deniyorsa ona da öyle bir şey denmiş olabilir.

O yüzden kendinizi iyi hissedin yol yakınken bitmesi iyi olmuş.
Bilmiyorum iste bir seyler oldu ama ne? Asiri kiskanc birisi dun sadece bir arkadasi gordu bizi selamlastik. Arkadasi bana Rus asillimisin diye sordu (zaten herkes Rus saniyor)hayir dedim. Bunun surat bi degisti. Bu olasiligida dusunuyorum ama yine diyorum ki beni hayatina alirken gore bile aldi.

Bilmiyorum iste bir seyler oldu ama ne? Asiri kiskanc birisi dun sadece bir arkadasi gordu bizi selamlastik. Arkadasi bana Rus asillimisin diye sordu (zaten herkes Rus saniyor)hayir dedim. Bunun surat bi degisti. Bu olasiligida dusunuyorum ama yine diyorum ki beni hayatina alirken gore bile aldi.

Bu ama gerzek erkeklerin genel sorunu; lafa gelince yanına yakışacak(!) birisini arama, iş ciddiye binince kaldıramama.

Haklisiniz da kor muydu bu? Bir de diyelim ki ben hataliyim neden duzeltme taraftari degil?

Neden düzeltmekle uğraşsın ki gönlüne göre hazırını bulur. :)

Aslında bana şu saçma geldi kendi içiyor ama içen bayanı istemiyor..

Dese ki, yaşam tarzlarımız uygun değil bak ben içmiyorum sevmiyorum.
Anlayacağım da bu da değişik bir tipmiş.

Erkeğe her şey serbest kadın yapmasın kafasında heralde.

Aman gitsin bırak çok sinir bozucu.

Bu ama gerzek erkeklerin genel sorunu; lafa gelince yanına yakışacak(!) birisini arama, iş ciddiye binince kaldıramama.
Aynen ben de buna kiziyorum. Bu en basindan korkularini diyordu bizi yakistirmazlar falan diye. Ben de ben koluma taktiktan sonra ve senle berabersem gerisi umrumda degil diyordum ama bi yerden girip bi yerden cikmis anlasilan. Bi tarafina guvenemedi

Haklisiniz da kor muydu bu? Bir de diyelim ki ben hataliyim neden duzeltme taraftari degil?
Neyi düzelteceksiniz anlamadım? Dekolte giyinip arada iki kadeh içen bir insanın düzeltilmesi mi gerekiyor? Bakın bunlar sadece bahane. Sizinle oturup içmeyecek o halde,içki içilen mekana götürmeyecek,içki içmenizi istemiyorsa. Oturup karşılıklı içerken iyi,sonradan mı dert olmuş. Sizi görmüş,beğenmiş giyiminizle kuşamınızla sonra yok açıksın,yok içki içiyorsun diye sıralamış bahaneleri.
Baştan ayrılmanız iyi olmuş bende. Sonradan yan cizecekti muhtemelen

Neden düzeltmekle uğraşsın ki gönlüne göre hazırını bulur. :)

Aslında bana şu saçma geldi kendi içiyor ama içen bayanı istemiyor..

Dese ki, yaşam tarzlarımız uygun değil bak ben içmiyorum sevmiyorum.
Anlayacağım da bu da değişik bir tipmiş.

Erkeğe her şey serbest kadın yapmasın kafasında heralde.

Aman gitsin bırak çok sinir bozucu.
Aynen oyle kendisi yapar ama bana yaptirmaz seklindeydi. Kendine musluman yani. Ona gore dini vecibeler altinda yetismis oyle yasarmis. Ben de dedim aramizda nikah yok bana sariliyorsun, opuyorsun vs. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Dedim cevap kem kum

Neyi düzelteceksiniz anlamadım? Dekolte giyinip arada iki kadeh içen bir insanın düzeltilmesi mi gerekiyor? Bakın bunlar sadece bahane. Sizinle oturup içmeyecek o halde,içki içilen mekana götürmeyecek,içki içmenizi istemiyorsa. Oturup karşılıklı içerken iyi,sonradan mı dert olmuş. Sizi görmüş,beğenmiş giyiminizle kuşamınızla sonra yok açıksın,yok içki içiyorsun diye sıralamış bahaneleri.
Baştan ayrılmanız iyi olmuş bende. Sonradan yan cizecekti muhtemelen
Evet buna cok kizdim zaten. Ickiyi alirken aliyor, iciyoruz ertesi gun boyle oldu. Madem oyle deseydi ki icmeni istemiyorum ve ben de hayir icecegim deseydim buna kizdi derdim. Ama dun hic sesi cikmadi. Ona gore kadini sadece kendine ait olacakmis dekolte olmazmis. Ya hu dekoltem var diye sana yanlis mi yaptim? Dekolte ile namus ne alaka?

Evet buna cok kizdim zaten. Ickiyi alirken aliyor, iciyoruz ertesi gun boyle oldu. Madem oyle deseydi ki icmeni istemiyorum ve ben de hayir icecegim deseydim buna kizdi derdim. Ama dun hic sesi cikmadi. Ona gore kadini sadece kendine ait olacakmis dekolte olmazmis. Ya hu dekoltem var diye sana yanlis mi yaptim? Dekolte ile namus ne alaka?
Boşverin cidden. Ne demek içen bayan istemiyorum. İçkiyi al ikram et sonrada icmeseydin muhabbeti yap. Sorunlu insan ya. Sizi görsün beğensin,sonra dekolten var, e bu dekolte hep vardı yani,baştan görmedinmi? Hepsi bahane

Boşverin cidden. Ne demek içen bayan istemiyorum. İçkiyi al ikram et sonrada icmeseydin muhabbeti yap. Sorunlu insan ya. Sizi görsün beğensin,sonra dekolten var, e bu dekolte hep vardı yani,baştan görmedinmi? Hepsi bahane
Simdi bakiyorum da ben kimden hoslanmisim. Bir de bana zeki derler, zekaya bak :KK67:

Yorumlarin hepsini okumadım ama hata şurda olmuş. ...içki için etek giydin bla bla bla derken evet ben buyum ve seninle yapamam eyvallah deseydin bu adam senin peşini bırakmazdi .yenilmiş hissederdi ve tekrar kazanmak için ugrasirdi .
Ama ortak yol bulalım degisebilirim vs. Bunlar tamamen bitirmis olayı. Adam zaten bilinaltinda kazanmis.
Hayirlisi tabiki.

Back
X