• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE OLDU SIMDI? BU ADAMIN DERDI NE?

Yorumlarin hepsini okumadım ama hata şurda olmuş. ...içki için etek giydin bla bla bla derken evet ben buyum ve seninle yapamam eyvallah deseydin bu adam senin peşini bırakmazdi .yenilmiş hissederdi ve tekrar kazanmak için ugrasirdi .
Ama ortak yol bulalım degisebilirim vs. Bunlar tamamen bitirmis olayı. Adam zaten bilinaltinda kazanmis.
Hayirlisi tabiki.
Belki de ulasamadigi bir seyin hevesi oldum aldi ve gitti.

Zekayla alakası yok bence,kendine yüklenme. Adam tuhaf,adam sorunlu. Belkide kendini senden daha aşağıda gördü,aşağılık kompleksine kapıldı. Taşiyamam dedi,Bilemem ama normal değil o kesin.
Muhtemelen boyle bir sey ve bana asiri baglanma korkusu olustu bunda. Yemedi gitti ama icimden bir his cok pisman olacagini soyluyor. Insallah olurda kapima gelir ve red cevabini misli ile alir

Ya zaten su asamada evlilige sicak bakmiyordum ki ben. Iyice tanimam gerekti ondan sonra olursa olurdu. Ben kendine evlenelim demedim ki. Aksi e kendisi bu dusuncedeydi.

Evlensen de evlenmesen de ayrılık olunca üzülme olmuyor mu? oluyor.. Öyleyse ciddi ya da değil.. Söylediklerim evlensen de evlenmesen de geçerli.

Muhtemelen boyle bir sey ve bana asiri baglanma korkusu olustu bunda. Yemedi gitti ama icimden bir his cok pisman olacagini soyluyor. Insallah olurda kapima gelir ve red cevabini misli ile alir
Biz kadınlar hep böyle düşündüğümüz için kaybediyoruz.asiri bağlanma korkusu nedir ya...hiçbir erkek böyle birşey düşünmez.
Basmış gitmiş işte. Biliyorum çok acı ama olduğu gibi kabullenin olayı.
Pişman olacak kapımda gelecek bana bağlanmaya korktu...ya bu düşünce tarzimizdan vazgecmemiz lazım arkadaşlar.

Senin gibi birini istemiyorsa senle ne işi varmış ayak yapıyor sakın dönme bu adama ;) sana istediğini yaptırır barışırsanız salla gitsin

Merhabalar...

Esimle bosanma asamasindaydik daha dogrusu dava bitti ama temyiz etti kendisi sonucu bekliyoruz.(1 seneye yakindir ayriyiz)

Ben bu esnada biri ile tanistim ozunde iyi biri oldugunu dusunuyordum. Bu kisi bekar 35 yasinda, kiskanc birisiydi. Onceleri her sey cok iyiydi birbirimizi oldugumuz gibi kabullendigimizi saniyordum. Ve bana asik oldugunuda biliyorum.

Ben de Izmir kulturu aldigimdan daha rahat, cok kisa degil ama dekolte giyinen birisiyim. Ve bu adam beni boyle gordu en basinda.

Neyse konuya gelelim... Dun yine gorustuk 3 tane bira ictik, muhabbet ettik vs.vs. bugun whatsaap tan beni engellemisti aradim acti ve neden engelledigini sordum. Bana sen kaf dagisin bense duz ova aramizda cok fark var kisacasi biz olamayiz dedi.

Ben de sen beni boyle gordun boyle tanidin. Bir orta yolu bulmak yerine neden kestirip atmayi dusunuyorsun dedim. Sen alkol aldin ben boyle istemem dedi ben de sanki alinca sarhos mu oldum dedim. Hayir ama ben istemiyorum dedi. Bu ara da kendiside icen birisi.

Ben de kendisine kimsenin dort dortluk olmadigini, istersek bazi seyleri degistirebilecegimizi, eger buna ragmen gitmek istiyorsa gidebilecegini, altinda baska seyler oldugunu soyledim. Uzatmayalim bitsin ben seni tasiyamam dedi.

Hayir yani bitmesine bitsin kimse kimseye mecbur degil de birden neden bu u donusu? Yani ortada buyutecek sebepler yok.

Simdi baslayalim dese bile ben zaten istemem. Sadece uzuldum. Uzun zaman sonra birine bir sey hissetmek hosuma gitmisti. Bu durum beni gercekten uzdu.

Sizce neden bu kadar degisti?
Muhtemelen içirerek sizi denemiş. İşte klasik erkek tipi, güzel kızlarla gezeyim dolaşayım. Ama annem bana ev kızı bulsun

Bişey dicem bu kişi hiç evlilik yaşamış nı?bana asıl taktığı oymuş da bu bahanesiymiş gib geldi

Hakkınızda hayırlısı buymuş demekki. Evlenmeden yüzünü göstermiş şükürki ..

Geri kafali egoist ve cinsiyetini ustun bulan çag dısı erkek modeli. Kosarak terket orayi. 1 saniye dusunup canini sikmaya bile degmez belki simdi farketmesen yada alttan alsan ileride daha buyuk seylerle karsina gelicekti herif.

Merhabalar...

Esimle bosanma asamasindaydik daha dogrusu dava bitti ama temyiz etti kendisi sonucu bekliyoruz.(1 seneye yakindir ayriyiz)

Ben bu esnada biri ile tanistim ozunde iyi biri oldugunu dusunuyordum. Bu kisi bekar 35 yasinda, kiskanc birisiydi. Onceleri her sey cok iyiydi birbirimizi oldugumuz gibi kabullendigimizi saniyordum. Ve bana asik oldugunuda biliyorum.

Ben de Izmir kulturu aldigimdan daha rahat, cok kisa degil ama dekolte giyinen birisiyim. Ve bu adam beni boyle gordu en basinda.

Neyse konuya gelelim... Dun yine gorustuk 3 tane bira ictik, muhabbet ettik vs.vs. bugun whatsaap tan beni engellemisti aradim acti ve neden engelledigini sordum. Bana sen kaf dagisin bense duz ova aramizda cok fark var kisacasi biz olamayiz dedi.

Ben de sen beni boyle gordun boyle tanidin. Bir orta yolu bulmak yerine neden kestirip atmayi dusunuyorsun dedim. Sen alkol aldin ben boyle istemem dedi ben de sanki alinca sarhos mu oldum dedim. Hayir ama ben istemiyorum dedi. Bu ara da kendiside icen birisi.

Ben de kendisine kimsenin dort dortluk olmadigini, istersek bazi seyleri degistirebilecegimizi, eger buna ragmen gitmek istiyorsa gidebilecegini, altinda baska seyler oldugunu soyledim. Uzatmayalim bitsin ben seni tasiyamam dedi.

Hayir yani bitmesine bitsin kimse kimseye mecbur degil de birden neden bu u donusu? Yani ortada buyutecek sebepler yok.

Simdi baslayalim dese bile ben zaten istemem. Sadece uzuldum. Uzun zaman sonra birine bir sey hissetmek hosuma gitmisti. Bu durum beni gercekten uzdu.

Sizce neden bu kadar degisti?

Delikanlı değil de o yüzden
Adamlığı olan adam, kadeh tokuşturduğu kadına yan çizmez, seni denedim ayaklarına yatmaz
O kıroya benden selam söyle erkeklikten istifa etsin tez vakitte....

Back
X