• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldu simdi? Lütfen bir bakin

Mondschein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
22
3
1
35
Merhabalar, dört aydir iyi giden bir iliskim vardi genel olarak birbirimizle uyumluyduk. Her seyden önemlisi bana güven veren bir insandi. Gelecek hakkinda konustuk, planlarimizda birbirine uyuyordu. Her neyse son zamanlar konusurken bir ilgisizlik sezdim, günün nasil gecti falan diye sormuyordu, yüzeysel konusup kapatiyorduk. Gecen hafta hastaydi biraz daha az konustuk. Iki gün önce tekrar hastalandi, hastaneye falan gitti gercekten. Son iki gün ben uzancam deyip (aksam 8 gibi) sonra sabah bana dönüs yapti. Ben de sinirlendim, son zamanlardaki günümün nasil gectigini sormayisi ve son iki gün erken yatip bir haber bile vermeyisine dayanarak. Bu iliskide mutlu degilim yazdim o bir saat hicbir sey yazmadi, sonra arayip neden mutsuz oldugumu anlattim. O da isteyim aksam konusalim mi dedi, ben de o anin siniriyle aramana gerek yok dedim. O andan beri haber yok. Sizce ben abarttim mi? Bir sey yapmali miyim? Yoksa önce beklemeli miyim?

Yok kosmuyorum zaten, bir sey yapmiyorum ama kendimi sorguluyorum, üzülüyorum.
yahu kendini sorgulayacak ne var anlamadım ?

durumu neden kişiselleştiriyorsunuz ?

bu adamın kendi ile alakalı bir sorun , muhtemelen başkasını buldu sizin de bu söyledikleriniz işine geldi

1. İlgisi azalmış. Demek ki ilgi alanında başka şeyler var.

2. Hasatlık bahanesiyle görüşmeyi aza indirmiş. Ölmek üzere değilse isteyen hastayken de arar, en azından aranınca açar.

3. Arama demişsiniz aramamış. Demek ki bunu bekliyormuş.

4. Akşam sekizde tavuk değilse kimse uyumaz. Hasta olsa bile arada tuvalete kalkar, yemeğe ilaca kalkar. İlla bir kaç dakika ayırır.

Buuuz gibi aldatılyorsunuz. Siz o saatte uyuyor sanırken sizi uyutup sağda solda iş atıyordur.

Bu kadar çok belirti varken hala ben mi abarttım diye sormanıza gerek var mı.

Merhabalar, dört aydir iyi giden bir iliskim vardi genel olarak birbirimizle uyumluyduk. Her seyden önemlisi bana güven veren bir insandi. Gelecek hakkinda konustuk, planlarimizda birbirine uyuyordu. Her neyse son zamanlar konusurken bir ilgisizlik sezdim, günün nasil gecti falan diye sormuyordu, yüzeysel konusup kapatiyorduk. Gecen hafta hastaydi biraz daha az konustuk. Iki gün önce tekrar hastalandi, hastaneye falan gitti gercekten. Son iki gün ben uzancam deyip (aksam 8 gibi) sonra sabah bana dönüs yapti. Ben de sinirlendim, son zamanlardaki günümün nasil gectigini sormayisi ve son iki gün erken yatip bir haber bile vermeyisine dayanarak. Bu iliskide mutlu degilim yazdim o bir saat hicbir sey yazmadi, sonra arayip neden mutsuz oldugumu anlattim. O da isteyim aksam konusalim mi dedi, ben de o anin siniriyle aramana gerek yok dedim. O andan beri haber yok. Sizce ben abarttim mi? Bir sey yapmali miyim? Yoksa önce beklemeli miyim?
Gerçekten o ilişkiyi isteyen erkeği kovsan kapıda bekler, engellesen başka bi yerden ulaşır. Zaten bunu bekliyormuş ya da yeteri kadar sevmiyormuş.

Gerçekten o ilişkiyi isteyen erkeği kovsan kapıda bekler, engellesen başka bi yerden ulaşır. Zaten bunu bekliyormuş ya da yeteri kadar sevmiyormuş.
Ben de buna inaniyorum. Sevse ne yapsa etse gelir ya da gelirdi. Bu gercek canimi acitiyor sanirim.

Sizlik bir şey yok ki, neden kendinizi sorgulayıp üzülüyorsunuz anlamadım, adamın size olan ilgisi azalmış/bitmiş her neyse bunun sizinle alakası yok,
bu arada yaptığının odunlukla da alakası yok, aşık olup gerçekten değer verince kaybetme korkusu olunca odunluk falan kalmıyor, bu sancıların hepsi sevgisizlikten. O defteri kapatıp önünüze bakın.

Adam zaten ayrılmış daha ne bir şey yapacaksın

Valla hasta insanın kendini bile gözü görmez.
Dün rahatsizlandim aksam 8 gibi bir yatmışım, ne esimi ne kedimi ne de kendimi gördü gözüm.
Hasta olan insana sizin daha özenli davranmanız gerekiyor , hastaya hani.
Ayrıca size zaten erken yatacağını söylemiş daha nasıl haber vermesini beklediniz?

Simdi size erken yatacağım diyen insan için bir haber bile vermedi diyorsunuz ama aksama beni arama diyen birine cevaben aramamasini tuhaf karsiliyorsunuz.
Naz niyazla ugrasmamak icin sizi aramamis arkadaşınız ki bence haklı.

Ben de buna inaniyorum. Sevse ne yapsa etse gelir ya da gelirdi. Bu gercek canimi acitiyor sanirim.
Üzülmeyin, daha fazla vakit kaybetmediğiniz için şanslı hissedin kendinizi. Daha uzun bi ilişki de sürdürebilirdin, daha çok bağlandığın bi anda da yaşayabilirdin bunu.

Dün rahatsizlandim aksam 8 gibi bir yatmışım, ne esimi ne kedimi ne de kendimi gördü gözüm.
Ayrıca size zaten erken yatacağını söylemiş daha nasıl haber vermesini beklediniz?

Simdi size erken yatacağım diyen insan için bir haber bile vermedi diyorsunuz ama aksama beni arama diyen birine cevaben aramamasini tuhaf karsiliyorsunuz.
İyice prenses ruhlu yaptınız bunları, hastaymış da ölüm döşeğinde miymiş.

ınsanlar büyük büyük ameliyatlar gecırıyor da anesteziden çıktıktan sonra sevenlerını merakta bırakmamak ıcın arıyorlar . Nasıl bi hastalıkmış o öyle 2 gun sevdıgıne 10 saniye ayırıp hıc yoktan senı sevıyorum yazıp mutlu edememıs .

Sevseydı mutsuzum mesajınızı 1 saat görmezden gelmez en yoğun olduğu bi zamansa bile 2 sanıye sürmeyen “bekle arıcam “mesajını gönderirdi

Farkli bir bakis acisi getirdiginiz icin tesekkür ederim. Ben de hastalandim ve yattigim yerden bile bir iki cümle yazabiliyordum. Gecen haftaki hastaligi üsütme, grip gibi bir seydi. Iki gün önce midem bozuldu dedi, acile gitti hatta ordan falan aramisti. Ben hastayken bile ufakta olsa bir haber verebimiyorum sonucta telefonlar hep elimizde, ben onu umarsamamaya, ilgisizlige bagladim acikcasi.

Back
X