Ne oldu şimdi

Dönmedi ve ben sildim numarasını da instagramdan da

Yani olması gereken... Tekrar yazmamakla da çok iyi yapmışsınız.
İnstagramda o kadar kalıp sizin aramalarınıza cevap vermemesi tam dengesizlik. Hayır bir sorun varsa bile insan gibi söylersin. İnsan gibi bitirirsin.

Yani olması gereken... Tekrar yazmamakla da çok iyi yapmışsınız.
İnstagramda o kadar kalıp sizin aramalarınıza cevap vermemesi tam dengesizlik. Hayır bir sorun varsa bile insan gibi söylersin. İnsan gibi bitirirsin.
Esas sorun oydu işte hani bitmesi o kadar üzmezdi beni böyle güzel giderken sessizce gitmek ne demek. Herkes beklemedim sildim diye kızıcak ama benim şu an kafam rahat bekleyemezdim her şey de açıktı dediğiniz gibi

Böyle dalga geçer gibi yorumlar yaptınız elinize ne geçti bilmiyorum ama haklı çıktım işte..

Tam olarak nerde dalga gecmisim? Dalga gecmedim boyle bir olay basima gelse basina bir sey mi geldi diye dusunurdum. Nasil hakli ciktiniz? Sorun neymis?

Tam olarak nerde dalga gecmisim? Dalga gecmedim boyle bir olay basima gelse basina bir sey mi geldi diye dusunurdum. Nasil hakli ciktiniz? Sorun neymis?
Yorumunuzdan öyle anlaşılıyor. Sorunu çözemedim ama böyle güzel gidiyorken her gün herşeyi mutlaka haber veriyorken bütün gün instagrama girdi ve bana iki satır yazmadıysa bitmiş demektir aradım dönmedi saatlerce ve sildim her yerden

Aslında isterdim hala istiyorum ama tutucam kendimi o nasıl sessiz gittiyse bende öyle yapıcam

Amaaan boş versene ya saydır içinden geçenleri rahatla. Sanki sessizce çekip gittiğimiz zaman “oo ne kaliteli biri sessizce gitti” mi diyor bunlar? Son söz söylenecekse her zaman ben söylerim, karşıdaki düşünsün bize ne içimize ata ata yaşlanıyoruz.

Amaaan boş versene ya saydır içinden geçenleri rahatla. Sanki sessizce çekip gittiğimiz zaman “oo ne kaliteli biri sessizce gitti” mi diyor bunlar? Son söz söylenecekse her zaman ben söylerim, karşıdaki düşünsün bize ne içimize ata ata yaşlanıyoruz.
Ya minekosan minekosan arkadaş da beni denediğini söylemiş acaba gerçekten öyle mi.. bazı şeyleri düşündüm olabilme ihtimali var

Ya minekosan minekosan arkadaş da beni denediğini söylemiş acaba gerçekten öyle mi.. bazı şeyleri düşündüm olabilme ihtimali var

Gerek var mı çocuk gibi denemelere? Daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki ne alaka yani? Bilemiyorum haklı olabilir ama ne hakla deniyor ki seni sen bir denek değil onun hayatındaki kadın olacaksın. İçin rahat etmiyorsa konuş istersen ne düşündün olabileceğine dair?

Back
X