Ne olduğunu anlayamadım

Kaç defa daha söylemem gerek bilmiyorum!
Bu adam seninle dalga geçiyor,lütfen aç artık gözlerini!!!
Yazık ediyorsun kendine!!!!

Yazık etmişim hakikaten kendime. Ama hala o telefondan gelen sesin sahibini merak ediyorum. Genç kız sesine benzemiyordu dedi annem. Çocuk sesli kızlar yok mu?

bu ne ya?Niçin bir insan kendisine böyle davranılmasına izin verir ki? Eğer bir insan karşısındakini cidden seviyorsa,değer veriyorsa,en azından ona karşı saygısı varsa böyle konuşmalarda bulunmaz,böyle bir davranış içine girmez.Kendinizi kandırmayın,bu adamdan bir şey olmaz.

O çocuk sesi dahi olsa, sevgilinizin gösterdiği reaksiyonlar hayatında bir insanın varlığından şüphe ettiriyor...

aldatmış aldatmamış ne fark eder canım benim..
su yaptıkları yeter de artar bile..
yazık etme kendine..bu kapanma mevzusu beni accayip iskillendirdi zaten..
ılerde eminim bu konu yüzünden çok daha büyük tartışmalar yasayacaksınız..bu yuzden şimdiden vazgeçmen senin için en hayırlısı bence..

Evet çok şüpheli davranışlar sergiledi ya ben sana yaramam artık eskisi ben değilim kötü birisi oldum çıktım dedi. Bi yanımda telefonu açan kız arkadaşı olsa hangi kız buna müsade eder yanında zırt pırt mesaj atılmasına gerçi attı mesajlarda hoş değildi ama yani ne? Anlamadım cidden. Gelir gelmez şifre değişmeler felan..

Haklısın cnm. Benim saçlarım 3 yıldır belimde ve önceden koyu kumraldı. Saçıni ille sarı yap dedi gittim yaptım. Son zamanlarda da kısacık kestir demeye başladı. Sürdüğüm ruja, kaleme, saçıma fön çekmeme herşeye karşıydı. Ama ben onu kısıtlamaya kalksam benden kötüsü olmuyordu

Onu bırkman için bezdirme politikası gibi?

Bir akşam oturuyoduk. Yani oturuyoduk derken mesajlaşıyorduk ve aynı tv kanalını izliyorduk. Konu ordan burdan açıldı. Yukarıda bahsettiğim yengesine benzeme konusuna geldi. Bir insanın başka kişiye benzetilmeye çalışılmasına sinir olduğumu bildiğin halde niye yaptın bunu dedim. Açtı ağzını yumdu gözüne. Aman sen üstün insansın ya sakın kimselere benzeme, bir yerin incinir sonra. Biz küçük insanlarız zaten. Ben zaten sana yakışmıyorum, vs vs lafları saydı Allah saydı. Ben de o gün özellikle alttan aldım. Çünkü evde kardeş ayrımı yapılıyor. Abisine oldukca önem verilirken benimki sürekli göz ardı ediliyor. Ve düğün arifesinde abisine yapılan hazırlıkları gösterilen önemi kıskanıyordu. Bunalıma girmişti. Hepsinin bu yüzden oldupunu düşünmüştüm

erkek arkadasınızın sizi sevdiğini sanmıyorum.sadece baskı altına almaya calısıyor gıbı geldı bana.yoksa size bu kadar eziyet etmezdi.kusura bakmayın ama sanki sizinle degil sankı kafasında yarattıgı hayal ettiği bir sevgiliyle olmak ıster davranıslar ıcınde gibi geldi bana.ayrıca baskalarıyla mukayese edılmek her ne konuda olursa olsun cok asagılayıcı bence.ben kesınlıkle bu konuda taviz vermezdım.tahammul edılecek bısey degıl.baska ınsanlara ,onların hayatlarına özenip de bırlıkte oldugu ınsanları ezmeye calısmak,zulüm etmek adeta robotlastırmak,emir verırıcesıne sacına basına makyajına kıyafetıne kapalı olmamasına karısmak cok cok yanlıs..aldatılma mevzusuna gelmeden önce bunlar zaten baslıbasına buyuk sorun.bence tekrar düşünün bu konuları.ne için nelerden ödün verdiginizi anlayın.ve hayatınıza bu kadar ambargo koydurmayın kım olursa olsun..

Kıyaslama bi beğenmeme durumunda olması hiç hoş değil. siz yapsanız inanın tepkisi çok sert olur.. bu şekilde devam ederse ilişkinizin yürümeyeceğini belirtin ona. Ama gerçekten ayrılığa hazırsanız...

Yavrum dışarıda mis gibi genç erkekler dururken neden böyle sorunlu tipleri seversiniz ki

yani kendini buna mı layık görüyorsun anlamadım

Evli,çocuklu olsan anlarım da yani böyle erkeklere verilen günlere yazık bence

At başından bu da fırsat işte

kıyaslanmaya bende gelemem..en gıcik oldugum şeydir..bır kac kere benimki de beni ablasiyla kıyaslamaya kalktı da nevrim donmuştu..
bence kız sesinden daha çok takılman gereken daha ciddi sorunlar var hayatım...
kız sesi de bunların üstüne tuz biber yani..
kac senedir berabersiniz bilmiyorum ama bence artık yolun sonuna gelmissiniz..daha fazla uzatıp kendini farklilastirma..
seni oldugun gibi sevmiyor ki bu adam..seni değiştirmeye calisiyor!böyle sevgi olur mu?olmaz di mı..
tabiikide ayrılmak kolay değil ama kendin için gerekliyse de yapılacak bır şey yok..
karşındakini sev ama kendini daha çok sev!
bana erkek arkadaşımın ilk dediği şey buydu,o zamanlar çok kirilmistim bu lafına..eğer bu iliskide benden bır seyler giderse ayrılırım demişti..aslında ne kadar doğru demiş,daha sonra anladım :) ilk önce ben..benden sonra karşımdaki..çünkü ben kendimle iyi olursam karsimdakini de mutlu ederim..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlarınız için. Eskiden beri hep gerçekci bir kız oldumu düşünmüştüm ama bu 3 yıllık süreçte öyle olmadımı anladım. Bundan sonra gerçekleri görüp ayağımı yere sağlam basacağım. O kişilik sahibi bile değil. Ben en azından kendi sınırlarımı biliyorum. Cansu şunu yapar ama Cansu bunuda yapmaz diyebiliyorum. Önceden diyemiyordum bunu. Tanımamıştım daha kendimi. Fakat şimdi tanıdım. Karşımdaki ise maalesef kişiliğini bulamamış birisi hala. Başka bir konuda okumuştum. Mydcember arkadaşımız ilişkilerin gelecekleti evleneceğimiz kişiyi seçmedeki kriterleri oluşturduğunu söylemişti. Bugün ben de buna hak verdim ve en azından kafamda istediğim birisi var artık.

hep derim , bir ilişkide kıyaslama , aşalama ,
başka kızların fizikleriyle karşılaştırma , sen de şöle olsan sen de böle olsan ,
yok p.pon büyük yok boyun kısalar başladıysa
o ilişki bitmiştir .

ki bir de bu adam bir iş karıştırıyor , aldatıyor mu bilemiyorum ama sizinde dediğiniz gibi sizi gözden çıkarmış .
kız sesi filan ne ya!
bence siz hayatınıza devam edin bu adamsız.
Alah yolunuzu açık etsin .
böle büyümemiş çocukları büyütmeye mi uğraşacaksınız Allasen , bir kere geldiniz dünyaya , başkası büyütsün.
gözyaşlarınıza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…