- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
adam seninle eyleniyor.., evlenecegi yok.. isine gelince canim cicim isine gelmeyince arama rahat birak.. bu böyle olmaz canim , bitir bence hic arkana bakmadan hemde.., bu tarz erkekleri anlamiyorum yaa, allahima bin sükürler olsun benim askim bitane yaa canim askim benim iyiki varsin :asigim:
Dün akşam bütün tartşmalar bittikten sonra annemin yanında oturuyorken aniden beynimin uyuşmaya başladığını farkettim. Çok stres altında bıraktı beni. Bu durumu bir atlatsam dilenciye para vericem vallahi billahi
canım artık bunları dusunme..bak kendıne ne kadar cok zarar verıyorsun farkında mısın?sen kendıne zarar verırken o ne yapıyor???????
ama ayrılırsın ama devam edersın..bu senın bılecegın ıs..ama lutfen bundan sonra kı ılıskınde kendını bu kadar ezdırme..benlıgını kaybetmıssın,yapma bunu..karsındakıne tamamen ben senınım deme..senınde bır durusun,bır kısılıgın,bır tarzın olsun..calısmak mı ıstıyorsun calıs..ne demek o tatsızlık dıye mıs gıb ısten cıktım?acız bır ınsan mısın sen?onun her dedıgını yapacak mısın?
Bir akşam, yaklaşık 2 yıl önce abimle oturmuş konuşuyorduk. Bana canımı sıkan bir durumun olup olmadığını sormuştu. O an da yine kavga etmiştim beyfendiyle ve durumu abime anlattım. Nerelerde anlaşamadığımızı felan. Yüzüme baktı ve aranızdaki kültür farkını görmeden bu şekilde ilerlemeye daha ne kadar devam edeceksin? İkiniz birbirinize uygun değilsiniz. Biz seni hür bir ortamda büyüttük. Çevrende gördüğün bir çok arkadaşın bu özgürlükten yoksun yaşarken sen herşeyi bize anlatıp arkadaşlığımızı arkana alabilecek bir olanağa sahiptin halada öylesin. Seçim senin seçimin. İllede o dersen bazı şeylere göz yumacaksın. Sen yabancı müzik dinlerken, son çıkan kitapları takip edip arkadaşlarınla daha seviyeli ortamlarda yaşarken o da aynı şekilde hayatında yalnızca arabesk dinleyip eline bir kitap dahi almamış birisi. Senin ak dediğin ona karar.. Sen daha geniş bir açıdan bakarken hayata o dar görüşlülüğünü görmeyip senin yaklaştığın olumlu tavrı başka btürlü bir genişlik olarak algılayacak. Bununlada kalmayıp senin hayatından bir çok şey götürecek. Sana kendi doğrularını baskıyla yaptıracak. İlk başlarda ne kadar çok dirensende sonunda onun isteklerini kabul etmiş bulacaksın kendini. Ve en kötüsü, herşeyin sonunda onun yanında hiç bir değerin kalmadığını anladığında tamiri zor bir sürece gireceksin demişti. Ne kadar haklıymış...
Ben galiba bunalıma girdim. Çok kötüyüm. Elimde değil bu ama çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?