• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu bilmiyorum

melikecik1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
345
57
13
25
Öncelikle hayırlı geceler böyle bir soru soracağım aklıma gelmezdi ama doktora gitmeden önce böyle bir durumu yaşayan var mı ? Merak ettiğim için soracağım bu hangi başlığa uyuyor onu da bilmiyorum sadece bir dert olarak görüyorum … şimdi yaklaşık 2-3 haftadır vulva kısmımda içe doğru toplu iğnenin başı büyüklüğünde kırmızı bir kabarcık var ve acı verici Ne olduğunu bilmiyorum hayatımda da ilk defa yaşıyorum ucu görünmeyen sivilce gibi de denebilir her neyse bu konuda fikri olan var mı ?
Doktora gitmeden önce bir sormak istedim
Not : internet üzerinde cinsel yollarla bulaşacak şeyler gibi bilgiler var ama benim öyle bir durumum yok hiç olmadı bunu da belirtmek istedim …
Şimdiden cevaplar için teşekkürler .

Öncelikle hayırlı geceler böyle bir soru soracağım aklıma gelmezdi ama doktora gitmeden önce böyle bir durumu yaşayan var mı ? Merak ettiğim için soracağım bu hangi başlığa uyuyor onu da bilmiyorum sadece bir dert olarak görüyorum … şimdi yaklaşık 2-3 haftadır vulva kısmımda içe doğru toplu iğnenin başı büyüklüğünde kırmızı bir kabarcık var ve acı verici Ne olduğunu bilmiyorum hayatımda da ilk defa yaşıyorum ucu görünmeyen sivilce gibi de denebilir her neyse bu konuda fikri olan var mı ?
Doktora gitmeden önce bir sormak istedim
Not : internet üzerinde cinsel yollarla bulaşacak şeyler gibi bilgiler var ama benim öyle bir durumum yok hiç olmadı bunu da belirtmek istedim …
Şimdiden cevaplar için teşekkürler .
Sivilce gibi bisey olmasın?

Genital herpes yani uçuk olabilir. Hekim muayene etsin biran önce ilsç verecektir.

Bana da uçuk gibi geldi, bakirelerde de olabiliyor illa cinsel yoldan bulaşmaz. Bende annem vefat ettiğinde çıkmıştı, bakireydim o zaman ve bu stresten bağışıklık sisteminin aniden düşmesinden vs olmuştu. Doktora gidin ilaç verir.

Back
X