Ne oldum ben böyle

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
merhaba arkadaşlar
Kv yanından kendi evimize geçeli 1 Aydan fazla oldu oğlum alıştı sayılır bende öyle gel gelelim bendeki iştah açılması sürekli para harcama isteği evde hiç bir iş yapmak istemiyorum bazen oğlumla ilgilenmek istemiyorum sürekli dışardan söyleyip yiyorum Böylr biri değildim bu iştah açılmasını size anlatam resmen bi oturuşta 1 ekmek yedim zaten 23 kilo verdim zar zor engel olamıyorum yemezsem kahve içmezsem mutsuz hissediyorum şimdi sormam gereken bir soru var oğlum 15 aylık faha önce kayınvalidenin evi Bahçeli olduğu için günde 4/5 bahçeye sokağa çıkıyordu burada gezdirmem mümkün değil aşağısı araba park 20 dakika uzaklıkta ve oglum kesinlikle arabada oturmaz birkaç gündür evden çıkmıyor havada soğuk sizce yanlışım yapıyorum nasıl bir yol izle meliyim

bu böyle yürümez sanırım kaynana evinde hazır yemek önüne geliyordu iş falanda mı yapmıyordun kendi evinde sorumluluk ağıt gelmiş. Hergün dışardan hazır kuru yemek nedir can sıkıntısından saldırıyorsunuz ama evde yapın yiyin buna para mı dayanır ev işi yok çocukla ilgilenme yok böyle evlilik olmaz çocuğa yazık. ona da yemek yapmanız lazım..sarın sarmalayın çıkarın temiz hava alsın evde de aktiviteler yapın

Dışardan yemek nasıl yiyebiliyorsunuz cidden soruyorum? Benim midem almıyor. Ayda 1 filan anca yerim o da güzel bir yer olmaZsa midem bulanır. Ne yapıyorsun bütün gün evde? Parka çıkar tabi ki evde çocuk sıkılır hava soğuk da olsa biraz parkta oynaması iyi olur.
Yemek yapmıyorsan çocuk ne yiyor? Nasıl bir yaşam tarzın var :))

Yeni evin havasi carpmis seni:))
Insan bir kere alışmaya görsün tembellige inan arkasi gelir.Diyet yapmis vermissin ama simdi birden yemeye baslarsan fazlasini geri alırsın.Madem park 20 dakika oglunuda al yürü oraya ne guzel egzersiz olur hem sana hem ogluna iyi gelir.
Orasi senin evin benimse orayi.Islerini bitir temizle istedigin gibi kur duzenini bunlari yapmayi istemiyormuydun kv nin evinde?

evin sorumluluğu ağır gelmiş tabi,
dışarda yemeğe harcayacağınız parayla birini tutsanız haftada 2 gün gelir temizliğinizi yemeğinizi yapar, en azından sağlıklı beslenirsiniz. çocuğa yazık onun sağlıklı ve temiz ev yemekleri yemesi lazım.

Bir alışkanlıktan vazgeçip başka bir düzene geçişte oluşan bir boşluk hissi sanırım
Kendinize hedefler koyun sorumluluklar yükleyin

Yemek konusunu bilemem ama uzmanlar cok cok soguk ve karli havalarda bile cocuklarinizi disari cikarin diyorlar. Kar tulumu alin cocuga giydirin,kapinin onune cikip birkac adim yurutseniz bile ona faydasi olur oksijen alsin cocukcagiz.

Madem evlilik hayatı size göre değil neden evlendi iz. Hadi evlendiz neden çocuk yaptiniz bakması ağır geliyorsa.

Back
X