Ne öldürür Ne güldürür ;PCO

Hafsazeynep

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
128
33
18
32
Herkese meraba arkadaslar sorunum basliktaki gibi pco biliyorum bu konudan herkese Öög geldi ama bende belki birinden bir umut birsey duyarimda hamile kalirim die yaziyorum. Ben 16 aylik evliyim 24 yasindayim hic gebe kalamadim. Iki kez klomen ve catlatma ignesi kullandim ama gebe kalamadim.. her ikisindede 1 er tane yumurtam olusmustu halbuki. 2.5 aydir glifor kullaniyorum. Kilo vermeye calisiyorum ama cok zor kilolu ve pcolu olup hamile kalan var mi nasil tedaviler gordunuz. Yada nasil bitkisel tedaviler uyguladiniz yardiminiza ihtiyacim var

Adet düzenin nasıl ? Hangi sıklıkla adet oluyorsun ? Tahlil yaptırdın mı

Ewet yaptirdik polikistik over cikti. Adetlerim duzenlidir. Bi kac gun oynama olur. Ornegim bir ay 29 ise obur ay 32 olabiliyor ama heray oluyorum

Bende her ay düzenli oluyordum. 73 kilo idim. 61 e düştüm. 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım.
Darısı basına

Adet düzenin nasıl ? Hangi sıklıkla adet oluyorsun ? Tahlil yaptırdın mı
Evet yaptirdim pco cikti. Adetlerimde duzenli denebilir bir kac gin sapma oluyor sadece. Orn. Bir ay 29 ise obur ay 32 olabiliyor ama heray adet oluyorum. Yanliz olusan yumurtalarima kalitesiz demisti dr

Ben de pko hastasıyım 25 yaşındayım. adetlerim çok düzensiz kilo olarak zayıfım . Kilo problemim Yok . Klomen tedavisi gördüm şuan gonal f iğne tedavisine geçtik . Ama bu ay kist oluştu maalesef ara verdik . Düzenli adet olanlar daha şanslı açıkcası en azından yumurtlama oluyor . İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İki ay. Olmayınca bıraktım. Kendi haline. Sonrasında oldu.
InsAllah olur sizde hayirli saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz ins.
O kadar uzun zamandr olmuyorki bizim 13 aydir. Vazgectimizde oldu cok ustune dustugumuz zamanda ama bir turlu hamile kalamadim. Belki zaman var belkide hic olmicak bilmiyorum.

InsAllah canim guzel haberler aliriz . Siz ne kadardir istiyorsunuz. Bizim bu ay tam 13 ay oldu

Öyle düşünme... tedavisi olmayacak bi şey değil. Yumurtlama takvimi kullan. Birde ben kullanmadım ama eczanelerde yumurtlama günlerini takip etmek için ovulasyon testleri var. Onlardan al. Yumurtlama günlerinde beraber olun.

Yumurtlama gunlerini hic kacirmiyoruz takvim kulaniyorum. Ovulasyon testi de denedik. Ama yumurtalarim kalitesizmis. Dollenme yetenekleri yok sanirim bu yuzden olmuyor.

Birde tekrar tedaviye godeyim diyorum ama kilolusun olmaz diyecekler geri gelecegim diye korkuyorum. Bende 9 kilo verdim ama hala 80 kiloyum.

InsAllah canim guzel haberler aliriz . Siz ne kadardir istiyorsunuz. Bizim bu ay tam 13 ay oldu
Ben Temmuz'da klomen tedavisine başladım. Geçen ay iğne tedavisine geçtik kimyasal gebelik oldu bu ay ara verdim . Klomenden iyi sonuçlar alabilirsiniz ümitsizliğe kapılmayın. Benim durumum daha kötü kendi kendime yumurtlama olmuyor. Ama ilaçla ve iğneyle oluyor elhamdulillah.

kızlar gonal f tedavisini devlette mi görüyorsunuz ?

Bende iki kez klomen kullandim ki sagda 1 yumurtam olustu ikisinde de. Belki benimde kendiliginden olusmuyordur yumurtam. Adet duzenli ama yumutladigin anlamina gelmez dedi drum

Birde igne tedavisi nasil catlatmak icin mi yoksa yumurta gelisimi icin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…