- 4 Eylül 2016
- 128
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hafsazeynep
-
Evet yaptirdim pco cikti. Adetlerimde duzenli denebilir bir kac gin sapma oluyor sadece. Orn. Bir ay 29 ise obur ay 32 olabiliyor ama heray adet oluyorum. Yanliz olusan yumurtalarima kalitesiz demisti drAdet düzenin nasıl ? Hangi sıklıkla adet oluyorsun ? Tahlil yaptırdın mı
Cok sevindim srnin adina insAllah birgun bizimde olur. Gerci her ay bekliyoruz olmuyor amaBende her ay düzenli oluyordum. 73 kilo idim. 61 e düştüm. 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım.
Darısı basına
Siz tedavi gordunuz mu kendiliginden mi olduCok sevindim srnin adina insAllah birgun bizimde olur. Gerci her ay bekliyoruz olmuyor ama
Kafanı takmamaya çalış. Biz vazgeçtiğimiz anda oldu. Hiç beklemediğimiz zamanda.Cok sevindim srnin adina insAllah birgun bizimde olur. Gerci her ay bekliyoruz olmuyor ama
S
Siz tedavi gordunuz mu kendiliginden mi oldu
InsAllah olur sizde hayirli saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz ins.Klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İki ay. Olmayınca bıraktım. Kendi haline. Sonrasında oldu.
InsAllah canim guzel haberler aliriz . Siz ne kadardir istiyorsunuz. Bizim bu ay tam 13 ay olduBen de pko hastasıyım 25 yaşındayım. adetlerim çok düzensiz kilo olarak zayıfım . Kilo problemim Yok . Klomen tedavisi gördüm şuan gonal f iğne tedavisine geçtik . Ama bu ay kist oluştu maalesef ara verdik . Düzenli adet olanlar daha şanslı açıkcası en azından yumurtlama oluyor . İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
InsAllah olur sizde hayirli saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz ins.
O kadar uzun zamandr olmuyorki bizim 13 aydir. Vazgectimizde oldu cok ustune dustugumuz zamanda ama bir turlu hamile kalamadim. Belki zaman var belkide hic olmicak bilmiyorum.
Yumurtlama gunlerini hic kacirmiyoruz takvim kulaniyorum. Ovulasyon testi de denedik. Ama yumurtalarim kalitesizmis. Dollenme yetenekleri yok sanirim bu yuzden olmuyor.Öyle düşünme... tedavisi olmayacak bi şey değil. Yumurtlama takvimi kullan. Birde ben kullanmadım ama eczanelerde yumurtlama günlerini takip etmek için ovulasyon testleri var. Onlardan al. Yumurtlama günlerinde beraber olun.
Ben Temmuz'da klomen tedavisine başladım. Geçen ay iğne tedavisine geçtik kimyasal gebelik oldu bu ay ara verdim . Klomenden iyi sonuçlar alabilirsiniz ümitsizliğe kapılmayın. Benim durumum daha kötü kendi kendime yumurtlama olmuyor. Ama ilaçla ve iğneyle oluyor elhamdulillah.InsAllah canim guzel haberler aliriz . Siz ne kadardir istiyorsunuz. Bizim bu ay tam 13 ay oldu
Bende iki kez klomen kullandim ki sagda 1 yumurtam olustu ikisinde de. Belki benimde kendiliginden olusmuyordur yumurtam. Adet duzenli ama yumutladigin anlamina gelmez dedi drumBen Temmuz'da klomen tedavisine başladım. Geçen ay iğne tedavisine geçtik kimyasal gebelik oldu bu ay ara verdim . Klomenden iyi sonuçlar alabilirsiniz ümitsizliğe kapılmayın. Benim durumum daha kötü kendi kendime yumurtlama olmuyor. Ama ilaçla ve iğneyle oluyor elhamdulillah.
Birde igne tedavisi nasil catlatmak icin mi yoksa yumurta gelisimi icin miBen Temmuz'da klomen tedavisine başladım. Geçen ay iğne tedavisine geçtik kimyasal gebelik oldu bu ay ara verdim . Klomenden iyi sonuçlar alabilirsiniz ümitsizliğe kapılmayın. Benim durumum daha kötü kendi kendime yumurtlama olmuyor. Ama ilaçla ve iğneyle oluyor elhamdulillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?