Ruyamda ayrildigim cocuga tokat atiyorum ama oyke boyle degil baya vuruyorum yuzune bi kac kere sonra baska odaya geciyoruz orada aglayip sariliyoruz oda bende agliyoruzzzz...o sirada kapi acikiyor annesi ona telefon veriyor konusuyorken birden ben birden ben kuzenmle yokus cikiyorum...bu nedir ne olur yorumlayin smdiden allh razi olsun:)
dayak iyidir rüyada yakınlaşma gibi de ya bende rüyamda sevgilimi gördüm beni aldatıyodu
az önce datlucadı isimli bi üye gördüm rüya yorumluyor inşallah benimkinide yorar
Ben bazi ruyalar goruyorum mesela uzulme azra kavuscaz diyor bnlar bilinc alti diye biliyorum bnlar kosa oluyor ama bu cok uzun surdu 3 gun sonra facede ailesini falan gordum ruyamdaki gibi ondan heyecan yaptim:)yorumlayan olursa uzun uzun anlatirim ruyayi sadece anlari anlattimm
Ben bazi ruyalar goruyorum mesela uzulme azra kavuscaz diyor bnlar bilinc alti diye biliyorum bnlar kosa oluyor ama bu cok uzun surdu 3 gun sonra facede ailesini falan gordum ruyamdaki gibi ondan heyecan yaptim:)yorumlayan olursa uzun uzun anlatirim ruyayi sadece anlari anlattimm