- 8 Aralık 2015
- 761
- 599
- 103
- 39
İyi aksamlar..Ben 30 yasindayim. Bankaciyim. Simdiye kadar iki iliskim oldu, ben deli gibi asiktim ancak aldatildim..sonrasinda senelerce kimseyle cikmadim. Şimdi hayatimda biri var ve bana cok deger veriyor. Görücü usulü tanistik cok iyi bir karaktere sahip ve beni el üstünde tutuyor. 9 aydir birlikteyiz. Hep böyle iyi vicdanli birini beklerdim ama beni artik ailesiyle tanistirmak icin zorluyor ve ben hazir olmadigimi hissediyorum. Daha dogrusu evlilige hevesim yok. Heyecanlanmiyorum bu konuda..acaba zaman mi lazim, bu heyecan zamanla gelir mi? Bu insana aşık degilim hani öyle icim titremiyor, ayaklarim yerden kesilmiyor ama ideal bir eş olur ve sevgisini gercekten hissediyorum. Bir de aliskanlik midir nedir bitirmek de istemiyorum. Zaten ask denen seyi bir kez yasadim o da 10 yil onceydi..sizce zaman istesem onu oyalamis mi olurum?
Evlilik teklifi aldigimda korkmam normal mi? Sanki geri dönüşü olmayan bir yola girecekmisim gibi geliyor
(
Evlilik teklifi aldigimda korkmam normal mi? Sanki geri dönüşü olmayan bir yola girecekmisim gibi geliyor