Ne olucam ben böyle?

liseli aşıklar gibi olmayı beklemeyin....
evlilik bir yaştan sonra korkutuyor bunca zaman bekledim ya problem çıkarsa biraz daha beklesem tanısam mı biraz daha düşünceler oluşuyor... aldatılma hele ki güven problemini yaratıyor bekarken zor geldi ya evlendiğimde olursa ne olur ne yapsam biraz daha beklesem mi diye karmaşık ama düşündüğpünde basitt birleştiğinde rahatsız edici bir durum çıkıyor

kibar anlayışlı birini bulmak bu devirde gerçekten zor ben üniversite mezunu mühends biriyle görüştüm çocuk güya mühendis çok kibar beyefendi idi ama ben de çalışacak olmama rağmen ev işleri kadın işi dedi dedim sen de yardımcı olursun kadın işi için mi alışverişe yardımcı olabilirim fatura ödemelere dedi ben şok arkama bile bakmadan kaçtım... yani demek istediğim kibarlık yetmiyor birde bunlara da dikkat edin arada sorun ve fazla uzatmayın derim... eğer aynı yatağa yatabilirim diyorsanız şansa verin... burada deliler gibi sevip binpişman olan çok

İyi aksamlar..Ben 30 yasindayim. Bankaciyim. Simdiye kadar iki iliskim oldu, ben deli gibi asiktim ancak aldatildim..sonrasinda senelerce kimseyle cikmadim. Şimdi hayatimda biri var ve bana cok deger veriyor. Görücü usulü tanistik cok iyi bir karaktere sahip ve beni el üstünde tutuyor. 9 aydir birlikteyiz. Hep böyle iyi vicdanli birini beklerdim ama beni artik ailesiyle tanistirmak icin zorluyor ve ben hazir olmadigimi hissediyorum. Daha dogrusu evlilige hevesim yok. Heyecanlanmiyorum bu konuda..acaba zaman mi lazim, bu heyecan zamanla gelir mi? Bu insana aşık degilim hani öyle icim titremiyor, ayaklarim yerden kesilmiyor ama ideal bir eş olur ve sevgisini gercekten hissediyorum. Bir de aliskanlik midir nedir bitirmek de istemiyorum. Zaten ask denen seyi bir kez yasadim o da 10 yil onceydi..sizce zaman istesem onu oyalamis mi olurum?
Evlilik teklifi aldigimda korkmam normal mi? Sanki geri dönüşü olmayan bir yola girecekmisim gibi geliyor :KK43:(
Evlilik zaten çok garip.Çok aşık olmasaydım katlanamazdım diyorum bazı zamanlar.Şimdi çok iyi olması ileride de çok iyi olacağı anlamına da gelmiyor.Tamamen şans işi.İçine sinmeyen bir şeyler olduğu kesin.Biraz daha iyi gözle o kişiyi.Ben eşimle uzun zaman arkadaştım ve aklıma bile gelmezdi onunla evleneceğim.Her şey bir anda oldu ve biz hop dedik evlendik.Şimdi iyi ki onunla evlenmişim diyorum.

biraz önyargılısınız sanırım ... bir müddet daha sizi ikna etmeye çalışır sonra vazgeçer... evlilik niyetinde iyi bir insansa gözünüze gönlünüze hitap ediyorsa yaşınızda çok geçmeden evlenin...

Korktugunuz sey (asik degilim) ile yasadiginiz sey arasinda cok ince bir cizgi var.Bunu ayirt etmenizi saglayacak soru su : Bu adamla cinsel anlamda aranizda bir cekim var mi?Yani opusebiliyor musun , ilerisi gelir mi ? Eger bu sorunun cevabi evet ise gayet guzel evlilik cikar.baska birine asik olursam diye korkmana gerek yok.Onceki seni aldatan kisi aldatmasa idi ve onunla evlenmis olsaydin , onda da boyle bir risk vardi.Yani o risk herkes icin gecerli.Zaten asik oldugun birisiyle evlensen de bir sure sonra o heyecan kalmiyor.Insan vucudu o heyecana dayanacak yapida degil gecici birsey o.Sadece tahammulunuz daha yuksek oluyor cok sevdiginiz kisiye karsi.O kalp carpintisi surekli yasanan bir durum degil asla.Eger soyledigim kilit sorunun cevabi hayir ise hemen uzaklas.30 yasindasin daha cocuk isleri var.Anne olmak istersin heralde.Eskisini aklindan tamamen attin saniyorum , eger aldatma disinda affedebilecegin bir yanlis yapsa idi ona donerdin muhtemelen.Ama artik biraraya gelme sansiniz yoksa hayatinizdaki bu guzel sevgiyi harcamayin derim.

Ne bileyim ailesine de umut vermek istemiyorum simdiden. Bir de o ailesiyle tanistirinca söz takilmasinj istiyor. Bir an once yuva kurmak istiyorum seninle olmak istiyorum eminim senden diyip duruyor..çok sıkıştım köşeye;:KK43:(
sana bunları diyen adama nasıl bir şey hissetmiyorsun hayretler içerisindeyim. senin sevdiğin değil, seni seven insanla evlen der büyüklerimiz. sanırım çok haklılar :confused:

evlilik bir yaştan sonra korkutuyor bunca zaman bekledim ya problem çıkarsa biraz daha beklesem tanısam mı biraz daha düşünceler oluşuyor... aldatılma hele ki güven problemini yaratıyor bekarken zor geldi ya evlendiğimde olursa ne olur ne yapsam biraz daha beklesem mi diye karmaşık ama düşündüğpünde basitt birleştiğinde rahatsız edici bir durum çıkıyor

kibar anlayışlı birini bulmak bu devirde gerçekten zor ben üniversite mezunu mühends biriyle görüştüm çocuk güya mühendis çok kibar beyefendi idi ama ben de çalışacak olmama rağmen ev işleri kadın işi dedi dedim sen de yardımcı olursun kadın işi için mi alışverişe yardımcı olabilirim fatura ödemelere dedi ben şok arkama bile bakmadan kaçtım... yani demek istediğim kibarlık yetmiyor birde bunlara da dikkat edin arada sorun ve fazla uzatmayın derim... eğer aynı yatağa yatabilirim diyorsanız şansa verin... burada deliler gibi sevip binpişman olan çok

Simdi anlıyorum neden 30 u beklemeyin dediklerini...gercekten evlenmek cok zor geliyor..sevgi anlayisim degisiyor seviyor muyum? Diye sorguluyorum..her seyi sorguluyorum..yardim etme konusunda kusursuz her isini kendisi yapiyor, ailesinden uzakta okumus, calismis yillarca..bana cok yardimci olur eminim..

Korktugunuz sey (asik degilim) ile yasadiginiz sey arasinda cok ince bir cizgi var.Bunu ayirt etmenizi saglayacak soru su : Bu adamla cinsel anlamda aranizda bir cekim var mi?Yani opusebiliyor musun , ilerisi gelir mi ? Eger bu sorunun cevabi evet ise gayet guzel evlilik cikar.baska birine asik olursam diye korkmana gerek yok.Onceki seni aldatan kisi aldatmasa idi ve onunla evlenmis olsaydin , onda da boyle bir risk vardi.Yani o risk herkes icin gecerli.Zaten asik oldugun birisiyle evlensen de bir sure sonra o heyecan kalmiyor.Insan vucudu o heyecana dayanacak yapida degil gecici birsey o.Sadece tahammulunuz daha yuksek oluyor cok sevdiginiz kisiye karsi.O kalp carpintisi surekli yasanan bir durum degil asla.Eger soyledigim kilit sorunun cevabi hayir ise hemen uzaklas.30 yasindasin daha cocuk isleri var.Anne olmak istersin heralde.Eskisini aklindan tamamen attin saniyorum , eger aldatma disinda affedebilecegin bir yanlis yapsa idi ona donerdin muhtemelen.Ama artik biraraya gelme sansiniz yoksa hayatinizdaki bu guzel sevgiyi harcamayin derim.
Eskisini en son 8 yil önce gördüm ve iyi ki evlenmemisim bi adamla dedim. Icimde ona dair zerre duygu yok..aldatti ve bitti icim sogudu, zaten cok kabaydi..yasimin vermis oldugu saflikla gormuyordum. Simdi akilsiz basim diyorum..ama kimyaya gelince onun elini tuttugumda tir tir titriyordum..simdi bu cocukla öyle yogun degil ama evet ayni yataga yatabilirim, cinsel hayatimiz olur.. şuradan yola cikarak soyluyorum bunu: opusuyoruz, sariliyorum, kokluyorum..hic rahatsiz olmadim simdiye kadar. Ama onceki gibi yoğun bir arzulama yok ben de. Olursa daha iyi olur, olmazsa da eksikligini hissetmem yani...

sana bunları diyen adama nasıl bir şey hissetmiyorsun hayretler içerisindeyim. senin sevdiğin değil, seni seven insanla evlen der büyüklerimiz. sanırım çok haklılar :confused:
O buyuklerden biri annem, her gün bunu söylüyor, basimi yedi :(

Ya ama biraz titretmesi lazim icini
yoksa nasil sevisilir o adamla
hic mi yok bir kipirti?

Ya ama biraz titretmesi lazim icini
yoksa nasil sevisilir o adamla
hic mi yok bir kipirti?
Yani bazen mesela arkadaslarimla otururken bakiyorum icim isiniyor, karizmatik adam yaa diyorum..ya da bakarken içim ısınıyor bazen ama sefkat gibi böyle..ara sıra ben gidip opuyorum yanagindan..bunlar kipirti sayilir mi??

Yani bazen mesela arkadaslarimla otururken bakiyorum icim isiniyor, karizmatik adam yaa diyorum..ya da bakarken içim ısınıyor bazen ama sefkat gibi böyle..ara sıra ben gidip opuyorum yanagindan..bunlar kipirti sayilir mi??
Evet sayilir aslinda biraz....
Onu arzuluyormusun ?

hiç öpüşme gibi bişeyler yaşadınız mı? ne bileyim duygusal bişeyler de olmalı tabi. yoksa aynı yatağa girince nasıl olacak? horlamasından vs soğumayın sonra. o yüzden sevmek lazım. sevince hoşuna gitmeyen yanlarını bile seviyosun :)

Evet sayilir aslinda biraz....
Onu arzuluyormusun ?
Baslarda arzuluyordum, ama simdi hayir..ama su da var ben ilk askimdan sonra (19 yas) hic bir erkeği arzulamadim. Cinsellige cok uzagim, ay evlenince napicam ben diyip dururdum hep..kisiye mi bagli bana mi bilmiyorum ama arzulamiyorum yani

hiç öpüşme gibi bişeyler yaşadınız mı? ne bileyim duygusal bişeyler de olmalı tabi. yoksa aynı yatağa girince nasıl olacak? horlamasından vs soğumayın sonra. o yüzden sevmek lazım. sevince hoşuna gitmeyen yanlarını bile seviyosun :)
Evet öpüşme yasadik ama ondan da sıkıldım, oyle surekli öpmek Öpüşmek istegim yok..opunce tiksinmiyorum o ayri

Baslarda arzuluyordum, ama simdi hayir..ama su da var ben ilk askimdan sonra (19 yas) hic bir erkeği arzulamadim. Cinsellige cok uzagim, ay evlenince napicam ben diyip dururdum hep..kisiye mi bagli bana mi bilmiyorum ama arzulamiyorum yani
Hisslerin yani onu sicak karizmatik vs bulman belki de sana iyi davrandigindan...hani arzu eslik etmiyor bu duyulara...
Sana tavsiyem ...ona farkli bak sana dokunduguda optugunde
sevisiyormus gibi hayal etkisa sureligine...
icin aliyor mu ? Onugozlemle...
ama dedigim gibi yaninda iken yap bunu

Hisslerin yani onu sicak karizmatik vs bulman belki de sana iyi davrandigindan...hani arzu eslik etmiyor bu duyulara...
Sana tavsiyem ...ona farkli bak sana dokunduguda optugunde
sevisiyormus gibi hayal etkisa sureligine...
icin aliyor mu ? Onugozlemle...
ama dedigim gibi yaninda iken yap bunu
Peki bunu deneyecegim..

Ve ailesiyle tanistim!!! Emrivaki yapti, kiramadim onu..cok tatli insanlar cok isindim..annesi gelinim demeye basladi bile..araci olan görücüyü kisiyi aradi yanimda..off Allah im iyice cikti artik ortaya, daha ben emin olamadan umitlendiler

Ve ailesiyle tanistim!!! Emrivaki yapti, kiramadim onu..cok tatli insanlar cok isindim..annesi gelinim demeye basladi bile..araci olan görücüyü kisiyi aradi yanimda..off Allah im iyice cikti artik ortaya, daha ben emin olamadan umitlendiler

Rahmetli anneannem insanın nasibi olunca ağzı dili bağlanır derdi.
Bence evliliği ciddi ciddi düşünmeye başlamalısınız.
Ben evlilik işlerinde biraz mantık insanıyım,30lu yaşlarda insanın ayaklarını yerden kesecek düzeyde aşkın olamayacağına inananlardanım,bence sevgilinizin evlilik niyetini terslemeyin,fazla naz aşık usandırır.Aile kurup kendi düzeninizi oluşturacak erşkinliktesiniz.

Rahmetli anneannem insanın nasibi olunca ağzı dili bağlanır derdi.
Bence evliliği ciddi ciddi düşünmeye başlamalısınız.
Ben evlilik işlerinde biraz mantık insanıyım,30lu yaşlarda insanın ayaklarını yerden kesecek düzeyde aşkın olamayacağına inananlardanım,bence sevgilinizin evlilik niyetini terslemeyin,fazla naz aşık usandırır.Aile kurup kendi düzeninizi oluşturacak erşkinliktesiniz.
Aynen öyle, yuva kurmayi cok istiyorum. Allah basimdan eksik etmesin ailemi ama 30 yasinda onlarla yasamak cok zor oluyor bazen...etrafimdakilere cok ozeniyorum. Hep böyle birini hayal etmistim, dualarimda hep beni cok seven biri olsun dilemistim..ama simdi de daha konuskan mi olsaydi, surda sunu dememeliydi, ozguveni mi yok biraz, diye diye kurcaliyorum :( :(

Back
X