- Konu Sahibi adapolat66
-
canım eğer beni dinlersen arama derim. bak bunu forumdaki herkes sana söyler arama diye. aklın yolu bir. insana bitti demeninde bi üslubu olur. oh moh falan ne demek. kendine saygın kalsın sakın arama. aradıkça bu tarz mesajları hep göreceksin ve kendini iyice değersiz hissedeceksin. sadece sen mi onu kaybettin o da seni kaybetti. bırak ne olur arama bi daha...
oh moh nerden cıktı cnm...canım ben dedım ayrılıyorum senden dıye o degıl sınırle dedım...
canım senin bir anda ayrılman bence ona ağır gelmiş keşke öyle bişey yapmasaydın kavga edebilirsiniz annesi yüzünden sana kırılmış olabilir ama bunlar halledilirdi bi şekilde ayrılılmayı söylemeseydin. şimdide seni pişman etmeyemi çalışıyor cidden tam anlamıyla bitirdimi arada kaldım tam anlamıyla bitirse neden sana yok şuraya gidiyorum artık eskisi gibiyim diye saçma bi mesaj atsın resmen orda seni kıskandırmak seni pişman etmek istemiş ama bi yöndende bitti mesajlarını çok sert yazmış yani geri döncek gibi yazmamış içinden çıkamadım cidden
fazla yüz göz olmuşsunuz çabuk tüketmişsiniz bişeyleri
ben arada ciddiyet olmadan ne sevdigim insanın annesinin dogumgününü kutlarım ne onun benim anneme süpriz yapmasını isterim.. yapılacaksa bile yapıldıgında iyilik güzellik olmalı resmen görevin sanmışlar olay nerelere gelmiş..
hiç canını sıkma kurtulduguna sevin bu adamdan..
ciddiyet olmadan yazmıssın ama biz sözlüyüz...Evlilik aşamasına yaklastık gün sayıyorduk...Bu duruma gelebılecegımız aklımın ucundan dahi gecmezdi
canım benımde kafam öyle bır karıstı kı bende aynı senın gıbı düşündüm...İçinde demek ki bir şeyler var hala yoksa nıye iftara gıdıyorum orda kalacam gıbısınden bı laf desın dıye düşünmeden edemıyorum burdan sonuc cıkarırsak hala bıseyler var gıbı ama ben bıttı ayrılıyorum senden dedıgımde hata yaptım bunun fakındayım icinde oldugum durum ve aılevi sorunlardan dolayı ben bunu agzımdan kacırdım o anlık öfkeylecokta ınatcıdır ne yapacagımı sasırdım...İki arada bı derede kaldım cok sevıyorum o da benı sevıyor bılıyorum ama napcam kafam karıstı ıyıce
bence çocukça trip atıyo senden adım bekliyo..eminimki özürdileyip alttan alıp biraz nazlarsan geri döner..tabi senin istediğin buysa..ama yok bitsin istiyorum diyosan bişey yapma zaten.. ayrıca dediğim gibi belliki kendi yaptığı şeyleri senden de görmeyi bekliyo gerçekten seviyosan sende onun yaptıklarına karşılık vermelisin..burda kaç tane insan var yok ben sevgilime şunu yapıyorum bunu yapıyorum bana aynı sürprizleri yapmıyolar diyen..şimdide tam tersi bi durum var...adam senden bekliyo..
ooo bide sözlüysen bide seviyosan bencede annesini ara yada faceden yaz yada mail at kusura bakmayın de güzel samimi bişeyler yaz..sonrada sözlünün gönlünü al düşünemedim şöyle şöyle sıkıntılarım vardı özürdilerim de birazda şirinlik yap olsun bitsinn
hakkını yıyemem bugüne kadar benım ıcın cok sey yaptı ama cokta üzdü benı (üzdü derken = askerlık boyunca sinirlenıp bana bagırıp cagırıyordu askerden gelıncede uzun bi süre devam ettı bu psıkolojısı) cok zor atlattık o günleri...Şimdide düğünümüz için para sıkıntısı cekıyorlar o yüzden düğünümüz ertelenmişti o durum canını sıkmıştı biraz...benımde son zamanlarda moralım cok bozuldugundan bı an patlamıs bulundumCok ınatcıdır kendısı kontör alıp arasam acmaz emınım annem konussa ancak öyle konusur yoksa kesınlıkle konusmaz daha öncede olmustu...Cok sevıyoruz fedakarlık gerektırır bılıyorum ama ne bılıyım kafam ıyıce karıstı aramak istiyorum ama korkuyorum olumsuz olursa dıye Evet kendi yaptıklarını bendende beklıyor...Hepsini olmasada bı kısmını beklıyor bundan emınım...Ama o gün malesef hıc bı sekılde kutlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?