Ne olur acil yardim

pnr_147cg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
34
3
36
33
Babamı 1 ay kadar önce kaybettim ve sevgilim var evlenmeyi dusunuyoruz ama annem beni başka biri ile evlendirmek istiyo bunu sevgilime nasıl aciklicam ve sevgilimle evlenmeyi cidden çok istiyorum annemden nefret etmeye başladım ne olur yardım edin ne yapicam ben

Başın sağolsun sevdiğin adamı bilmiyor mu.istemedi mi onu.yoksa onu tanımadan başkasıyla mı evlen diyor

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanızın

Annenizle konuşun evlenmek istemediğinizi söyleyin zorla başkasıyla evlendirilirmi
Hangi devirde yaşıyoruz

Başın Sağolsun öncelikle bunu belirttiğinE göre sanırım annene üzülüyorsun ama gir yandan da seni böyle bişeye sürüklediği için kıZgınsın eğer sen eminsen kendinden kararından vazgeçme annen değil sen evleneceksin

Başınız sağ olsun. Evlilik planları yapmaya başlamadan önce keşke anneniz biraz daha bekleseydi.

Bence açıklama yapmanız gereken kişi sevgiliniz değil, anneniz.

O yüzden nefret ediyorum ne dicem sevgilime ben

Öncelikle başınız sağ olsun. Fakat babanız vefat edeli 1 ay olmuş bu ne hız.. Çok mu acil, kaçıyor mu evlilik? Ben sersefil olmuştum babamı kaybedince, size ve annenize pek dokunmamış sanırım.

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun babanizin.

Nisanlina aciklanacak ne varda?
Ne acikliycaksan annene acikliycaksin.
Ve yaptigi cok uzucu bisy annenin.
Kocasi yeni ölmusken, hic normal degil.

Annen seni neden evlendirmek istiyor ve yaşın kaç

Annen ben bu kıza sahip çıkamam babasını kaybettik hemen evlendirmeyim mantığında mı yoksa sen Evlenince sıra ona gelecek diye mi istiyor

Bir de annen bunu sana deyince ben o adamı istemiyorum başkasını istiyorum şartlar uygunlaşınca onunla evlenmeyi düşünüyorum deseydin ya

Ha bunu annene demeyip olayı sevgiliye neden anlattın onu bilemedim

annenizin yaptığı yasal değil bildirin

Olan olene oluyor zaten bir ay olmus daha vefat edeli kizin derdine bak biraz saygi acyida zamaninda yasamak lazim ama erken unutulmuş, tabiki ölenle ölunmüyor ama herseyin bir zamani var yani eee ask acisi daha agir basmış heral

Babamamin açısını hiç bi zaman unutmam ben dediğim gibi nefret etmediğimide söyledim lütfen tartsima cikartmayin

Başınız sağolsun yaş kaç? Annen neden başkasıyla evlendirmek istiyor? Sevgilini biliyor mu orayı anlamadm bile bile mi karşı koyuyor

Neden cabuk Evlenmek istiyorsun ben anlamdim ki babaniz daha yeni vefaat etmis ben olsam annenize herseyi analtirdim sevmediginiz biriyle evlenmeyin sakin siz onunla bir ömür boyu yasayacaksiniz anneniz degil benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…