Ne olur akıl verin bana

Kendimveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
8
1
1
34
Merhaba herkese uykularımı kaçıran bi olay yaşadım ve sizlerin yorumunu merak ediyorum .Lütfen yanıtsız bırakmayın .

2 yıllık evliyiz bazı tayin durumlarımız dolayı eşim 1 senedir ailesinin yanında yaşıyor işi dolayısıyla . 15 gün önce beklediğimiz tayin oldu ve ailesinin evindeki kıyafetlerini toplamaya gittik .çorap çekmecesinde tesadüfen bir adet prezervatif gördüm ve o an beynimden vuruldum .Biz evliliğimiz boyunca hiç korunmadık asla bize ait alınmış değil ve üstelik 1 adet . Hemen can havliyle kendisine sordum yıllar önce arkadaşından aldığını reddetmediğini uzun yıllardır çekmecesinde kaldığını ,kendisininde unuttuğunu söylüyor.Ve ben buna inanamıyorum.Hepsi çok saçma geliyor .Madem kullanmıcağın bişeydi neden aldın diyorum ,aldıysanda neden tuttun gidip çöpe atmadın vb bi sürü tartışma yaşadık.Bana bi sürü yeminler ediyor ama içime bir kurt düştü bi kere.Uykularım kaçtı :( güvenim sarsıldı ..

Eşinizin bunu yapmış olacağına imkan veriyormusunuz? Siz bizden daha iyi tanırsınız. Bunu yapacak biri mi?

Ne pis bir durum ya tabi ki işkilleniceksiniz bir süre diken üstünde olcaksınız her hareketinden şüpheleniceksiniz, inşallah dediği gibidir ama bana da saçma geldi, aynı durumu yaşadım bide ailemin yanından geldim evde bide komidinin üstünde lapırt diye duruyo allahım o an beynimi sökmek istedim kalbim çıkacaktı yerinden sinirden ki sonra yanındaki kargo kutusunu gördüm saftirik eşimle masaj yağı arıyoduk internetten, gelcem diye sipariş etmiş onun da içine bunu hediye diye koymuş salaklar, rahatladım sonra😄

Balon gibi Şişirip suratına fırlatsaydın. Geçenlerde bende buna benzer bir şey yaşadım ama biz korunuyorduk mantıklı bir açıklaması vardı. Seninki dam üstünde un eler yapmamıştır inşallah.

Ailesinin yanındaymıș evde böyle bişey yapamaz heralde. Yapar mı? Bilemedim siz daha iyi tanıyorsunuz

Merhaba herkese uykularımı kaçıran bi olay yaşadım ve sizlerin yorumunu merak ediyorum .Lütfen yanıtsız bırakmayın .

2 yıllık evliyiz bazı tayin durumlarımız dolayı eşim 1 senedir ailesinin yanında yaşıyor işi dolayısıyla . 15 gün önce beklediğimiz tayin oldu ve ailesinin evindeki kıyafetlerini toplamaya gittik .çorap çekmecesinde tesadüfen bir adet prezervatif gördüm ve o an beynimden vuruldum .Biz evliliğimiz boyunca hiç korunmadık asla bize ait alınmış değil ve üstelik 1 adet . Hemen can havliyle kendisine sordum yıllar önce arkadaşından aldığını reddetmediğini uzun yıllardır çekmecesinde kaldığını ,kendisininde unuttuğunu söylüyor.Ve ben buna inanamıyorum.Hepsi çok saçma geliyor .Madem kullanmıcağın bişeydi neden aldın diyorum ,aldıysanda neden tuttun gidip çöpe atmadın vb bi sürü tartışma yaşadık.Bana bi sürü yeminler ediyor ama içime bir kurt düştü bi kere.Uykularım kaçtı :KK43: güvenim sarsıldı ..

Cidden üzüldüm karmakarışık bir durum. :(

Bu aşk mektupları kadar masumane değil ama 😕😕
Başka bir erkekle olan ilişkiniz hakkında evli ve çocukluyken hatıra ve belge tutmak, bence daha vahim bir durum.

Aile evi harici biryerde olsa haklısınız ama, büyüdüğü ev orası.
Yani uzun zamandır da ayrısınız, belki kendini tatmin için de kullanıyordur falan filan.
Adam ailesiyle yaşamış, daha ne yapsın.

Back
X