Ne olur akıl verin bende kalmadı

Miraces

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
357
10
18
25
23 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır çok fazla şey yaşadım çok şükür sağlık ölüm değil ama insanlarla sevdiklerimle çok sınandım sınanmaya devam ediyorum. 7/24 beraber olduğum aşık oldugum adamla şuanda uzak mesafe ilişkisine döndük geçici bir süre tabiki ama bu bile beni etkiliyor ..
Kendimi 70 yaş gibi hissediyorum hep mutsuz enerjim yok erkek arkadaşımla eskisi gibi olamıyoruz hep mücadele ..eski neşem yok kendimle ilgilenemiyorum enerjim sıfır spor yapacağım onu yapmaya mecalim yok eskiden piyano dersleri alırdım kitap okurdum kendimle ilgilenirdim yapamıyorum.yeniden başlamaya cesaretim yok adım atmaya cesaretim yok herkese negatif enerji veriyorum.sürekli hasta gibiyim ..ne olur bana akıl verin eski beni kaybettim bulmam lazım :(

önce sevgilinden ayrıl ( katı gelebilir belki ama sadece ve sadece kendini düşünmen için söylüyorum bunu sevgilinle yaşadıkların hakkında gram bilgim olmadan )
sonra git kan değerlerine baktır ( aşırı etkili böyle durumlarda bir bakıyorsun vitaminlerin cartın curtun eksik )
bu yaşadıklarını doktora anlat seni yönlendirsin uzman birine
başka çaren yok

ölene kadar her saniye sınanıyoruz iyi şeylerle de kötü şeylerle de bunu aklından çıkarma
yaşadıgın şeylerin 45456 katını başkalarını yaşıyor ve ayakta kalmaya çalışıyor
senin yaşadıkların da elbette ki sana zor fakat dik dur elinden geleni yap,sebeplere yapış ve imtihanını kazanmaya bak

İnsan sürekli vakit geçirdiği birinden ayrı düşünce bı afallar üzülür bu normal bir durum bence.
Boşuna bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm dememişler.
Bu ayrılığın acısını azaltmak için sevgilinizin yokluğunu azaltacak bir şeyler yapın.
Sosyal çevrenizi bı gözden geçirin size iyi gelecek insanlarla plan program yapın dışarı çıkın vakit geçirin.
Evde durmayin fazla yani hergun bı rsekilde dışarı atın kendinizi bı kahve içmeye de olsa çıkın en kötü bir parka gidin termosa kahvenizi alıp.
Çok ince kolay okunan bir kitap alın elinize okumaya başlayın.
O kitap bitince bir başarı duygusu gelecek zaten devamı da gelir.

Ayrıca sinanma derken ne kasttettginizi anlamadım çünkü sağlık veya ölüm değil demişsiniz.
Her şeyin bir çaresi var hayatta yeter ki sağlık olsun.
Klişe gelebilir ama öyle.

23 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır çok fazla şey yaşadım çok şükür sağlık ölüm değil ama insanlarla sevdiklerimle çok sınandım sınanmaya devam ediyorum. 7/24 beraber olduğum aşık oldugum adamla şuanda uzak mesafe ilişkisine döndük geçici bir süre tabiki ama bu bile beni etkiliyor ..
Kendimi 70 yaş gibi hissediyorum hep mutsuz enerjim yok erkek arkadaşımla eskisi gibi olamıyoruz hep mücadele ..eski neşem yok kendimle ilgilenemiyorum enerjim sıfır spor yapacağım onu yapmaya mecalim yok eskiden piyano dersleri alırdım kitap okurdum kendimle ilgilenirdim yapamıyorum.yeniden başlamaya cesaretim yok adım atmaya cesaretim yok herkese negatif enerji veriyorum.sürekli hasta gibiyim ..ne olur bana akıl verin eski beni kaybettim bulmam lazım :(

Bu süreç zor ne zaman istek gelirse o zaman düzeliyorsun tecrübe ile sabit. Senin istemen lazım.

Kendimi 70 yaş gibi hissediyorum hep mutsuz enerjim yok erkek arkadaşımla eskisi gibi olamıyoruz hep mücadele ..eski neşem yok kendimle ilgilenemiyorum enerjim sıfır spor yapacağım onu yapmaya mecalim yok eskiden piyano dersleri alırdım kitap okurdum kendimle ilgilenirdim yapamıyorum.yeniden başlamaya cesaretim yok adım atmaya cesaretim yok herkese negatif enerji veriyorum.sürekli hasta gibiyim ..ne olur bana akıl verin eski beni kaybettim bulmam lazım :KK43:
Nasıl kendinizi bir erkeğe bu kadr bağlaya biliyorsunuz ya hayatinizin merkez noktası yapıyorsunuz valla çok ilginç kafalar

Bir şeylere mutive olabilmeniz için sürekli yanınızda bir erkek arkadaş mı gerekli anlayamadı sizi. Erkeksiz hiç bir şey yapamayanlardansanız burada verilecek tavsiyeler işe yaramaz.

Yaşamak için, sosyal hayat için muhakkak yanınızda bir erkek mi olmalı ? Siz bir bireysiniz . Kendi kendinize yetebilirsiniz.
Ayrıca sizi üzen hayat enerjinizi emen insanlarla aranıza mesafe koymanı tavsiye edebilirim sadece.

Yaşamak için, sosyal hayat için muhakkak yanınızda bir erkek mi olmalı ? Siz bir bireysiniz . Kendi kendinize yetebilirsiniz.
Ayrıca sizi üzen hayat enerjinizi emen insanlarla aranıza mesafe koymanı tavsiye edebilirim sadece.
Konunun erkekle ilgisi yok kendimi kötü hissediyorum nedenini bende bilmiyorum onu anlatıyorum zaten

Konunun erkekle ilgisi yok kendimi kötü hissediyorum nedenini bende bilmiyorum onu anlatıyorum zaten

Back
X