Ne olur akıl verin kimseye anlatamıyorum çıldıracağım

350 tl filandı sonuçta okulun sonuna geldik herkes onun ne olduğunu biliyor artıkzemuszemus

Annesine kesinlikle anlat canım. Ama arkadaşının haber olmasın ilk başta bu durumda. Bence arkadaşın saklıyor o telefonu. Yanına kar bırakma, bu iş biraz da gurur meselesi. Yani maddiyatından değil de, maneviyatından dolayı telefonunu almalısın. Aklıma geldi de benim yaşadıklarım, ne hakla karşıdaki insanı enayi yerine koysunlar yani.

bende 15 yaşındayım canım.sana benzer bi arkadaşta bende var.uzak durmaya çalış.sen gitsende bi zaman sora gelcek yanına aldırma(bkz. kürkçü dükkanı) bizde kavga ettik çok kötü ama benim telefonum çalınmadı + benim arkadaşım çok yalan atıyo herkes farkında bunun ama salak ayağına yatıyolar....o da hiçkimse farkında değil sanıyo C: bi verdiğim geri gelmiyo.neyse bi kulaklık vermiştim bi de 5 tl gibi bişiy...hala ödicem ödicem diyo ama parasında değilim ben...

Bence şikayet etseydin savcılığa öle uzun süre bekletmiyorlar diye biliyorum. O telefonun sinyalinden hemen buluyorlar. Keşke şikayet etseymişsin ya da ona deseydin savcılığa şikayet edeceğim filan diyerek korkutsaydın. Hiç olmazsa içine dert olurdu biraz.

Kıza savcılığa şikayet edeceğim dediğinde kız da telefonu direk kırar ya da denize atarsa... sırnaşık şey

Ben bu işin peşini bırakıyorum :ecrin_bebek:
Sağolun ablalarım elleriniz dert görmesin
Ben büyüklüğümü koruyucam bu durumda en iyisi bu derdimi paylaştığınız için teşekkür ederimyerimseniben

kesinlikle imei numarasını savcılığa ver.umutsuzluğa düşme zamanında bizimde 50tllik telefon için başımız belaya girmişti.satıcı çalıntı telefon satmıştı,o telefona dayımlar teyzemler babam falan hat taktığı için bütün sülalemiz mahkeme salonlarına dökülmüştü.

eğer arkadaşının aldığı ortaya çıkarsa çok iyi bi ders olur bu ona hemde hıncını almış olursun,korkudan günlerce uyuyamaz hanfendi

Ya sinirimden kutuyu attım hattıda iptal ettirdik zaten
Aldıysa yanında kalcağını sanmıyorum ALLAH büyük

canım bence şimdi bu olayı unutmaya çalış, çevremizde iyi niyetli de kötü niyetli de insanlar olacaktır.. hayat dersi olsun.. bir dahakine de yaşadığın olayları ailene açıkça anlat sonradan pişman olacağına önceden anlat..

canım benim ya.. ne kadar tatlısın sen
inşallah bulmuşsundur telefonu
hem bualamsanda üzülme.olur böyle aksilikler ve kötü kalpli insanlar.
kendini üzmeye değmez. mala gelsin boşver

Teşekkür ederim canım ablalarım iyiki derdimi sizinle paylaşmışım içim şuan rahat tecrübe oldu

uzak dur boşver sen değil o kaybeder. hayatta öyle insanalrla karşılaşacaksın ki her biri sana ders olsun. bende üniversiteye giderken babamın hediye ettiği altın künyemi kaybettim. heryerde aradım ama bulamadım hala içimde bir sızı çok pahalıydı birde. babm hiç kızmadı yenisini aldı. 3 ay sonra okullar yeniden başladığında en samimia rkadaşımın kolunda gördüm künyemi benim künyemin aynısı dediğimde pişkin pişkin güldü aileme anlattım boşver kızım söylesende inkar edecektir öbür dünyada hesaplaşırsınız dedi. uzak durdum sadece. arkadaşalrını iyice tanımadan güvenme sakın.

Bu yaslarda ne kadar agır gelıyor bu yukler degıl mı? Gun gelecek, su sorununu dahı arayacaksın, yasamak bazen o kadar zorkı, cevrendekı ınsanları ıdare etmek, onalrı anlamak.

Kucuk bır anımı anlatayım ıznınle...

Lıseden yenı mezun oldugum yıl, ıkı tane telefonum vardı. Bırını abıme verdım, bırını de cok yakın bır dostuma.(hala dostumdur!) Sevgılısı ıle gorusmesı lazımdı. Ben kaldım telefonsuz, benımde bır erkek arkadasım var o yıllar. Dolayısı ıle ıhtıyac duydum bır telefona. Ve bır baska yakın arkadasımdan 1 gunlugune telefonunu rıca ettım, kırmadı verdı. Fakat sarjı gece yarısı bıtınce, kendı yontemlerımle sarj etmeye calıstım ve telefon elımde kaldı

Arkadasım durumu fark etmesın dıye cok sıkıntı cektım, kendı telefonumu verdıgım dostum bana cok destek oldu. Yenı bır telefon fıyatına o telefonu tamır ettırıp verdım. O zamanlar daha pahalıydı tamır vs. ustelık bulundugum sehırde orıjınal parcaları olmadıgı ıcın, baska bır sehıre bıle gıttık dostumla. Durum bır sekılde ortaya cıktı. Fakat asıl onemlı durum cok sonra ortaya cıktı. Arkadasım tanıdık olan bır telefoncudan adımı kullanarak ve odemeyı sonra yapacagını belırterek o telefonu almıs , adamlar bana ıtımat ederek telefonu vermısler, fakat odemeyı yapmamıs. (sonradan da yapmadı) Kısacacı dolaylı yollardan caldıgı bır telefon ıcın, annemın bana mezunıyet hedıyesı olarak aldıgı kunyemı bozdurmus ve ustune dostumdan borc almıstım...

Bu kaybıma cok uzuldum, fakat karakterının ne kadar ucuz oldugunu anlamam uzun surmedı.

Umarım en buyuk yanılgın bu olur.

Son düzenleme:
Çok çok çok çok teşekkür ederim benimle bu olayı paylaştığınız için.Benim olay hiç kalıyor yanında.
ınşallah en büyük yanılgım bu olur.:)

çok tatlısın. yaşından daha olgun düşünüyosun. mantıklı ve samimisin.
insanların duygularını önemsiyosun. :1hug:
ama dövmek dövdürtmek beni ürpertti . :sinifsinif: pek hoş tabirler olmamış.
bence bu olay sana ders olsun. hayt böyle işte daha neleer neleeer göreceksin. ama böyle şeyleri ailenle paylaşırsan daha iyi olur :1rolleyes:

Son düzenleme:
Bi daha ailemle paylaşıcam herşeyi içimde çok büyüdü olay.
Dövme dövdürme kavga yanlısı değilim ama kahkahaları gülüşleri bakışları beni zıvanadan çıkarıyo zaten okul bitiyo içimde kaldı ama gülerken ağzına yapıştırasım geliyo
Herkesi kendim gibi sanıyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…