Ne olur akıl verin !

nogamisa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
277
161
23
30
Kızlar ben 23 yaşındayım, yaşadığım hayat o kadar boktan geliyor ki. Anlatsam çok uzun olacak. Kısa keseceğim. Çalışıyorum işten eve evden işe geliyorum. Bı babaannem var her üç ay da bı bı çocuğunda kalıyor ve iki buçuk aydır bizde kendisi alzaymir. Benim bı odam yok , içeride yatıyorum. Faksr aşırı derecede ses takıntım olduğu icin annemler odayı bana bıraktı onlar içeride yatiyor. İki buçuk aydır sadece odadayim , komşularımız aşırı iğrenç insanlar gece 1lere kadar ses yapıyorlar. Ben dışarıda çok mutlu neşeli esprili inssnimdir ama eve gelince kafayı yiyorum. Annem bana batıyor sanki. Kadın ne söylese ters anlıyorum aşırı üzülüyorum kızlar. Kendime engel olamıyorum. Annemle konusamiyoruz artık, sürekli nasihat vermesinden bıktım sürekli temizlik muhabbetinden bıktım . Konuşulmuyor artık ve ben de bunu ona düzgün bı dille söyleyemiyorum. Ne olursa olsun o benim annem , ama onu çok kiriyorum kızlar elimde olmadan. Kafayı yicem artık dışarı da mutluyum eve bı giriyorum dünyam başıma yikiliyor sanki. Bıktım bu ruh halinden. Yardım edin bana lütfen

Calisiyorsunuz, taşının çok rahatsizsaniz
Babanneniz anneniz bu yaştan sonra degismez
Sürekli sizi memnun etmeye mi çalışacaklar

Hangimizin komşusu ses yapmiyor veya bizler ses yapmiyoruz kadin alzheimer mis napsin kimse istemez biraz ilimli olun

Allah ailenize özellikle annenize sabır versin.

Alzheimerli yaşlı ordan oraya taşınmaz, eziyet ediyorsunuz kadıncağıza.
İnsanların hayatlarını bilmeden ne kadar da güzel konusuyorsunuz. Eziyet ettiğimizi düşündüğünüz insana bebek gibi bakılıyor ve butun çocuklarına gitmek istiyor. Üç ay bile zor tutuyoruz evde.

Hala girebilecek bir eviniz var , nasihat veren bir anneniz var diye şükür mü etseniz?
Ortada bir dert göremedim.
Benim anlattığım şeye verdiğiniz cevaba bakarsak anlamamissiniz. Dert ettigim şey elimde olmadan annemi kırıyor olmam ve aşırı sinirli olmam. Dışarıda birşey yok ama eve girince ruhum patlıyor.

Calisiyorsunuz, taşının çok rahatsizsaniz
Babanneniz anneniz bu yaştan sonra degismez
Sürekli sizi memnun etmeye mi çalışacaklar
Babaannemde alakalı bı sorun yok sadece dişlerini takirdattigi için yanında oturamiyorum. Bı odaya hapsoldum yoksa bı sorunum yok. Çok şükür felçli degil ugrastirdigi tek şey çok soru sorması onu da hallediyoruz artık :)

Sıkılmanızı anlıyorum da anne babanızın evinde terör estirmenizi insanların düzenini bozmanızı odalarını sahiplenmenizi anlayamıyorum. İşiniz varmış madem çok mutlusunuz dışarda tutun kendinize bir ev mutlu mesut yaşayın.

Ayrıca alzheimer hastası kadın orada oraya taşınmaz çanta gibi. Eğer çok düşünüyorsanız ön ayak olun bi bakım evinde kalsın bari kadıncağız. Sorsanız evlatlar bakıyor ama bakıyor mu zarar mı veriyor belli değil.

Benim anlattığım şeye verdiğiniz cevaba bakarsak anlamamissiniz. Dert ettigim şey elimde olmadan annemi kırıyor olmam ve aşırı sinirli olmam. Dışarıda birşey yok ama eve girince ruhum patlıyor.
Nazınız ona geçiyor o halde? Gereksiz patlamalar yaşadığınızı düşünüyorsanız destek almanız iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…