İnsanların hayatlarını bilmeden ne kadar da güzel konusuyorsunuz. Eziyet ettiğimizi düşündüğünüz insana bebek gibi bakılıyor ve butun çocuklarına gitmek istiyor. Üç ay bile zor tutuyoruz evde.Allah ailenize özellikle annenize sabır versin.
Alzheimerli yaşlı ordan oraya taşınmaz, eziyet ediyorsunuz kadıncağıza.
Benim anlattığım şeye verdiğiniz cevaba bakarsak anlamamissiniz. Dert ettigim şey elimde olmadan annemi kırıyor olmam ve aşırı sinirli olmam. Dışarıda birşey yok ama eve girince ruhum patlıyor.Hala girebilecek bir eviniz var , nasihat veren bir anneniz var diye şükür mü etseniz?
Ortada bir dert göremedim.
Düşünüyorum ama çok pahalı hepsiPsikologa gitmeni öneririm sinirlerin çok gerilmis
Bilmiyorum ama çok araştırdım daha çok artıyor geçmiyorSes takıntınız için yardım alın bnce o etkiliyor olablr evde sinirli olmanızı
Kızlar ben 23 yaşındayım, yaşadığım hayat o kadar boktan geliyor ki. Anlatsam çok uzun olacak. Kısa keseceğim. Çalışıyorum işten eve evden işe geliyorum. Bı babaannem var her üç ay da bı bı çocuğunda kalıyor ve iki buçuk aydır bizde kendisi alzaymir. Benim bı odam yok , içeride yatıyorum. Faksr aşırı derecede ses takıntım olduğu icin annemler odayı bana bıraktı onlar içeride yatiyor. İki buçuk aydır sadece odadayim , komşularımız aşırı iğrenç insanlar gece 1lere kadar ses yapıyorlar. Ben dışarıda çok mutlu neşeli esprili inssnimdir ama eve gelince kafayı yiyorum. Annem bana batıyor sanki. Kadın ne söylese ters anlıyorum aşırı üzülüyorum kızlar. Kendime engel olamıyorum. Annemle konusamiyoruz artık, sürekli nasihat vermesinden bıktım sürekli temizlik muhabbetinden bıktım . Konuşulmuyor artık ve ben de bunu ona düzgün bı dille söyleyemiyorum. Ne olursa olsun o benim annem , ama onu çok kiriyorum kızlar elimde olmadan. Kafayı yicem artık dışarı da mutluyum eve bı giriyorum dünyam başıma yikiliyor sanki. Bıktım bu ruh halinden. Yardım edin bana lütfen
[/QUOTE
Öncelikle sakin ol belki bu da senin bir sınavıdır anneler başımızın tacı bak sana bir şey olsa en çok annenin babanın canı yanar. Bende agresif olabiliyorum kırabilşyoeum seni anlıyorum ama bence konu tartışma durumuna gelince ya da tatsız bir hal alınca alttan alacağını hatırla la havle yi oku sakinleş ya da al karşına anneni anne çok yoruldum bunaldım de bana yardım et akıl ver de konuşarak anlaşmayı dene canım cidden insan bazen evine gelmek istemiyor
Psikolik destek alın demek istedimBilmiyorum ama çok araştırdım daha çok artıyor geçmiyor
Babaannemde alakalı bı sorun yok sadece dişlerini takirdattigi için yanında oturamiyorum. Bı odaya hapsoldum yoksa bı sorunum yok. Çok şükür felçli degil ugrastirdigi tek şey çok soru sorması onu da hallediyoruz artık :)Calisiyorsunuz, taşının çok rahatsizsaniz
Babanneniz anneniz bu yaştan sonra degismez
Sürekli sizi memnun etmeye mi çalışacaklar
Psikolog seans ücretleri çok pahali.Psikolik destek alın demek istedim
Nazınız ona geçiyor o halde? Gereksiz patlamalar yaşadığınızı düşünüyorsanız destek almanız iyi olabilir.Benim anlattığım şeye verdiğiniz cevaba bakarsak anlamamissiniz. Dert ettigim şey elimde olmadan annemi kırıyor olmam ve aşırı sinirli olmam. Dışarıda birşey yok ama eve girince ruhum patlıyor.
Devlette de gideblrsin canmPsikolog seans ücretleri çok pahali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?