Evet devlet hastanelerinde var psikologlar bi araştırın derim yardımı olur.psikolog degil psikiyatrı. psikologlar pahalı oldugu ıcın gıdemedım hıc. Devletın var mı bılmıyorum
o zaman depresyondasin lutfen bir doktora gitmen gerekiyor boyle kendi kendiliginden gecmez. Uyku duzenine, beslenmene de dikkat et. Büyük ihtimal yaşadıkların üst üste toplanmiş ses de son damlası olmuş. Telefonu da bi kenara at bu daha da insanın beynini yoruyor olan kalan enerjisini de emiyorİlk olarak yorumun için çok teşekkürler. Depresyonda oldugumu veya yasadıklarımın dışa yansıdıgını dusunuyorum. Genelde anneme bu olaydan sonra mesaj atıyorum. bugun sabahta işe gelirken attım. Beni dikkate almaması gerektigini soyledım dunyanın en melek annesı oldugunu soyledım ona. Seni anlıyorum ama bırbırımıze destek olmalıyız dedi. Kedi sahiplen demişsin, ben zaten surekli hayvanlarlayım. İki tanesini ölmek uzereyken sahıplendım suan bırı 2,5 bırı 3 yaasında :) Tolstoyun onerdıgınız kıtabını da okudum. soyle soyledıgınız gıbı temızlık yapıp sıreklı suyla sılecegım bugun evı bıtkılerde alacagım. ama içimden gelmıyor. işyerinde veya dışarıda eve gıder kahve yaparım annemle ıcerım dıyorum , odayı toplarım dıyorum kek yaparım dıyorum. eve bı gıdıyorumm hooop yalan oluyor hersey. Babaannemden asla şıkayetçı degılım , tek sıkayet ettıgım konu ses. katlanamıyorum ses olayına ve o yuzden kısıtlı bı alandayım. butun sorun bu gıbı gelıyor bılmıyorum
fikir sunun dedim , okuyup ufleyın demedım. fikir sunanlar gayet guzel cevap verdiler. spora gıt kıtap oku bıtkı al dedıler mesela. ama siz hayattakı bu negatıf enerjınızle kımseye akıl veren ınsan olmayın iyi günlerpsikoloğa git o zaman, biz burdan okuyup üfleyelim mi seni?
Sabırlı ol cnm bende bekar Ken annemle anlaşamıyordum seni iyi anlıyorum babaanneme ben baktım 3 sene ama babaanne karşı çok güzel ve iyi bir torun olKızlar ben 23 yaşındayım, yaşadığım hayat o kadar boktan geliyor ki. Anlatsam çok uzun olacak. Kısa keseceğim. Çalışıyorum işten eve evden işe geliyorum. Bı babaannem var her üç ay da bı bı çocuğunda kalıyor ve iki buçuk aydır bizde kendisi alzaymir. Benim bı odam yok , içeride yatıyorum. Faksr aşırı derecede ses takıntım olduğu icin annemler odayı bana bıraktı onlar içeride yatiyor. İki buçuk aydır sadece odadayim , komşularımız aşırı iğrenç insanlar gece 1lere kadar ses yapıyorlar. Ben dışarıda çok mutlu neşeli esprili inssnimdir ama eve gelince kafayı yiyorum. Annem bana batıyor sanki. Kadın ne söylese ters anlıyorum aşırı üzülüyorum kızlar. Kendime engel olamıyorum. Annemle konusamiyoruz artık, sürekli nasihat vermesinden bıktım sürekli temizlik muhabbetinden bıktım . Konuşulmuyor artık ve ben de bunu ona düzgün bı dille söyleyemiyorum. Ne olursa olsun o benim annem , ama onu çok kiriyorum kızlar elimde olmadan. Kafayı yicem artık dışarı da mutluyum eve bı giriyorum dünyam başıma yikiliyor sanki. Bıktım bu ruh halinden. Yardım edin bana lütfen
Annem beni asla anlamıyor. Onunda yaşadıkları çok kolay değil ama bı anne de evladını anlamalı. Bı derdin mi var neyin var diye sormadı bile hiç. Sormasin da ama , ben hep yok goruldum evde. Şimdi de yok goruk
Bu verdiğiniz fikirler inanın benim için çok değerli. Ben annemle aktivite yapiyorum, kahvaltıya gidiyoruz pikniğe gidiyoruz. Ama evdeyken sanki aramıza biri giriyor. Düzelteceğim. Spora yazıldım fsksr Corona sebebiyle ertelendi
öncelikle öteki yorumunuzda yazdığınızdan üslubunuz belli, kibledim sizi.bu bakış açısı ve sınırlı anlatımıyla basit şeyler yazıp sonra biz müneccimmişiz gibi kaba cevap veren sizsiniz.bu mesajınıza da uzuuun uzuuun yazmaktansa gerçekten derdi olanların içini ferahlatmaya gidiyorum :)fikir sunun dedim , okuyup ufleyın demedım. fikir sunanlar gayet guzel cevap verdiler. spora gıt kıtap oku bıtkı al dedıler mesela. ama siz hayattakı bu negatıf enerjınızle kımseye akıl veren ınsan olmayın iyi günler
karşımdaki kişi tanımadan yargılarsa üslubum karşımdakine göre olur. Zaten siz çıldırmışsınız butun yorumlarıma sinir ve gülücük koymuşsunuz. Bence sizde bi doktora görünün normal degilsiniz :)öncelikle öteki yorumunuzda yazdığınızdan üslubunuz belli, kibledim sizi.bu bakış açısı ve sınırlı anlatımıyla basit şeyler yazıp sonra biz müneccimmişiz gibi kaba cevap veren sizsiniz.bu mesajınıza da uzuuun uzuuun yazmaktansa gerçekten derdi olanların içini ferahlatmaya gidiyorum :)
annem çok zorluk yaşamış hala yasıyor onun yasadıgını yasasam kafayı yerdim belkide onu anlıyorum ama her insanın psikolojisi farklı oluyor. ben bunaldıgım ıcın boyleyım bı de ustune ses takıntısı, annem hep baskalarını örnek verdi bana. hep istediği gibi biri olmamı istedi bende olamadım. bu yuzden içimdeki kıskançlık veya üzüntü de dışa yansıyor olabılır. doktora gorunmem gerekıyor en yakın zaman da. onerebileceginiz psikolog varsa lutfen yazın.O zaman ortada bir iletişim sorunu var. Anladığım kadarıyla annenizin hayatı da kolay olmamış ve size gerekli olan ilgiyi gösterememis bu yüzden. Bazen istemedikeri halde çocuklar göz önünden kayboluyor başka sorunlar varsa. Yani varsınız, ama sizinle fazla ilgilenemiyor. Kaldık ki bazı büyüklerimiz kendileri de hiç anne baba iletişimi bilmeyen insanlar. Onun icin bunu annenizle sakin bir şekilde bir konusun.
çok teşekkürler. Deneyecegim hepsiniUnutmuşum evinize sarı renkli bi saat, aksesuar alın. Sarı renk insan beynine güneşi hatırlatdığı için mutluluk hormonunu artırıyormuş. Sonra hadislerde çok geçen gerçek yemen akiği alın. Tabi bunlardan önce tedavi olup sabrınızı tüketen şeyleri çözmeniz gerekiyor.
anne olmama gerek yok anlamam için. şuan da anlıyorum zaten bu sebeple konu açtım. Anlıyorum fakat kendıme engel olamıyorum.Anne değil ama sadece şunu söyleyebilirim anne olunca anlarsınız . Dünyada karşılıksız tek sevgi anne sevgisi .canımız yandığında canı yanan tek insan
İnan senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım senin yaşında ve o kadar pişmanım ki keşke diyorum yapmasaydım şuan 49 yaşındayım annem çok şükür hayatta ama kadın hala kıyamaz bana . İnsan kaybedince anlıyor kıymetini diyorlar şimdi iyice yaşlandı belki o yüzdendir pişmanlıklarımanne olmama gerek yok anlamam için. şuan da anlıyorum zaten bu sebeple konu açtım. Anlıyorum fakat kendıme engel olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?