Ne olur akıl verin !

La ilahe. Ben arkadaşlarımla gorusmuyorum şu sıralar , hicbirsey yapmak istemiyorum. Annemi alttan almak istiyorum emin olun istediğim tek şey olabilir. Ama sanki biri beni yönetiyor ve çenem durmuyor.
Canimm kardeşim ayni seyler bizim basimizdan da gecti hatta kardesimde ayni senin gibi ceneni tutmayi ogreneceksin la havle deyip herseyi duymayacaksin herseye cevap verirsen mutsuzluk pesini birakmaz kardesim de senin gibi emin ol onada ayni seyleri söylüyorum lafimi yanlis anlama lutfen

Psikolog sana antidepresan verir gönderir onlar da insanı mal ediyor resmen ruh halin değişiyor vücuda zararlı gereği yol ben senin o kadar ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum sen kafanda dediklerini kurup oturtmaya çalış ben seni anlıyorum her canın sıkılınca bana yaz muhabbet edelim kafa dağıtalım
Çok sağol :)

Ses takıntın bnce tüm hayatını alt üst eden sinir sistemlerini bozan
Ciddi destek alman şart bnce
Bi araştır belki uygunsa bulursun bi psikolok
Yada devlete git derdini anlat konuşmak beyinde bitirmek istiyorum vs gibisinden
İlaçla olacak iş değil çünkü

Canimm kardeşim ayni seyler bizim basimizdan da gecti hatta kardesimde ayni senin gibi ceneni tutmayi ogreneceksin la havle deyip herseyi duymayacaksin herseye cevap verirsen mutsuzluk pesini birakmaz kardesim de senin gibi emin ol onada ayni seyleri söylüyorum lafimi yanlis anlama lutfen
Yok anlıyorum gerçekten haklısınız biliyorum bunu. Ama yapamıyorum sorun burada başlıyor zaten. Yani o sıra beni biri yönetiyor sanki.

Ses takıntın bnce tüm hayatını alt üst eden sinir sistemlerini bozan
Ciddi destek alman şart bnce
Bi araştır belki uygunsa bulursun bi psikolok
Yada devlete git derdini anlat konuşmak beyinde bitirmek istiyorum vs gibisinden
İlaçla olacak iş değil çünkü
Çok doğru

Bakın sorun babaannem değil. Hatta babannemin bana hiçbir zararı yok. Tek zararı diş sesi yaptığı için içeride oturamiyorum bu. Bunaldım tek odada yoksa asla yaşlı bı inssni kırmam. Ama anneme karşı susamiyorum buna engel olamıyorum delirmek uzereyim
Bilinçaltı ile alakalı yaşam alanınız daraldı ve düzeniniz bozuldu. Ses takıntınızda tetikliyor tabi. Bu yüzden de annene çıkışıyorsunuz. Çünkü bire bir aynısını yaşadım.

Anneannem bize geldiğinde benimle aynı odada kaldı ki odam yoktu salonda yattık karşılıklı. Kemik erimesinden dolayı koku oluşuyordu garip bi şekilde yatalaktı alzheimerdı. Ve ben kabullenemedim düzenim bozuldu ve farketmeden annemin üzerine gittim her konuda tartıştım ama o da arada kalmıştı yapacak çok da bişeyi yoktu. Bir süre idare ettik ama ben farketmeden depresyona girmiştim evde yatalak hasta psikolojisini kaldıramadım en son çantamı aldım ablama gittim. Sonra ölünce biraz daha büyüyünce içim hep buruk kaldı keşke öyle olmasaydı diye

Kızlar ben 23 yaşındayım, yaşadığım hayat o kadar boktan geliyor ki. Anlatsam çok uzun olacak. Kısa keseceğim. Çalışıyorum işten eve evden işe geliyorum. Bı babaannem var her üç ay da bı bı çocuğunda kalıyor ve iki buçuk aydır bizde kendisi alzaymir. Benim bı odam yok , içeride yatıyorum. Faksr aşırı derecede ses takıntım olduğu icin annemler odayı bana bıraktı onlar içeride yatiyor. İki buçuk aydır sadece odadayim , komşularımız aşırı iğrenç insanlar gece 1lere kadar ses yapıyorlar. Ben dışarıda çok mutlu neşeli esprili inssnimdir ama eve gelince kafayı yiyorum. Annem bana batıyor sanki. Kadın ne söylese ters anlıyorum aşırı üzülüyorum kızlar. Kendime engel olamıyorum. Annemle konusamiyoruz artık, sürekli nasihat vermesinden bıktım sürekli temizlik muhabbetinden bıktım . Konuşulmuyor artık ve ben de bunu ona düzgün bı dille söyleyemiyorum. Ne olursa olsun o benim annem , ama onu çok kiriyorum kızlar elimde olmadan. Kafayı yicem artık dışarı da mutluyum eve bı giriyorum dünyam başıma yikiliyor sanki. Bıktım bu ruh halinden. Yardım edin bana lütfen
Benim annem yok var da yok bize hıc bakmadı. Babamda oyle bunaldıgınız ev ortamınıza sahip olmayı cok isterdim. Kimsesizlik cok acı. Annenizin kıymetini bilin uzmeyın

Bulmuşsunuz kırabilecek anneyi, stresinizi üzerinde atıyorsunuz.
Psikojiniz bozuksa işyerindekilerden çıkarın sinirinizi kolaysa.

Madem herşeyin farkındasınız, şartlarınızı zorlayıp tedavi olun. Alzemir hastası kayınvalidesine bakan kadına birde siz zorluk çıkarmayın.

Yok anlıyorum gerçekten haklısınız biliyorum bunu. Ama yapamıyorum sorun burada başlıyor zaten. Yani o sıra beni biri yönetiyor sanki.
Icinden 10 a kadar say ya sabir çek canim bende çok işe yariyor herkes benim çok sabirli olduğumu soyler sende dene bak

Bilinçaltı ile alakalı yaşam alanınız daraldı ve düzeniniz bozuldu. Ses takıntınızda tetikliyor tabi. Bu yüzden de annene çıkışıyorsunuz. Çünkü bire bir aynısını yaşadım.

Anneannem bize geldiğinde benimle aynı odada kaldı ki odam yoktu salonda yattık karşılıklı. Kemik erimesinden dolayı koku oluşuyordu garip bi şekilde yatalaktı alzheimerdı. Ve ben kabullenemedim düzenim bozuldu ve farketmeden annemin üzerine gittim her konuda tartıştım ama o da arada kalmıştı yapacak çok da bişeyi yoktu. Bir süre idare ettik ama ben farketmeden depresyona girmiştim evde yatalak hasta psikolojisini kaldıramadım en son çantamı aldım ablama gittim. Sonra ölünce biraz daha büyüyünce içim hep buruk kaldı keşke öyle olmasaydı diye
Ya sanırım şuan bu durumu yaşıyorum ama kabullenemiyorum. Annemin yaşadığı şeylerde çok zor ve ben bencillik yapıyorum. Boyle olmasını hiç istemiyorum

Benim annem yok var da yok bize hıc bakmadı. Babamda oyle bunaldıgınız ev ortamınıza sahip olmayı cok isterdim. Kimsesizlik cok acı. Annenizin kıymetini bilin uzmeyın
Ya çok haklısınız. Bakın vallahi diyorum kahroluyorum. Ya ben sinek öldürmeyen insanım yemin ederim evde biri sinek öldürmeye kalksa yakalayıp dışarı salarim. Ama anneme karşı duramıyorum. Perişan oluyorum dusununce

Back
X