Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım biz müneccimiz ve şıp diye sorunu bulup söyleyeceğiz
öyle demek istmiyorum sadece sıkıntımı paylaştım ve akıl istiyorum soruyorum söylemiyr sürekli erteliyor
Ne demek soruyorum söylemiyor,erteliyor ? Bu 1 2 ay değil 1,5 sene. Bir kez erteler 2 kez hadi 3 kez. Ama sonra acaiplik olduğu anlaşılır. Siz bugüne kadar öğrenemediyseniz, artık uğraşmayın bile
Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim eşim benimle ilk gece dışında cinsel ilişkiye girmedi GİRMİYO nedendir siz söyleyin
ya ben 1 hafta olmasa hemen soruyorum değil 1.5 seneeee
arkadaşlar anlamıyosunuz beni eşimi çok seviyorum sadece cinsel birleşme olmuyor onun dışında herşey var oraya gelince kalıyor
piskolata benim uzun cümlerlerle anlatmak istediklerimi, değişik topiklerde kısa ve öz söylemişsin,bayılıyorum anlatımlarına:)
konu sahibi ark. nedenleri bellidir ama hiçbiri iyi değil....başka kadın olabilir,sağlıkla ilgili bir sorunu olabilir,aseksüel olabilir,eşcinsel olabilir...ya da hiçbiri çok fakrlı aklınıza gelmeyen bişey olabilir,ama en doğrusunu eşi,niz söyleyecektir size..1,5 yıl uzun zaman mutlaka bi konusu olmuştur heralde...
ya ben 1 hafta olmasa hemen soruyorum değil 1.5 seneeee
Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim eşim benimle ilk gece dışında cinsel ilişkiye girmedi GİRMİYO nedendir siz söyleyin
arkadaşlar anlamıyosunuz beni eşimi çok seviyorum sadece cinsel birleşme olmuyor onun dışında herşey var oraya gelince kalıyor