Ne olur akıl verinnn

yine kocaman bi soru işaretiyle birömür geçermi guarta :( ne sorunları olan insanlar var benim derdime bakın arkadaşlar eşim beni aldatmıyor sevdiğini hissediyorum ama derdime bakın işte

ama bu da büyük bi dert..öyle milletin ne derdi va bu da dert mi diye düşünme..evli çiftlerin arasında durduk yere cinsellik bitmişse bu çok büyük bir derttir.

sevmek ayrı mutlaka seviyodur ama bir de bunu göstermek var değil mi? normal bir adam nasıl sevdiği kadınla birlikte olmak istemez aklım almadı..eğer çocuk içinse bir sürü korunma yöntemi var..bu asla bahane olamaz.

yok canım sertleşem sorunu yokmuş,söyledi sevenler...
o zaman dedim ya,reddedemeyeceği bir duruma getirsin adamı,yani kadınız hepimiz nası yapılacağını biliriz heralde,açıkça anltmıyım şimdi burda:)

öyle deme bu çok büyük bir sorun...sen küçümsersen adam daha da kötü olur.tam tersi çok büyük sorun olduğunu hissettirmen lazım adama....
böyle ömür geçmez o yüzden hemen bu akşam uygulamaya geçiyosun,yukarda dediğim şekilde. yok mu dedi...o zaman konuş doktora gitmeliyiz,kliniklere gitmeliyiz de..büyük oyna,reddederse,ben çcuk istediğimde ne oalcak de...bu yüzden senden ayrılmak istemem de...

O zaman sevenler böyle cansız manken gibi duruyor. Her halt var da o yoksa ve sevenler de bu duruma göz yumuyorsa…
Yani o noktaya geldikten sonra otursun bari üstüne. Ayy çok utandım.:17:

guarta napıyım söylesene

bak canım dediğim gibi yap.önce moralini yüksek tut..akşam için hazırlan..onu reddetmesi çok zor noktaya getir.yine yok derse,o zaman çok ciddi konuş..yazdığım gibii....
zaten bu şekilde ömür geçmez..sen sonuna kadar uğraş,teadvi olması için,psikolg için...elinden ne gelirse..ama önce tam sorunu öğrenmen lazım..

arkadaşlar böyleleri var
arkadaşım var bu konuda oda şikayetçi eşi doktora gitmekte istemiyor
ama aldatmada yok işin içinde herşey güzel gidiyor derken boşalamama sorunu oluyormuş
bir dahada denemek istemiyormuş aradan 1-2 ay sonra ama yine olmuyormuş :50:

çok ciddi bi problem ama psikolojik olduğunu düşünüyorum
arkadaşım götüremiyor doktora ama sen dene istersen
yardımı olacağından eminim

arkadaşlar böyleleri var
ama aldatmada yok işin içinde herşey güzel gidiyor derken boşalamama sorunu oluyormuş

aynen öyle enbitane doktora gitmez diyorumya size söyledimmi bilmiyorum onun için bu sorun bile değil gibi o canımı daha çok sıkıyor

O zaman sevenler böyle cansız manken gibi duruyor. Her halt var da o yoksa ve sevenler de bu duruma göz yumuyorsa…
Yani o noktaya geldikten sonra otursun bari üstüne. Ayy çok utandım.:17:

:1::1:işte reddedemeyceği nokta dediğim şey de o yani:1::1:ben anlatmıyım dedim,sen söylemişsin,ağzına sağlık..
artık bu noktadan sonra utanılcak bişid e kalmadı..sevenler bu kadarına kadar yazdık,artık uygulamak sana kalmış...banlanmaz da kalırsak,yarın öğrenicez senden son durumu..

arkadaşlar böyleleri var

önce normal olup sonra soğuyan insanları anlarım...nedenleri vardır.. bünyesel rahatszılık vardır vs. ama bunlar ilk günden beri böyleymiş. yani taze evliler ama adam hadım olmuş gibi olmuyor yani.. 1 kere olmuş. sonradan olanlar kesin rahatsız ama bu çok çok garip.

:1::1:işte reddedemeyceği nokta dediğim şey de o yani:1::1:ben anlatmıyım dedim,sen söylemişsin,ağzına sağlık..
artık bu noktadan sonra utanılcak bişid e kalmadı..sevenler bu kadarına kadar yazdık,artık uygulamak sana kalmış...banlanmaz da kalırsak,yarın öğrenicez senden son durumu..

tamam arkadaşlar fikirleriyle bana destek olanlar "teşekkür ederim" sorunum çözülmedi belki ama fikirlerinizle rahatladım tekrar tekrar konuşcam oda çözüm olmuyor ama başka çare yokki onuda anladım konuyu bu akşamlık kapattık iyi akşamlar arkadaşlar

Son düzenleme:
tamam arkadaşlar fikirleriyle bana destek olanlar "teşekkür ederim" sorunum çözülmedi belki ama fikrilerinizle rahatladım tekrar tekrar konuşucak oda çözüm olmuyor ama başka çare yokki onuda anladım konuyu bu akşamlık kapattık iyi akşamlar arkadaşlar

ohoooo ama arkadaşım o kadar fikir sordun yazdık,sorunum çözülmedi,aynı şeyler konuşulacak demek hoş mu şimdi???
ben işi gücü bırkatım,sabahtan beri yazıyorum sana..belki yardımcı olurum diye...
akşama ne yazapcağına kadar yazdık artık yüzümüzü kızarttık da..sen bilirsin ister uygula ister böyle devam et...

hadi iyi akşamlar benipek..

ohoooo ama arkadaşım o kadar fikir sordun yazdık,sorunum çözülmedi,aynı şeyler konuşulacak demek hoş mu şimdi???
ben işi gücü bırkatım,sabahtan beri yazıyorum sana..belki yardımcı olurum diye...
akşama ne yazapcağına kadar yazdık artık yüzümüzü kızarttık da..sen bilirsin ister uygula ister böyle devam et...

hadi iyi akşamlar benipek..

yanlış anladın guarta ben öyle demek istemedim aynı şeyleri konuşucaz haklısın çok yardımcı oldun teşekkür ederim tekrar açmıcam bu konuyu bi gelişme olursa tekrar teşekkür etmek için yazarım hoşçakal

bana yardımcı olan diğer arkadaşlarım sizlerede iyi akşamlar

Back
X