- Konu Sahibi mucizelerim
-
12 ila 14. Haftalarında kanama yaşayıp sonra düzelen çocuğunu her normal sağlıklılar gibi kucağına alan , oldu mu..
Neler yaşamıştı,
kanaması ne kadar sürmüştü,
knaması bittikten sonra ne kadar süre sonra normal hayatına devam etti,
ne zaman sonra dışarı ,
çarşyıya gidebildi..
Anlatabilirler mi başına gelen,
geçmişte veya yeni...fark etmez ...
12 ila 14. Haftalarında kanama yaşayıp sonra düzelen çocuğunu her normal sağlıklılar gibi kucağına alan , oldu mu..
Neler yaşamıştı,
ne zaman sonra dışarı ,
çarşyıya gidebildi..
Canım ben anlattığın durumu 6 ile 8. hafta arasında yaşadım, bol bol su iç, dinlen, gerekirse hiç iş yapma. Bebeğin çok yeni olduğu için yorgunluğa gelememiştir. İnşallah en kısa sürede bütün sıkıntın stresin geçer. Bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Allahım nazarlardan korunsun bebeğini de seni de...
Ben 8.ve 11.haftalarım arasında çok yoğun kanamalar geçirdim...Bi akşam hastaneye gittik serum falan bağladılar,sonrasında da 3hafta boyunca iğne vuruldum,eve hemşire geldi...Doktor dinlenmemi söyledi..Ben de hiç yerimden kalkmadım,hiç bi iş yapmadım,hep yattım...Artık yerimden kalkmaya korkar hale gelmiştim...Bi kaç kere kanamalarım sırasında parçalar geldi ben bebeği düşürdüğümü sandım ama rahimdeki parçalar gelmiş doktor öyle söyledi....
Bütün bunların sonucunda 13.haftamda falan kanamalarım tamamen kesildi ,ama yinede doktorum ve evdekiler istirahat konusunda ısrarcı olunca bende hep yattım,hiç bi iş yapmadım..İlk 3ayımda annem,sonrasında da kayınvalidem yanımdaydı,hala da yanımda ve bana hiç bi iş yaptırmıyolar..6.aydan sonra daha da rahatladık çok şükürŞimdi 8.ayımızın bitmesine 10günümüz var...
Doğum yapmadım ama kanaması olan arkadaşlarım için iyi bi örnek olduğumu düşünüyorum..Kendini çok fazla strese sokma lütfen,İNŞALLAH sağlıcakla,hayırla kavuşursun bebişineRABBİM yar ve yardımcın olsun
çok çok teşekkür ederim... benim dr ne dediği belli olmuyor bi öle bi böle o yüzden daha çok verilere yaşanmışlara anlatmanıza ihtiyacım var.. yaşayanlar anlatmaya devam edin ne olur.. benim kanamam 4. gün tamamen dindi.. ama kanama olmazdan önceki , vücut ağırlığı , bacakta rahimde ağrı vs devam ediyor. ben korkuyorum bebeğim sorunlu olursa diye...
Rabbim dualrınızı sizede versin inşaallah canlarım..
canım benimmm ne kadar içten yazmışsın yansıyor buCanım gecirdiğin kanama şu an dindiğine göre telaş yapmanı gerektirecek bir durum yok, zaten kanamanın nedeni bebekte bulunan bir soruna bağlı ise vücut bebeği kabul etmiyor ve bebeği atıyor (Allahım esirgesin kimselere yaşatmasın). Ancak seninde yaşadığın gibi kanama annenin rahim yapısından veya o anda yaptığı yanlış bir hareketten kaynaklanıyorsa bebeğe bir zararı olmuyor. Zaten gebe kadınlardan 10 tanesinden 7 sinde kanama görülebilyormuş ve bunlardan 2 - 3 tanesi düşükle sonuçlanıyormuş. Çok şükür senin bebeğin şu an göbüşünde ve sağlıklı. Senin kanaman 4 günde tamamen bitmiş, benim ki 2 hafta boyunca devam etti. Allahım bundan başka korku yaşatmasın, düşük önleyici ilaçlarını kullanmaya devam et, bol sıvı tüket ve dinlen. Fazla telaş yapma bebeğin artık hepsini hissediyor, ufak meleğinin huzursuz olmasını istemezsin değilmi annesi
canım benimmm ne kadar içten yazmışsın yansıyor bu
dün ile bu gün kırmızı değil sarı değil iki renk arası kan geldi azcık azcık...
korkuyorum işte ne kadar çabalasamda
iyi ki varsınız kardeşlerim benim
İnşallah bu akıntı da geçecek ve doya doya hamileliğini yaşayacaksın. Korku olması çok doğal ama aklına kötü birşey getirme, sen bebeğini kucağına almayı ne kadar çok istiyorsan, bebeğinde senin sıcak kucağına gelmeyi çok istiyor. Her zaman bunu düşün ve mutlu ol. Allahım ikinize de sağlık sıhhat versin, sağlıkla sıhhatle birbirinize kavuştursun
canım ben de 13. haftamdayım 2 gün önce çok yorgunken kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu dr a gittim düşük tehlikem var, plasenta çevresinde kanamalar varmış benim 1 gün sürdü 2 gündür yatıyorum evde 10 gün raporluyum tuvalet ve yemek dışında kalkmıyorum, bu başlığa gelecek cevapları ben de merak ediyorum. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, canım sen de bol bol yat dinlen çok sıcak banyo yapma ılık ve kısa süreli duş al, ani eğilme, Rabbimize emanet bebeklerimiz...
amiiiinn hepimiz için inşaallah...canım daha doğum yapmadım ama ilk 11 hafta benimde lekelenmem oldu hatta sabaha karşı 5 te çoğaldı hastaneye gittik yatırdılar serum ilaç fln.hiç kalkmadan 4.aya kadar yattım bol su iç dinlen wc dışında hiç kalkma benim 6 ay bitti şurda 1 aydır çarşıya inebiliyorum ondada fazla yorulmadan.Allah şifa vesin canım
Neler yaşamıştı,
ne zaman sonra dışarı ,
çarşyıya gidebildi..
ayy vallamı.. bana direk hapını verdi zaten.. şuan kanama yok sarı akıntı var.. ama kanama dindi dediğimde az bişe gene gelmişti bida gelir mi diyo insan.Ben kac haftalıktım tam hatırlamıyorum ama zaten 4 haftalıktan itibaren hergun duzenli koyu kahve renginde akıntılarım kanamam vardı , doktorum hep morall veren biri olduug iicn dusuk tehliken var demedi ama progestan verdi fitil olarak ve ilşki yasak dedi....neyse aradan kac hafta gecti bilmiyorum bi gece bi anda baktımki benden sıcak biseyler geliyooo, bildigin kan ve durdurulamıycak gibi, acil hastaneye gittik ,acildeki doktor dusuk tehlikemin oldugunu o zaman dile getirdi ve igne falan yaptlar .bu igne haftalık igneydi , progestanıda bu sefer agızdan gunde 3 defa aldım...ve 1 hafta - 10 gun yatak istirahatı verdi ...3buuck aylıktan sonra kahverengi lekelenmem falan duzeldi....Su an 31 . haftamdayım insallah saglıklı bi sekilde bebegimi kucagıma alıcam ve umarım sende bu sıkıntıdan biran evvel kurtulursun.
Ben calısıyordum işi erken bıraktım , cunku yememkte yiyemiyordum. 5 .ayıma kdarda bu sorun devam etti...Ama 5 ten sonra bayagı rahatladım diyebilirim tabii bu sefer karnın buyuyor o başka
Neler yaşamıştı,
ne zaman sonra dışarı ,
çarşyıya gidebildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?