Hangi marka bu test?Eki Görüntüle 3617722 Eki Görüntüle 3617722
PRegnyl ıgnesının 12.gunu erken gebelik testı ayrıca iğneden 6=gunu 9.gunu kaset testler negatiftı .
Hangi marka bu test?
Negatif gözüküyor canımEki Görüntüle 3617722 Eki Görüntüle 3617722
PRegnyl ıgnesının 12.gunu erken gebelik testı ayrıca iğneden 6=gunu 9.gunu kaset testler negatiftı .
Attım fotoyu negatif mı buNegatif gözüküyor canım
İlk attıkların negatif sonraki de kuruma çizgisine benziyorAttım fotoyu negatif mı bu
İnşallah vardır canımFotodan kaynaklı kan verdım 14.000da çıkacak artık bellı olur
İnşİnşallah vardır canım
Hayır catlatma ıgnesının 12.gunu erken gebelık testı yaptım daha oncecede 6.ve 9.gunler yapmıştım negatiftı .Var gibi varsada yenidir .. regliniz geçti mi ? Kaset testler bu sıralar biraz sıkıntılı yanlış sonuç verebiliyor kan en doğru sonucu verecektir hakkınızda hayırlısı olsun
Verdım kan 14.00da sonucu alıcam ınsVar gibi varsada yenidir .. regliniz geçti mi ? Kaset testler bu sıralar biraz sıkıntılı yanlış sonuç verebiliyor kan en doğru sonucu verecektir hakkınızda hayırlısı olsun
Anladım umarım vardır ozaman sonuçlarınızı yazarsınızHayır catlatma ıgnesının 12.gunu erken gebelık testı yaptım daha oncecede 6.ve 9.gunler yapmıştım negatiftı .
Çok yeni olduğu için silik çizgi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?