Ne olur bana akl verin....

harfler neden bu kadar eksik. okurken zorlanalım diyemi.?
biraz daha dikkat....
arkadaşına güveniyorsan ,bırak defolup gitsin. sevgisi olsa ,sana,bunları yaparmı...
onun büyümeye ihtiyacı var. hemde kişiliğini geliştirmeye........

O kadar küçüksün ki sana ne desek de algılayamayacaksın..Dünya onun etrafında dönüyor sanıyorsun..yazdıklarından bakılırsa da peri masalı gibi zannediyorsun ilişkileri..bakışlarımız yetiyordu,konuşmaya bile gerek kalmıyordu..hayallar,umutlar,kırlarda koşmalar filan..Canım akışına bırakmak lazım bazen hayatı..hayat müdahalelerden pek hoşlanmaz..sen suyu yokuşa sürdükçe hayat inatla aşağı doğru yön verir..sonuç; yorulmuş bi kalp..zaten yaşın gereği kalbin cam gibi..böyle bi ilişki başlasa bile sağlıklı olmaz emin ol..o da sen de hazır değilsiniz hayal ettiğin gibi bi aşk yaşamaya..önce geleceğinle ilgili en önemli binayı inşaa etmeye başla..Eğitim yani..ayaklarının üstünde durabilmek,bu dünyaya ayak uydurmak için,depremlerde sağlam kalabilmek için,kendine olan saygını kazanman için önce eğitim duvarlarını örmen lazım..Aşklar,ilişkiler,gelgitler istemediğin kadar çok yaşanıcak zaten ilerde..şimdiden kendini yorma..

Böyle bir konuda akilmi bekliyorsun hala?
bas kiçina tekmeyi sanki 40 yillik kocan allasen
kimse aşktan ölmemiş sende ölmezsin merak etme:delphin:

Son düzenleme:
ilk mesajına baktım kelimeler hep eksik, sonra bir arkadaş uyarmış tam yazasan iyi olur okuyamıyorum diye ama aynen devam edilmiş.

sana edebileceğim tek yardım yazdığın metin konusunda olabilir.
birebir mesajlaşmıyorsun burada, bi sürü kişi okumaya çalışyor yazdıklarını..
biraz özen lütfen..

Ortada bir ilişki yokmuş ki zaten, sen ise, yıllar süren bir ilişki varmış gibi duydukların karşısında şoke olmuş kendini aldatılmış kullanılmış gibi hissetmişsin..Yani 1 yıl sonunda 1 kez buluşuyorsunuz ve 3-5 sene hiç buluşmadan da olsa gizli saklı da olsa onu beklemeye razı oluyorsun? Pek anlamadım ilişkinin boyutunu...

Kendine biraz zaman ver bence, aranızda bir ilişki var mı gerçek anlamda, onu tart ilk önce canım..

Bu arada yazım şeklin beni de çok rahatsız etti..

Ben de konuyu okumak istedim açıkçası ama inanın hiçbirşey anlamadım.Sanki şifre çözmeye çalışıyormuş gibi hissettim kendimi.
Burada gördüğümüz örnek tek değil maalesef:(Forumun her yerinde bu türden, çirkinleştirilmiş Türkçe konuşuluyor.Sizlerin bizlerin uyarması işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla.Yönetimin yeni kural getirip doğru Türkçe konuşmaya destek olması gerekiyor.Gerektiğinde üyeye ceza da verebilmeli.
Benim korkum gençler yakında uydurdukları bu yazı dilini konuşmalarına da yansıtacak.
Geleceğe umutla bakmak istiyorum ama dilimize bile sahip çıkmıyorlar.

öncelikle sesli harfleri kullanarak başlayabilirsin hayatını düzene sokmaya!!!
sonra da olmayan bir ilişkiyi gözünde devleştirmekten vazgeçebilirsin...
yaşın küçük sanırım ve bunlar da çocukça...
bırak istediği yere gitsin...senin de bir hayatın olsun...gerçek bir hayatın...

Ben de konuyu okumak istedim açıkçası ama inanın hiçbirşey anlamadım.Sanki şifre çözmeye çalışıyormuş gibi hissettim kendimi.
Burada gördüğümüz örnek tek değil maalesef:(Forumun her yerinde bu türden, çirkinleştirilmiş Türkçe konuşuluyor.Sizlerin bizlerin uyarması işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla.Yönetimin yeni kural getirip doğru Türkçe konuşmaya destek olması gerekiyor.Gerektiğinde üyeye ceza da verebilmeli.
Benim korkum gençler yakında uydurdukları bu yazı dilini konuşmalarına da yansıtacak.
Geleceğe umutla bakmak istiyorum ama dilimize bile sahip çıkmıyorlar.

afedersiniz düzelttim yazıyı şimdi okuyabilirsiniz

Öncelikle teşekkür etmek istiyorum duyarlı davrandığın için a.s.
sorununa gelince; hovarda diye tabir ettiğimiz erkek tipi bahsettiğin.Bu kişiyle hiçbir geleceğin olmaz.Sevgi çoğu zaman mantığın önüne geçebiliyor ama şunu da unutma onu düşündüğün sürece acı çekersin.
sakın bu kişiyi ciddiye alıp mail falan da atma.Eminim karşına doğru düzgün seni hakedecek efendi biri çıkacaktır.
Ardına bakmamak üzere kendine tertemiz bir sayfa aç
Zaten bir süre sonra "kendimi boşu boşuna üzmüşüm değmezmiş" diyeceksin.

bz 17 yaşndayız.

17 miiiii yuhhhhhhhhhhhhhhhhh tatlımmm ne işin var senin böyle şeylereee ..
Aboooooooooooo derslerıne felan calıs sen ...
Baska bır hayatta ask yasamak felannn abooooooooo..

Bu oğlancık otellerde davetlerde odalara kapanmalar felan dedın... Kız 17 yaşındakı oğlanaa oda bile vermezler ......
Bu qençlikkkkk nereyee gidiyoo böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

--- Bu konuyu.... ablalarım başıma böyle bır olay qeldi ...Ama ne kadar yanlış yaptığımı farkettim hayatıma çeki düzen verdim.Umarım bundan sonra böyle gereksız olaylarla ve şahıslarla tanışmam... Desteklerıınız ıcın tsk ederım...---

Keşke konuyu böyle açsaydın tatlım...

Son düzenleme:
işte erkekler...erkekler kadınsız 1 ay duramaz sen 4-5 yıl da olsa beklerimden bahsetmişsin. Bagrına taş basıcan, erkeklerin iki yüzlülükleri bitmiyor ki..

Ayrıca evet 17 yaş fazla abartılı, ben 25 yaşında başladım çıkmaya , zor başa cıktım, daha çok küçüksün, senin dertlerin başka olmalı bu yaşta, öss, dersler vs gibi..

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür etmek istiyorum duyarlı davrandığın için a.s.
sorununa gelince; hovarda diye tabir ettiğimiz erkek tipi bahsettiğin.Bu kişiyle hiçbir geleceğin olmaz.Sevgi çoğu zaman mantığın önüne geçebiliyor ama şunu da unutma onu düşündüğün sürece acı çekersin.
sakın bu kişiyi ciddiye alıp mail falan da atma.Eminim karşına doğru düzgün seni hakedecek efendi biri çıkacaktır.
Ardına bakmamak üzere kendine tertemiz bir sayfa aç
Zaten bir süre sonra "kendimi boşu boşuna üzmüşüm değmezmiş" diyeceksin.

evet çok haklısınız. hep böyle oluyor aslında zaman geçtikçe nelere üzülmüşüm ben diyorum :1no2: bu çok derin bir acı benim için. tabiki geçicek ama bıraktığı hayal kırıklığı, eksiklik bu biraz zaman alıcak. derslerime yönelmeye çalışıyorum yalnız kalıp düşünmemek için. desteğnz içn teşekkr edrm :kedi:

17 miiiii yuhhhhhhhhhhhhhhhhh tatlımmm ne işin var senin böyle şeylereee ..
Aboooooooooooo derslerıne felan calıs sen ...
Baska bır hayatta ask yasamak felannn abooooooooo..

Bu oğlancık otellerde davetlerde odalara kapanmalar felan dedın... Kız 17 yaşındakı oğlanaa oda bile vermezler ......
Bu qençlikkkkk nereyee gidiyoo böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

ya bu da babası pansiyon işleten birini bulmuş gitmiş antalyada şmdi. arkadaşlarının evlerine falan gidiyormuş. bilmiyorum ya çok iğrenç şeyler bunlar. değmezmiş bunu çok iyi anladım.. tek isteğim bir zaman sonra yaptıkları için pişmanlık duyması. gerçi benim açımdan hiçbir şeyi değiştirmeyecek bu ama o acıyı yaşasın istiyorum

Bak şimdii qüzelimm sakın bu oğlanlaa bırdaha iletişime qecmee ister pişman olsunn isterr olmasınn..
Senı hıc baglamasın nabtıgı sen kendı yoluna bakıcaksınn...

Bak yaz tatili qeldii başka insanlarla tanış güzel vakit qecirr..

GENCıM GÜZELıM ELıMı SALLASAM ELLıSı SENıN SLOGANIN OLSUN TAMMMI =)opuyorumnanaktan

Bak şimdii qüzelimm sakın bu oğlanlaa bırdaha iletişime qecmee ister pişman olsunn isterr olmasınn..
Senı hıc baglamasın nabtıgı sen kendı yoluna bakıcaksınn...

Bak yaz tatili qeldii başka insanlarla tanış güzel vakit qecirr..

GENCİM GÜZELİM ELİMİ SALLASAM ELLİSİ SENİN SLOGANIN OLSUN TAMMMI =)opuyorumnanaktan

evet yaz tatiline gelmesi benim için şans aslında kendimi toparlayabiliceğimi düşünüyorum. koskoca bi zaman dilimi var önümde ve onsuz bir hayatı baştan yaratabilirim.

tmm sloganım budur artk kaydirigubbakcemile2

içindeki acı sanırım sadece zamanla söner. Aşk acısı hiçbir eylemle yok olmuyor. onada ne yapsan boş bence. yorma kalbini bosuna

cnm seni şimdiden üzen biri ilerde dahada üzebilir bence aklın artık duygularının önüne geçmeli ve onu bi şekilde kalbinden at.sana ve sevgini hak eden biri çıkacaktır karşına Allah herşeyin hayırlısını versin.Allaha emanet ol

Verilmiş sadakan varmış diyelim bence aklına getirme bile tekrar birlikte olmayı. Geleceği düşün senin sevgini hak edecek biri şu dünyada muhakkak vardır.

Back
X