Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de konuyu okumak istedim açıkçası ama inanın hiçbirşey anlamadım.Sanki şifre çözmeye çalışıyormuş gibi hissettim kendimi.
Burada gördüğümüz örnek tek değil maalesefForumun her yerinde bu türden, çirkinleştirilmiş Türkçe konuşuluyor.Sizlerin bizlerin uyarması işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla.Yönetimin yeni kural getirip doğru Türkçe konuşmaya destek olması gerekiyor.Gerektiğinde üyeye ceza da verebilmeli.
Benim korkum gençler yakında uydurdukları bu yazı dilini konuşmalarına da yansıtacak.
Geleceğe umutla bakmak istiyorum ama dilimize bile sahip çıkmıyorlar.
bz 17 yaşndayız.
Öncelikle teşekkür etmek istiyorum duyarlı davrandığın için a.s.
sorununa gelince; hovarda diye tabir ettiğimiz erkek tipi bahsettiğin.Bu kişiyle hiçbir geleceğin olmaz.Sevgi çoğu zaman mantığın önüne geçebiliyor ama şunu da unutma onu düşündüğün sürece acı çekersin.
sakın bu kişiyi ciddiye alıp mail falan da atma.Eminim karşına doğru düzgün seni hakedecek efendi biri çıkacaktır.
Ardına bakmamak üzere kendine tertemiz bir sayfa aç
Zaten bir süre sonra "kendimi boşu boşuna üzmüşüm değmezmiş" diyeceksin.
17 miiiii yuhhhhhhhhhhhhhhhhh tatlımmm ne işin var senin böyle şeylereee ..
Aboooooooooooo derslerıne felan calıs sen ...
Baska bır hayatta ask yasamak felannn abooooooooo..
Bu oğlancık otellerde davetlerde odalara kapanmalar felan dedın... Kız 17 yaşındakı oğlanaa oda bile vermezler ......
Bu qençlikkkkk nereyee gidiyoo böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Bak şimdii qüzelimm sakın bu oğlanlaa bırdaha iletişime qecmee ister pişman olsunn isterr olmasınn..
Senı hıc baglamasın nabtıgı sen kendı yoluna bakıcaksınn...
Bak yaz tatili qeldii başka insanlarla tanış güzel vakit qecirr..
GENCİM GÜZELİM ELİMİ SALLASAM ELLİSİ SENİN SLOGANIN OLSUN TAMMMI =)opuyorumnanaktan