arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim ve şu son 2 aydır sanırım depresyondayım eşimin annesi geldi her yaptığı battı hani hep böle yapardı zaten kızardım ama bir iki söylenip geçerdim ama bu sefer kafayı yiyeceğim sürekli aklıma takıyorum bana şunu yaptı bunu etti diye kendi kendime kaldıkça kendimle kavga ediyorum akşam eşim eve geliyor ona dır dır ediyorum eşim dünyanın en mükemmel kocası bana göre cok anlyışlııııı beni kimseye ezdirmez ama bana bi haller oluyor eşimi deli gibi seviyorum ve deli gibi de kıskanmaya başladım şu son 2 aydır. bir haftadır dedesi bizde son günlerimi bu sekilde geçiriyor olmak deli ediyor beni birileri bana yardım edecekken ben birilerine hizmet ediyorum bunaldıııımmm daraldııımmmm öleceğim en çok eşime dırdır edip durdugum için pişmanım sürekli şekayetleniyorum şuan yaptığım gibi yaşadığım kolay şeyler değil anlayış beklerken anlayışsız insanlar içinde kaldım eşimin anneside dedeside kendine hizmet ettirip durdurlar ama benim böyle yapmamam lazım sabır etmem lazım çünki eşiim çoookk iyi anlayışlı onun hatrına yapmayım diyorum ama bunalttım eşimide kendimide ne olur bana bi akıl verin namazımı kılıyordum son zamanlarda onuda bıraktım