Ne olur bana bi akıl veriiiinnnnn delirmek üzereyim :(

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim ve şu son 2 aydır sanırım depresyondayım eşimin annesi geldi her yaptığı battı hani hep böle yapardı zaten kızardım ama bir iki söylenip geçerdim ama bu sefer kafayı yiyeceğim sürekli aklıma takıyorum bana şunu yaptı bunu etti diye kendi kendime kaldıkça kendimle kavga ediyorum akşam eşim eve geliyor ona dır dır ediyorum eşim dünyanın en mükemmel kocası bana göre cok anlyışlııııı beni kimseye ezdirmez ama bana bi haller oluyor eşimi deli gibi seviyorum ve deli gibi de kıskanmaya başladım şu son 2 aydır. bir haftadır dedesi bizde son günlerimi bu sekilde geçiriyor olmak deli ediyor beni birileri bana yardım edecekken ben birilerine hizmet ediyorum bunaldıııımmm daraldııımmmm öleceğim en çok eşime dırdır edip durdugum için pişmanım sürekli şekayetleniyorum şuan yaptığım gibi yaşadığım kolay şeyler değil anlayış beklerken anlayışsız insanlar içinde kaldım eşimin anneside dedeside kendine hizmet ettirip durdurlar ama benim böyle yapmamam lazım sabır etmem lazım çünki eşiim çoookk iyi anlayışlı onun hatrına yapmayım diyorum ama bunalttım eşimide kendimide ne olur bana bi akıl verin namazımı kılıyordum son zamanlarda onuda bıraktım

Merhaba canım, işin zor gerçekten. Yardıma ihtiyacın varken, bol bol dinleniyo olman gerekirken hizmet etmek zorunda olman iyi olmamış. Durumu eşinle paylaşmışsın ama sanırım o da bir çözüm bulamıyor. Yerinde olsam napardım diye düşündüm ve hemen annemi arayıp durumu anlatıp, yardıma ihtiyacım olduğunu söyleyip gelip son haftalarımda yanımda olmasını isterdim. En azından senin yardıma ihtiyacın olduğunu, annenin gelip seni koruyup kollamasıyla kayınvaliden de anlar diye düşünüyorum.

Nefret ediyorum görgüsüz insanlardan. Ne diye gelip kalıyorlar ki ya, dinimizde bile 3 günden fazla kalınmaz bi yerde diye kural var. Gel gör ki bizim Türk kaynanaları, görümceleri bayılırlar gelin hamile kaldı mı hemen yanına yerleşmeye. Senin için çok üzüldüm arkadaşım ama arkadaşımız doğru söylemiş anneni veya kim varsa gelebilecek bir yakınını ara gelsin. Başka yolu yok gibi. Eşin de anlayışlıymış ne güzel. Allah yardımcın olsun. Dua edicem senin için, inşallah bir an önce giderler.

iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar malesef anneme gel diyemiyorum çünki onunda baktıgı yatalak bir kayınvalidesi var ve anlaşılan bu misafir dahada gitmeyecek oglu kızı da ankarada yaşıyorlaar arayıp sormuyrlar bile resmen basımıza attılar tahammülüm kalmadı eşimi üzmeyim diyorum ama kötü durumdayım sanırım beni birtek rabbim kurtarır vardır elbet bir hikmeti bana cookkcok dua edin bende kendim için dua edeceğim.

Aynen öyle canım, iyi tarafından bak. O insanlar mesela dede diyorsun biri yani yaşlı onlara hizmet etmek var ya ne kadar sevap. Keşke anlayışlı olsalar emrivaki değil kendi gönlün isteyerek yapsan ama vardır bunda da bir hayır. Ben inanıyorum doğumun çok kolay olacak, yaşlıların duasını almaya bak. Hep bu yönde düşün yoksa insan kafayı yer seni çok iyi anlıyorum.

haklısın bende kendimi öle teselli etmeye çalışıyorum ama nedense anca 5 dakika sürüyor bu herşey üst üste geldi kayınvalidem yapmadık gıcıklık bırakmadı o gitti kayınvalidemin babası geldi ( dede )peşinden aralık ayından beri evde hep birileri var bense tükendim artık yüzüm gülmüyor eşim üzülüyor ben kendimi toplayamıyorum yerlerdeyim resmen dogumum yaklaştı ve ben bu piskolojiyle doğum yapmak istemiyorum herkez bi an önce doğurayım rahatlayım ister ben dogurmak istemiyorum çünki doğum yaptıgımdada sıkıntı cekecegim rabbim beni affetsin inşallah dogum yapıncada bu insanlar basıma toplanacak bunları bütün gün düşünmekten helak oluyorm çözümümde yok ne yapmalıyım bilmiyorum böle yaptığım içinde rabbim beni affetsin hidayete erdirsin inşallahhh belki rahatlarım diye yazıyorum burda inşallah faaydası olur eşime dırdır etmek istemiyorum

Dök içini rahatla. Foruma bu yüzden üye olduk :)) Gerçekten çok zor bi durum. Benim de akrabadan yana bi şikayetim yok ta komşularım bir tuhaf. Hergün hergün görüşmek isteyen, çatkapı ikidebir gelen, geldiğinde evi inceleyen nefret insanlar. Ayaklarını kestim epeydir ama şimdi doğum bahanesiyle yine damlayacaklar. Ben de inanır mısın bunu düşünüp strese giriyorum. Görgüsüz insanlar yüzünden kendimizi heba ediyoruz. Burdan taşınmayı bile düşündüm sırf bu komşular yüzünden. Ne kadar gıcıklar ya. Off yine aklıma geldi fena oluyorum.

cnm önce tebrik ederim Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah.yaşadıkların gerçekten de sıkıntılı şeyler ve seni çok daraltmış.çok haklısın da daralmak da hem hamilesin hem de büyük bile olsalar sana hizmet ettirmek biraz bana işkence yapılıyormuş gibi geliyor.biraz da duygusal bi dönemdesin cnm.emin ol çocuğunu kucağına aldıktan sonra ne bu sıkıntıları hatırlayacaksın ne de sana söylenen şeyleri böyle kafana takacaksın.sen bi tek çocuğunu düşünmelisin.sen böyle kötü olunca çocuğunda hissediyordur eminim.o yüzden biraz rahatlamaya çalış.bak kendin bile diyorsun ne kadar güzel anlayışlı bi eşe sahipsin.hem böyle bi eşe sahip olduğun için hem de Rabbim in izniyle güzel bi çocuğun olacağı için şükret gerisini de boşver.

cok tesekkür ederim arkadaslar namazımı falan bıraktıgımı söylemiştim bugun tekrar başladım şükürler olsun rabbim beni huzuruna kabul etti sizdende allah razı olsun beni dinlediğiniz için. iyi dualarınız için şuan daha iyiyim rahatlamış hissediyorum kendimi rabbim doğumumolmadan rahat huzurlu günler geçirmeyi nasip eder inş bana hepinizden allah razı olsun

Aaamiiinn inşallah canım. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah. Ben moralim bozulunca hemen kızımı düşünüyorum, onunla yapacaklarımı hayal ediyorum iyi geliyor.

Aaamiiinn inşallah canım. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah. Ben moralim bozulunca hemen kızımı düşünüyorum, onunla yapacaklarımı hayal ediyorum iyi geliyor.
bundan sonra bende dediğin gibi yapacağım oğlumu düşüneceğim rabbim sağlıkla sıhatle naip eder inşallahhh cümlemizin evladını kızlar birşeydaha soracağım aslında bu biraz özel bir soru ama şimdi çevremdekilere sorsam olmaz diyeceğim şuki biz hamile olunca eşlerimiz tensel olarak hep uzaklasırmı yoksa sadece bizdemi öle bişey oldu sevgisinde bişey yok beni düşünüyor ilgileniyor ama ben sarıldıgımda sarılıyor ama bi uzak anladınız beni bizdemi böle yoksa herkezmi aynı acaba eşime sordum bu konu hakkında konusmak istemedi bende uzatmadım

Valla bizde de aynı canım ben hiç takmıyorum bunu. Eşime kendim teklif ediyorum seni ihmal etmek istemiyorum diyorum ama o kızımdan utanıyorum dio Ona bişi olmasın sağ salim kucağımıza alalım dio yani çok anlayışlı bi kocam var bu anlamda. Seninki de belki öyle düşünüyordur.

Canım bunlar hormonlarımıDan kaynaklanıyor sanırım. Bende eşimin annesine falan çok kızıyorum dediğin gibi yaptıkları batıyor resmen ama benim eşimde çok temiz kalpli bunu ona kesinlikle aksetmiyorum. Kendi kendimi yiyorum bazen eskileri bile düşünüp sinirleniyorum. Okadar gerginimki resmen öyle soğudumki bi kaşık suda boğacam neredeyse bazen derdimi annemle paylaşıyorum. Ama eşime söylemem. Bence sende dor dır yapma. Sonuçta oda senin ailene ilgili bi şey söylese kırılırsın. Annesi babası atamaz sonuçta.çok sinir ediyorsa mesafeni koy. Yani diğer yaşadıklarında çok normal. Bende şuan çok ilgiye açım. Eşim biraz siyasetle fazla uğraştığı için benle ilgilenmiyor. Çok sinir krizleri geçirdim.çok ağladım. Çok büyük tepkiler veriyorum. Allah yardımcı olsun. Zaman bir an önce geçsin sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah.

inşallah haklısın eşime yansıtmamam lazım ama ahh şu çenem yokmu tutamıyorum işte. işin acayibi hatamıda biliyorum düzeltemedim bi türlü gerçi eşime söyledim sanırım hormonlarımdan dolayı bu kadar büyük tepkiler veriyorum kayınvalideme surat asmak tan baska bişey yapmadım laf da sölemedim ama eşimi yediiimm bitirdim gerçi oda eve gelen gidenden bunaldıgından bişe demedi bana inşallah dualarım kabul oluyor bugunden itibaren yalnız kalabileceğim şükür yani inşallah belli değil ama bi ihtimal son yatılı misafirde gidecek gibi ama benim kendimi değiştirmem lazım herseyi sorun edip duruyorum şimdiden doğum sonrası kaygılarım başladı bile gelip beni sinir edecek yine diye kendimi üzüp duruyorum biraz sakin ve soğuk kanlı olmayı becerebilsem hiç bi sorun kalmayacak aslında eşim beni mağdur etmez ama bu yersiz kaygılar mahvediyor beni. anlayacagın arkadasım hastalıgımıda biliyorum ilacımıda biliyorum ama iyileşemiyorum benim durumum bu malesef. azıcık soguk kanlılık ve vurdum duymazlık bütün mesele bunda bu arada ben kayın validemi daha önceden hep arayıp sorardım konusurduk sevdigimden degil ama aramız iyi kalsın diye ben hamile olduktan sora yani ocak ayında yanımda kaldıgı sürece bana yaptıkları cok agrıma gitti yüzgöz olmadım bana sunu bunu yaptın diyerek ama artık eskisi gibi aramıyorum suan memlekete döndü 15 falan oldu gideli hiiçç aramadım hoş oda beni hiç aramadı sadece bikere eşime sordu nasıl diye daha önceden hep ben onu arardım şimdi aramıyacagım o bana deger versin bi arasın diye bekliyorum inşallah dogru yoldayımdır onca zamandır arayıp arayıpta bi anda ben iletişimi kesince şok olmuştur eminim umarım eski halimize dönmemiz için birazcık çaba gösterir çünki daha öncesinde hep ben caba gösterdim beni kızdırsa bile görmemezlikten gelip aradım

Son düzenleme:
Bebeginin sagligina ve kendi mutluluguna bak canim:). Gerisi onrmli degil. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…