Ne olur bana bisey söyleyin

Ayse552

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
39
9
1
37
Mrb arkadaslar ben daha önce esim hic bos durmuyor diye konu açmisdim ben görücü usulu evledendim ve benim esim hic bos birakmiyor beni ben bu yuzden bazen cok rahatsiz oluyorum 7 aylik evliyim sizinde ilk evliginizde boyle miydi bazen bosanmayi bile düşünüyorum

Tam bir cevap qlamadigim actim bu konuyu

Mrb arkadaslar ben daha önce esim hic bos durmuyor diye konu açmisdim ben görücü usulu evledendim ve benim esim hic bos birakmiyor beni ben bu yuzden bazen cok rahatsiz oluyorum 7 aylik evliyim sizinde ilk evliginizde boyle miydi bazen bosanmayi bile düşünüyorum
Bizim eşimizin libidosunun senin derdin ile ne alakası var canım.
Eşinle konuşarak ve istemediğin zamanlarda yapmayarak yoluna koyarsın ilikinizi.
Tüm bunlara rağmen, adam hâlâ mal bulmuş mağribi gibi saldırıyorsa, bunun adı cinsel ilişki değil evlilik içi tecavüzdür.

Son düzenleme:
eşinle konuştun mu bunu ?
adamın her canı istediğinde sizinde isteyecek diye birşey yok . istemediğiniz zaman söyleyin bu kadar basit..

İşsiz diye adlandırılan tiplerde çok sık görülür

Yemek, içmek ve seksten başka hayatları yoktur

Seks dışında bir aktivite için iş size düşüyor. Aklını dağıtın ne diyeyim, adamın 1 no.lu çakrası tıkanmış resmen..

Ayrıca hayır hiç birimizde yok hepimiz kardeş gibiyiz eşimizle bir tek sizinki böyle en mükemmel en boş bırakmayan eş sizinki.

Back
X