- Konu Sahibi dertliprenses
Beraberken kız arkadaşlarıyla olan sınırına güvenmiyordum.Onlar için beni bırakmıştı bir kere istesem de tamamen güvenemezdim.İlişkide güven yoksada olmuyor bir şekilde .Zaten keyfine çok düşkün biriydi .Siz de bayansınız siz erkekten o samimiyeti almasanız o yazmasa dahi face book dan nasıl yazacaksınız ? Abartmışsın prenses de diyebilirsiniz.Ama başta onlar için bıraktı geri dönerken bunun sorun olacağını dikkat edeceğim dedi.İnsanın içine bir kere kurt düşmüştü ama fark vardı "sürekli çoğalan kız arkadaşlar,o yazmadığı halde yazanlar,hesap vermem demeleri,geç yazmaları,1 saat mesaj atmayı unutmaları"bende neden bunlar olmuyor diye sorgulamaya başlayınca koptu film .Ben hesap vermek zorundayım ama çünkü kızım,ben erkek arkadaşlarımdan vazgeçmek zorundayım çünkü güvenmiyor vazgeçmiyorsam ayrılacak.Ayrılık kararı aldı .Burada yazan bir arkadaşa çok benziyor sonra vazgeçti neden dedim "beni bu tiple kim çok sever,ayrılırsam sürünürüm ,aşığım çok seviyorum".3-4 gün sonra yine bir ayrılık.Okulundan yakın olduğu bir kız arkadaşı var twittr da arkadaşı olmayanlar paylaştıklarını göremiyordu.Canım o kadar yandı ki o pişman olmuş yoksa ben onu kaçırmışmıydım.Allah a yalvardım ne olur Rabbim dedim bir şeyler göster acım dinsin.Sustum birden ve elim o kızın sayfasına gitti.Açılmıştı sayfa birden biz çıkarken geziye gitmişlerdi orada kız bunun koluna girmiş ,bizim ki kahkalar atıyor bu resimden hiç bir şekilde haberim yok.Biz ayrıldıktan 1 gün sonra yükleniyor .Karar almıştık tek arkadaşlarımızla öyle resimler olmayacak diye.Ben çok dikkat etmiştim oysaki.Kendimi hayatında fazlalıkmış gibi hissettim ,içime düşen o kuruntu doğruydu benim için.Şimdi aklım öyle karışık ki yalvarırım bana yardım edin düşüncelerinizi yazın.